Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Dünya Engelinde, 3. şahıs veya ünlemde youtube video görüntüsünü eşleştirir veya ünlemi. Bizde 10 farklı edit yöntemi vardır. Çizgi filmlerde büyük oranda video kırpma ile aybı anda hızlandırmadan geçilemeyecek video pek yoktur. Ama daha hafif olan kategorilerde sadece video kırpmada yeterlidir. çerçeve ekleme pek dünya engeli geçmez o 3. şahısda baya etkilidir. Videoya bAktığınızda neyden hangi özellikle geçebileceğinizi bilmek kolay değildir ama insan öğrenir. Mesala fragmanda süre kesme video kalitesinde hiç oynama yapmadan geçirir. Yani daha geçilemeyen video daha görmedim diyebilirim. Ama çok zor geçilecek videolarda artık öyle kombinasyonlar gerekir ki pek izleyiciyide tatmin etmez. Hangi videoda hangi editlemeleri birlikte kullanıp geçmeyi yapmak ise prof. olmakdan geçer. En etkilileri video kırpma, hızlandırma ve süre kesmedir diyebilirim. Süre kesmeleri intro olan kanallarda kullanmak gerekir

Dünya Engelinde, 3. şahıs veya ünlemde youtube video görüntüsünü eşleştirir veya ünlemi. Bizde 10 farklı edit yöntemi vardır. Çizgi filmlerde büyük oranda video kırpma ile aybı anda hızlandırmadan geçilemeyecek video pek yoktur. Ama daha hafif olan kategorilerde sadece video kırpmada yeterlidir. çerçeve ekleme pek dünya engeli geçmez o 3. şahısda baya etkilidir. Videoya bAktığınızda neyden hangi özellikle geçebileceğinizi bilmek kolay değildir ama insan öğrenir. Mesala fragmanda süre kesme video kalitesinde hiç oynama yapmadan geçirir. Yani daha geçilemeyen video daha görmedim diyebilirim. Ama çok zor geçilecek videolarda artık öyle kombinasyonlar gerekir ki pek izleyiciyide tatmin etmez. Hangi videoda hangi editlemeleri birlikte kullanıp geçmeyi yapmak ise prof. olmakdan geçer. En etkilileri video kırpma, hızlandırma ve süre kesmedir diyebilirim. Süre kesmeleri intro olan kanallarda kullanmak gerekir

Hocam bunu yapsanız gerçekten çok iyi olur listeye alın?

http://www.ytpara.com/457222-post12229.html

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben şimdi %25 hızlandırmayı seçtim ama video yavaşladı ? :eek:

Hocam bunu yapsanız gerçekten çok iyi olur listeye alın?

http://www.ytpara.com/457222-post12229.html

Belki ileride olabilir hocam. öneri tahtasına yazın isterseniz. Oraya bakarak kendi planlamadıgım ve çok puan almışları yazıyorum. Artık o kadar çok öneri geliyorki yapılma sırasına karar veremez oldum. Sistemde yüzlerce özellik var ama isteklere yetişmek zor oluyor. Ama dün aklıma pek yatmayan birşey bugün aklımada çok yatabiliypr. Mesala küçük resim özelliğini öyle bir geliştiriyorum ki akıllara ziyan. Küçük resmi özel yapılmış videoyu çektiğinizde o karşı tarafın küçük resminide tek tuşla alabileceksiniz. Bu öneriyi turks00 hocam söylemişti

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Video Kırpma toplu bölümde çok iyi oldu, tekrar teşekkür ederim.

150 MB sınırını ekstra ücret ile kaldırma, daha büyük videolarda editleme yapabilme imkanımız ne kadar süre sonra aktif olur?

Bir önerim var, hocam 150 Mb ile ilgili ücretli düzenleme yapılana kadar;

Sınırı 250 MB veya 200 MB'a çıkarabilir misiniz? Bu çok çok idare eder bizi.

