Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Boş kanala token oluşturamazsınız.

Girdiğiniz maili kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.

Hocam şu an böyle bir hata alıyorum mail girdiğim halde?

Aynı sorun bende de var sistemde sıkıntı var sanırsam.

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti hocam bu hızlandırma dehşet olmuşya süper bi müzik kategorisi vardı sırf eşleşen fln gleiyo diye pek üstüne düşmüyordum şimdi. bi kez normal attım eşleşen verdi birde hızlandırdım geçti eşleşeni valla eline koluna sağlık sende olmasan napcaz

Girdiğiniz maili kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız. hocam kanal raporlarını siliyom kanal bilgilerini siliyorum 5kez güncelle yaptım bu hatayı veriyor ilkez karşılaştım 2 farklı kanaldada aynısı geldi o bölümde çalışmamı yapıyorsunuz

Web scripti hocam ünlem gec sistemine sıfır kanal bağladım 20 tane video attım şimdi 14ü ünleme düştü acaba farklı bişey mi yapıoruz ünlem için yoksa herkesde aynımı bu durum ?

Web scripti hocam ünlem gec sistemine sıfır kanal bağladım 20 tane video attım şimdi 14ü ünleme düştü acaba farklı bişey mi yapıoruz ünlem için yoksa herkesde aynımı bu durum ?

bende 1 saatlik videolara kadar süperr ötesi 1 saatten uzun videolarda yavas yavas oran düşüyor. 20 videoyu yükledin mesala diyelim hepsini aynı anda açma. tek tek aç

hocam kanal kaydedemiyorum bota bu token işi ne zaman çözülür.

Bende token alamıyorum sebebini bilen varmı arkadaşlar ve nezaman düzelir.

bende 1 saatlik videolara kadar süperr ötesi 1 saatten uzun videolarda yavas yavas oran düşüyor. 20 videoyu yükledin mesala diyelim hepsini aynı anda açma. tek tek aç

şimdi bi kac tane daha atıp dediğini yapıcam videoların süresiyle alakası varmıdır acaba ?

Token sorunu olan arkadaşlar once kanalı yazın token oluştura basmadan kaydedin daha sonra tekrar sayfaya gelir olulturdugunuz kanal için token oluştur derseniz sorun kalmayacaktır

Bot cok hizli 3 kanalima 50 video attim 2-3 dakika icinde atti

Discovery cihazımdan gönderildi

@Web_Scripti hocam token olayı çözmeniz nekadar sürer sürekli yenile yapıyorum aynı 3 kanal bağlayacaktımda

Token sorunu olan arkadaşlar once kanalı yazın token oluştura basmadan kaydedin daha sonra tekrar sayfaya gelir olulturdugunuz kanal için token oluştur derseniz sorun kalmayacaktır

Malesef ne yaparsam yapiyim

Girdiğiniz maili kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.

bu hatayı almaktayım.

bu hatayı almaktayım.

bendede bu sorun vardı oyle geçtim
once kanal ismi ve maili yazın ve an alta gelip gucnelle deyin gunceleldikten sonra sayfayı yenileyin ve token oluştura basın

bu hatayı almaktayım.
genel sorunda çözülmesi nekadar sürer acaba kanalları açtım öyle bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri