Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

166 adet 24 dakikalık video
37 adet $

ünlemgeç ile atılmıştı oran baya düşük gibi geldi bana.

Arkadaşlar video yüklerken örneğin 25 kanal çalışıyorsanız her kanal için yükleme bittikten sonramı diğerine geçiyorsunuz yoksa birşey olmaz diyerek tüm videoları kuyruğamı diziyorsunuz? Bu konuda tecrübe edinmiş birileri varmı aramızda?

Şuan destek ile ilgilenen kişi var mı ? Ayrıca süremi tekrardan aktifleştir bölümü bende de yok..

Pek konudan cevaplar yazamıyorum arkadaşlar. Ben cevap yazdıkça soru geliyor. Ve üyeliğinizi bilmediğim için cevapda yüzeysel kalıyor. Lütfen destekden yazınız. Sistemde çalışmayan bölüm bulunmuyor. Şuanda yaptığım iş ise toplu video diğer botları arttırma, pcden video yükleme, toplu videoda video kırpma renk açma ve süre kesmeyi tek hamlede çoklu yapma(sözünü vermiyorum bu maddenin performansa bağlı), kanalyap olmadan video ortası reklamı firefox eklentisiyle videpyap üstünden yapma ve kanal bazlı analytics günlük, haftalık ve aylık kazanç göstergesi eklenecektir. 21 aydır sektörün ilk ve alexa sıralamasına göre dünyanın en büyük youtube api sistemiyiz. Geçmişte yaşananları birlikte atlattık. Kazançlı günlerinizin hep devam etmesi için videoyap youtube varlıpı boyunca olucaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın yarısıdır. Önerileriniz sayesinde gelişmeye devam ediyoruz.

-------

Tabiki destekde düne ait bekleyen hiç mesaj yok. Yani son 1.5 saatte atılmış 40-50 mesaj var sadece. Destek bölümünde Süremi dondur linki yoksa 24 saatden az kaldığı için sürenizde dondurulabilecek gün bulunmadıgı içindir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

özgün video üretde son üç gündür 50 videodan ortalaa 30 u için resim buluamıyor bu meblaa bu kadar büyük değildi önceden gitgide çoğalıyor acaba bi sıkıntımı var o kısımda?

Pek konudan cevaplar yazamıyorum arkadaşlar. Ben cevap yazdıkça soru geliyor. Ve üyeliğinizi bilmediğim için cevapda yüzeysel kalıyor. Lütfen destekden yazınız. Sistemde çalışmayan bölüm bulunmuyor. Şuanda yaptığım iş ise toplu video diğer botları arttırma, pcden video yükleme, toplu videoda video kırpma renk açma ve süre kesmeyi tek hamlede çoklu yapma(sözünü vermiyorum bu maddenin performansa bağlı), kanalyap olmadan video ortası reklamı firefox eklentisiyle videpyap üstünden yapma ve kanal bazlı analytics günlük, haftalık ve aylık kazanç göstergesi eklenecektir. 21 aydır sektörün ilk ve alexa sıralamasına göre dünyanın en büyük youtube api sistemiyiz. Geçmişte yaşananları birlikte atlattık. Kazançlı günlerinizin hep devam etmesi için videoyap youtube varlıpı boyunca olucaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın yarısıdır. Önerileriniz sayesinde gelişmeye devam ediyoruz.

-------

Tabiki destekde düne ait bekleyen hiç mesaj yok. Yani son 1.5 saatte atılmış 40-50 mesaj var sadece. Destek bölümünde Süremi dondur linki yoksa 24 saatden az kaldığı için sürenizde dondurulabilecek gün bulunmadıgı içindir.

hocam fikirler güzel ama benim kanalyaptaki video ortası reklam yeni eklediğim kanallarda çalışmıyor aslında 1 tanesinde çalışıyor kanalda 100 video var hepside 30+ süressi ama sadece 6 video görüyor diğer kanalda bu kanalda video yok diyor ama telif video baktığında tüm video bulup para kazanma açıyor sorun anlıyamadım diğer sorunum ise video logo bastığımda logo video içinde görünmüyor bu özellik amacı neydi ben video kenarda logo görünür sanıyordum farklı bir özelliğimi vardı eğer firefox eklentisi 1-2 güne gelcekse ben bekliyim hocam hiç curl proxy uğraşmıyım tam tarihi nezaman olacak

not:ünlem geç olayı iyi olmuş ama ünlem geç 1 yapılan ünlem geçme oranı çok yüksekti yani 100 video 40 geçti ünlem geç 2 ile 1 ile 60 yakın geçerdi diye düşünüyorum anasayfadan attığımda genelde geçmişti deneme yaparken siz

Son düzenleme:
Yeni açtığım bir kanalda ünlem geç ortalaması;

11 ünlem 1 $ = %10'dan daha düşük faydası yok.