Mesela dizi bölümleri var 40 dk'lık, 154 MB'ta kalıyoruz, 4 MB için editleyemiyoruz.

200, ve olursa 250 MB çok çok fazla idare eder bizi arttırabilirsen. Teşekkürler.

Belki ileride olabilir hocam. öneri tahtasına yazın isterseniz. Oraya bakarak kendi planlamadıgım ve çok puan almışları yazıyorum. Artık o kadar çok öneri geliyorki yapılma sırasına karar veremez oldum. Sistemde yüzlerce özellik var ama isteklere yetişmek zor oluyor. Ama dün aklıma pek yatmayan birşey bugün aklımada çok yatabiliypr. Mesala küçük resim özelliğini öyle bir geliştiriyorum ki akıllara ziyan. Küçük resmi özel yapılmış videoyu çektiğinizde o karşı tarafın küçük resminide tek tuşla alabileceksiniz. Bu öneriyi turks00 hocam söylemişti
bunu duymak sevindirdi inş yaparsınız hocam kolay gelsin

Toplu video bölümünde yükleme yaparken bir kaç özelliği birlikte kullanabilirsek mükemmel olur. Malum bazı videolarda çektiğimiz kanalın introları oluyor. Örneğin süre kesme ve video kırpma özelliğini aynı anda kullanabilelim. Ayrıca video hızlandırma da yüzde 25 biraz fazla yüzde 10 gibi seçeneklerimiz olursa mükemmel olur. Böylelikle daha çok verim alırız. Spam da sınır tanımayız :)

Son düzenleme:
ben bu video kırpma olayini videoyap ta bir türlü yapamadim gitti. tek tek video linki verip yüklemede kırp diyorum yapmiyor.topluda da denedim yüzde 25 olanda yine olmadi.videolari oldugu gibi atiyor kanala.kırpma yapmıyor.acaba ben bi yerde yanlıs mı yapıyorum

@Web_Scripti
Video yöneticisinden baslık ve acıklamayı manuel degistirebilmek,
Video toplu gizle ve toplu genel yap,
gibi özellikleri bota entegre etme sansınız var mı ?

Ayrıca token sistemi ile para kazan islemlerinde son gelisme nedir ?

Hocam %25 de çok olmuş . %10 felanda koysanız .

Teşekkürler hocam sağolasın. %25'in yanına belki %10 veya %15 bir tane daha ekleyebilirim. Ünlem veya telif için çok zor video değilse dediğiniz gibi %10 veya %15 de geçebilir.

bunu duymak sevindirdi inş yaparsınız hocam kolay gelsin

Tabiki hocam sayenizde.

Toplu video bölümünde yükleme yaparken bir kaç özelliği birlikte kullanabilirsek mükemmel olur. Malum bazı videolarda çektiğimiz kanalın introları oluyor. Örneğin süre kesme ve video kırpma özelliğini aynı anda kullanabilelim. Ayrıca video hızlandırma da yüzde 25 biraz fazla yüzde 10 gibi seçeneklerimiz olursa mükemmel olur. Böylelikle daha çok verim alırız. Spam da sınır tanımayız :)

Merhaba hocam,

Malesef toplu videolarda bir kaç özelliği birlikte kullandırmam demem daha az boyutda işlemin yapılması demektir. Yani 150mb da intro ekleyebilirken birde logo basılacaksa. 2 si aynı anda oldugunda toplu videolarda 75 mb sınırına çekilmesi gerekir. Çünkü toplu video sunucularımız günlük 5 milyonun üstünde video yüklüyor. Anasayfa veya toplu linkden atılan 1 milyon ve daha az video kadar az bir rakam değildir.

ben bu video kırpma olayini videoyap ta bir türlü yapamadim gitti. tek tek video linki verip yüklemede kırp diyorum yapmiyor.topluda da denedim yüzde 25 olanda yine olmadi.videolari oldugu gibi atiyor kanala.kırpma yapmıyor.acaba ben bi yerde yanlıs mı yapıyorum

merhaba hocam,

yüklediğiniz video 150mb ve üstüyse ek özellikleri yapmadan yükler. 2-3 gün içinde onlarıda yükletme için ek sınır açıcılar getireceğim.

