Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bir diğer özellikte video yöneticisinde 1 dakikada 5 işlem yapabilirsiniz yazısının yerine süre bitince buton gelicekti.inanın küçük gibi gelebilir ama kafa patlatan bi durum
Para kazanmasi giden videolarin kontrolde silinmesi... [emoji15]
Discovery cihazımdan gönderildi
kanallar sıfır daha karalistede olmayan kanallarda ünlem sorunu var. özgün video üret kontrol etmenizi tavsiye ederim
site gitti... uygun soket bekleniyormuş
edit: geldi 2 dk sonra
33 tane +25 dk çizgi film attım 1 tane bile ünlem yok ya Allah razı olsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam kolay gelsin 2 ay ara vermiştim geri dönüş sağladım ilk günden 20k izlenim aldımBota sonsuz teşekkrüler.
Ancak ben mesela tekli video çektiğimde %40 çerçeve ekliyorum +40 kırpıyorum +25 hızlandırıyorum %30 rengini açıyorum ünlemi ve dünya engelini %95 geçiyor.
Ancak toplu yüklemedeki tüm işlemleri yaptım yine de fayda yok geçmiyor.
Acaba toplu yüklemede ünlem geçme işi pasif mi veya toplu yüklemede de bu yukarıdaki editleri yapma olanağımız varmıdır ?
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün içinde kanalı satışa çıkarmayla alaklı resimler eklemiştim. Şimdi alt bölümdeki resim ise satışta olan kanalların satın almasıyla alakalıdır.
Örnek olarak 2 farklı kişi ekledim. Ve birden çok farklı türde satışları mevcut. Sistem otomatik onları farklılaştırır. Aynı türden olunca en alttaki gibi 2 adet yapar.Yani birleştirir. Evet buna göre acaba eksiğimiz varmıdır?
Kanalal Projemizle Alakalı Örnek Oluşturduğum Bir Tablodur.
![]()
Kanalal projecesinden sonra inşallah bakacağım o duruma hocam.
Hocam sana karşı mahcubum. Yani 1-2 haftadır yapamadım o yeniliği. Hep araya girdi farklı yenilikler. İnşallah hafta sonuna halledicem.
Hocam şöyle bir son 500 tane özgün üretilmiş videoya baktım %100 dolar yanmış. Acaba destekden yazabilirmisiniz incelemek ve kelimelere göre kendim yapmak isterim.
Evet hocam,
Evet tüm gün sitede çalıştım bende o 2 dk ya denk geldim. 32 çekirdekli veritabanı serverım kasıyor. Raid sistemi olmasına rağmen anlık onbinlerce işlemde böyle takılıyor. Açıkcası günde 1 veya 2 defa 1-2 dk gidip gelme olduğu içinde dokunmak istemiyorum. Ama yeni sunucular bu durumu inş rahatlatacaktır.
Allah senden de razı olsun hocam. Adına çok sevindim. Bu derece ünlem geçmek gurur verici bir durum. Seninde bu işte katkın çok hocam.
merhaba hocam,
ilk günden 20k izlenim almak güzel bir durum. Ben size teşekkür ederim inşallah hep daha çok kazanırsınız.
Toplu video geçmede hepsini aynı anda yapmak imkansıza yakın bir durum. Çünkü anasayfadaki gibi günde 400-500 bin video atılmıyor. Toplu video rakamı bu rakamların kat ve kat üstünde olduğu için yapamıyorum.
Anlayışın için teşekkür ederim hocamAdamsin
Discovery cihazımdan gönderildi
sistemin açılış tarihini verde rahatlayalım hepimiz
bütün kanal satışı yapanların listesi bir combobox da olabilir.yain seçtiğimiz zaman sadece onun sattıkları kanalları görebiliriz.
sisteme eklenecek bir şey kalmamış.4 gözle bekliyorum
Daire ve araba satışı içinde bir projeniz varmı hocam![]()
Sistem kullanıldıkca icindeki acıklar, kacıklar temizlenir hocam![]()
Kapanma oranına göre sırala, satış rak@mına göre sırala seçenekleri gelmeli. Ayrıca şunu sorayım 1 haftadan sonra kapanan kanallarda sorun olması halinde sistemde kapandı diye gözükecek mi? Yoksa bu sadece ilk haftaya özgü bir durum mu?
Ayrıca fiyatlardan ne kadar komisyon alacağınız kesinleşti mi?
Merhaba api keyi hangi gmail'in client id sini aldiysaniz onu girmeniz gerekmekte aksi halde hata mesajı alırsınız.Arkadaşlar acil olarak cevap veren olursa müteşekkir olurum;client id ve secreti alırken api keyi de otomatik olarak yazdı,onu silip tekrar farklı bir mailden mi almam lazım yoksa böyle dursa bir sıkıntısı olur mu ileride?
Bir de uzun zamandır video yüklemedim yeni sistemde en uygun yükleme modeli nasıldır?teşekkürler.
Yeni sistem öyle heralde artık, ben almadan direct yazıldı yerine..teşekkürler.вєякαη;480031' Alıntı:Merhaba api keyi hangi gmail'in client id sini aldiysaniz onu girmeniz gerekmekte aksi halde hata mesajı alırsınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.