Ayrıca destekten de belirtmiştim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bilir, yüklediğim videoların çoğunda işleniyor sorunu var. 44 videoda 24 video işleniyorda kaldı ne yaparsam yapayım işleniyordan geçmiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

özgün video üretde son üç gündür 50 videodan ortalaa 30 u için resim buluamıyor bu meblaa bu kadar büyük değildi önceden gitgide çoğalıyor acaba bi sıkıntımı var o kısımda?

Yandex duvar kağıtları bölümünde arama yapıyor bot. Şimdi sonuç yoksa büyük ve orta boy resimlerdede arama ekleyeceğim. Böylelikle sonuç oranı artmış olucak hocam

hocam çalışmayan kısım yok diyorsunuz ama bu dördüncü yazışım,
kanalyap da video ortası reklam ayarlanmıyor...

Merhaba hocam,

100 den çok videoya aynı anda yapmak önceden çalışmıyordu. Fakat dün geceki mesajımdan önce 1000 tane videoya dahi video ortası reklam ayarlanabilir hale getirmiştim. Dilerseniz deneyin yapamazsanız destekden şu kanalım olmuyor diye yazın incelim hocam.

hocam fikirler güzel ama benim kanalyaptaki video ortası reklam yeni eklediğim kanallarda çalışmıyor aslında 1 tanesinde çalışıyor kanalda 100 video var hepside 30+ süressi ama sadece 6 video görüyor diğer kanalda bu kanalda video yok diyor ama telif video baktığında tüm video bulup para kazanma açıyor sorun anlıyamadım diğer sorunum ise video logo bastığımda logo video içinde görünmüyor bu özellik amacı neydi ben video kenarda logo görünür sanıyordum farklı bir özelliğimi vardı eğer firefox eklentisi 1-2 güne gelcekse ben bekliyim hocam hiç curl proxy uğraşmıyım tam tarihi nezaman olacak

not:ünlem geç olayı iyi olmuş ama ünlem geç 1 yapılan ünlem geçme oranı çok yüksekti yani 100 video 40 geçti ünlem geç 2 ile 1 ile 60 yakın geçerdi diye düşünüyorum anasayfadan attığımda genelde geçmişti deneme yaparken siz

Merhaba hocam,

kanal mail adresinizi ve şifrenizi destekden yazarmısınız. İnceleme yapayım hocam. Daha bu konuda hiç böyle bir yazı almamıştık. Mümkün değil demiyorum, varsa sıkıntı çözerim hocam.

Ünlem geç yeni özelliği 10dk üstü videolarda %90 nın üstünde sonuç vermez. Video dksı arttıkça oran düşer. Uzun videolarda ünlem oranı arttırma çalışmalarını üstteki işlemleri yaptıkdan sonra halledecegim.

gayet stabil çalıştı bende

Yeni açtığım bir kanalda ünlem geç ortalaması;

11 ünlem 1 $ = %10'dan daha düşük faydası yok.

Ayrıca destekten de belirtmiştim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bilir, yüklediğim videoların çoğunda işleniyor sorunu var. 44 videoda 24 video işleniyorda kaldı ne yaparsam yapayım işleniyordan geçmiyor.

Merhaba hocam 10 dk üstü videolar çok rekabetli ve riskli videolarsa oran ona göre değişiyor. Ünlemi geçmek için youtube panelinde bir iş yaptırmıyorum. İleriye dönük sıkıntı olmaması için. 10 dk üstü videolar için algoritmayı değiştircem.

Para kazanmasi giden videolari kontrolde silinmesine ayarlayacaktiniz hatirlatayim dedim hocam :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Sayın web_scripti
Botunuzu kullanan bir müşterinizim.Geçenlerde şifreyi değiştirdim .Şifre değişikliğnden sonra botu kulllanamaz hale haldim.Ayrıntıları özelden mesaj attım ama dönüş yapmadınız.Size ulaşabileceğim başka bir yok galiba.Videoyaptaki destek bölümüne giriş yapaöıyorum.Sadece anasayfaya giriyorum diğer menülere girince site beni tekrar anasayfaya giriş yapılan bölüme yönlendiriyor.Lütfen acil bir şekilde durumumu düzenlermisiniz.Veya konuyu okuyan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.Sizler destek bülümünden sayın web_scriptine ytparadaki özel mesajına bakmasını rica edermisiniz

Teşekkürler

Para kazanmasi giden videolari kontrolde silinmesine ayarlayacaktiniz hatirlatayim dedim hocam :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Merhabalar,

onu ayarlıycam hocam inş. Onu sıraya yazmayı unutmuşum hatırlatma için tşkkrler:)

Sayın web_scripti
Botunuzu kullanan bir müşterinizim.Geçenlerde şifreyi değiştirdim .Şifre değişikliğnden sonra botu kulllanamaz hale haldim.Ayrıntıları özelden mesaj attım ama dönüş yapmadınız.Size ulaşabileceğim başka bir yok galiba.Videoyaptaki destek bölümüne giriş yapaöıyorum.Sadece anasayfaya giriyorum diğer menülere girince site beni tekrar anasayfaya giriş yapılan bölüme yönlendiriyor.Lütfen acil bir şekilde durumumu düzenlermisiniz.Veya konuyu okuyan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.Sizler destek bülümünden sayın web_scriptine ytparadaki özel mesajına bakmasını rica edermisiniz

Teşekkürler
Mwrhabalar,

öncelikle böyle bir durumdan dolayı özür dilerim. Profil imzamda özel mesaj kutularına bakmadığımı yazmıştım. Sisteme giremediğiniz içinde o bölümden mesaj göndermişsiniz fakat mesajı göremedim.

Peki neden sistem sizi dışarıya atıyor olayına gelince. Hack karakterleri içeren karakterleri kullandığınız içindir. ' /\ karakterleri kullanmayınız. Şuanda özel mesaj atarsanız şifre sıfırlamasımı yapıp şifremi unuttumdan tekrardan yeni şifre alabilirsiniz. Bu sürece bakıcam şifrenizi değiştirip kullanmadıgınız günleri hesabınıza ben ekleyecegim.

"Bu sürece bakıcam şifrenizi değiştirip kullanmadıgınız günleri hesabınıza ben ekleyecegim."
BOT SAHİPLERİNİN DİBİSİN WALLA. HELAL OLSUN. İNŞALLAH DEĞİŞMEZSİN. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba 2 gün önce kanal kapanmalarına karşı tarayıcı olarak sadece internet explorer kullanmamı söylemiştiniz.. Sonuçlar olumlu gibi.. Deneyecek olan arkadaşlar explorer ı güncellerse daha sağlıklı olur.. Eski sürümde adsense açılmıyo..

Hocam bilgisayardan video yüklemeyle ilgili bi gelişme var mı acaba ?

Son düzenleme:
Kullanıcıları soruyorum özel hayatımdan dolayı ara vermiştim çok sık ilgilenmiyordum şimdi youtube zaman geçireceğim eskisi gibi.

-Videoyap botu ile devam etmelimiyim.Kafamda vds almak %100 var artık bot eski yararı vermiyor malum kapanmalardan dolayı ama botsuz durmak istemiyorum.Emek veriyoruz güm diye gidiyor herşey videoyap ile otomatik ve manuel kullanıcam sizce devam etmelimiyim.Sizlerde kapanmalar ne durumda

Sayın Web_Scripti herzaman bilgisayar başında olamadığım için geç kalmıl olabilirim. mesajınızı şimdi aldım ve hemen ozelden mesaj attım.İlgilenirseniz sevinirim

Arkadaşlar şu andaki ünlem geç sistemi hangi mantıkla çalışıyor? Hiçbirşey anlamadım?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 503 hatası konusunda bir fikrim var fakat dogrulugu hakkında birsey diyemem.

siteye giris yaptıkdan 10 dk sonra ana sayfadan direk video yükleme talimatı verdim 2 farklı sekmede.Fakat bir süre sonra ikiside 503 hatası verdi.Tekrardan ana sayfayı tıkladıgımda sitede login olmadıgımı gördüm.
Yani demek istedigim sitede bir süre takıldıkdan sonra otomatik olarak kullanıcıyı log out yapıyor olabilir.İncelerseniz eger sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri