siz diyosanız inanrıım hocamtoken sorunu var hocam token alamıyoruım bad request 404 diyo dün geceden beri desteğede yazdım ama dönüş olmadı henüz
ben aldım bugun hocam sıkıntı senden kaynaklı olabilir belki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siz diyosanız inanrıım hocamtoken sorunu var hocam token alamıyoruım bad request 404 diyo dün geceden beri desteğede yazdım ama dönüş olmadı henüz
ünlem geç sisteminden dolayu hocam o
peki nasıl oluyor bu o 6 dakika nerden geliyor
gleiyo hocam üzümünü ye bağını sorma![]()
geliyo ama şimdi 10 videodan 8 i ünlem oldu
yok ya bende varya oran dehşet oranda iyi yani, hepsini bi anda açma eğer öyle ypaıyosan
şuan öyle yaptım
Arkadaşlar,
Çok büyük proje üzerinde çalışıyorum. Yeni bir youtube spamı hakkında bir sistem. Ve 3-4 güne aktif etmeyi planladığım için tempom oldukça yoğundur. Sistem hakkında bilgi istemeyin süpriz olsun. Yeni bir youtube devrimi geliyor. Videoyapla alakası yok, fakat spamcı youtuberlar için bir proje.
Mevcut sorularınıza destek ekibim cevap vermiştir veya vericektir. Beklwyen soruları bende destekden konple cevaplıycam.
hocam surem ne zaman hesabıma yuklenır ?
вєякαη;471771' Alıntı:Hocam bu yeni proje eski sistemi etkilemeyecek değilmi?????? Eğer yeni bir proje düşünüyorsanız eski sistemden ayrı birşey yaparsınız inşallah tıpkı kanalyap.com gibi ayırırsınız inşallah . Çünkü biz eski sistemden memnunuz bir sıkıntı yok.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ne zaman çıkar yeni sistem ? ona göre tatile çıkıcam![]()
inşallah kanal kapanmalarıyla ilgilidir. başka derdimiz yok çünkü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.