@Web_Scripti
Video yöneticisinden baslık ve acıklamayı manuel degistirebilmek,
Video toplu gizle ve toplu genel yap,
gibi özellikleri bota entegre etme sansınız var mı ?

Ayrıca token sistemi ile para kazan islemlerinde son gelisme nedir ?

Merhaba Hocam,

Evet başlık etiket ve açıklamayıda özgünleştirmeyi tekrardan yapmadan sizin girmenize olanak sağlatacağım. Toplu video gizleme ve toplu genel video yapma tüm videolarda aynı anda istek yollamak demektir. Bunu youtube hayatta onaylamaz. Bu nedenle 1 dakikada 5 taneyi ajax butonuyla ancaj yapabilirsiniz.

Malesef kanalyap dışındaki token ile para kazanma açma için 2 firma işlemi yapıyordu. Fakat 1 tanesi dolandırdı resmen ve freelancer.com ödeme yapmasaydınız diyerek benim ödediğim 2.000 tl kaporanın üstüne yattı. Bazı arkadaşlar olayı biliyor. Diğer firma ise yapacam diyerek sürekli uzatıyor.

Son durum ne hocam botta, ben uzun zamandır kullanmıyordum. Kapanmaların önüne nasıl geçiyorsunuz ?

Hocam merhaba. Para kazanmasi giden videolari kontrolde silinmesi icin bir sistem yapacaktiniz onceden yapmistiniz 1-2 hafta once yapacagim demistiniz konu takipteyim telif yemekten korkuyorum o videolardan

Discovery cihazımdan gönderildi

Son durum ne hocam botta, ben uzun zamandır kullanmıyordum. Kapanmaların önüne nasıl geçiyorsunuz ?

Konu içerisinde son 35 güne göz attığınızda toplam 5 mesaj bulamazsınız. Biz herşeyi token yapısına çevirdikten sonra kapanma kalmadı diyebilirim. Ancak bir kişinin aynı anda açtığı kanalları bota dahi eklemeden youtube tespit edip kapattığı oluyor. Veya günlük yeni bir kanala 50 den fazla video atıldığında sadece o kanalı kapattığıda oluyor. 35 gündür kıyım yok. 35 gündür tüm yapı token ile uyarlı çalışıyor.

Hocam merhaba. Para kazanmasi giden videolari kontrolde silinmesi icin bir sistem yapacaktiniz onceden yapmistiniz 1-2 hafta once yapacagim demistiniz konu takipteyim telif yemekten korkuyorum o videolardan

Discovery cihazımdan gönderildi

Haklısınız hocam, öneri tahtasındaki çok desteklenmişlere öncelik verdim. Oda aklımdan çıkmıştı 3-4 güne inş yapacağım

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi adaletli Yüce Allah, kendisine Ramazan ayında dua edenleri geri çevirmez.

Çok Hoşuma Gitti .. Güzel Bir yazı !

51 mb video yükleyemiyorum bilgisayardan video yükle ile.yeni daha önceki gibi hatalar veriyor.2 kere çözdünüz tekrar oluştu aynı hata

Boş kanala token oluşturamazsınız.

Girdiğiniz maili kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.

Hocam şu an böyle bir hata alıyorum mail girdiğim halde?

Boş kanala token oluşturamazsınız.

Girdiğiniz maili kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.

Hocam şu an böyle bir hata alıyorum mail girdiğim halde?

hiç bilmediğinizi varsayarak söylüuorum belkide sistemle alakalıdır sorun bilmiyorum ama . maili girince token oluştur demeden güncelle deyip sonra token alıyoruz biliyosunuz demi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri