Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti valla 100 video max 40-50 tane max geçiyor bazende 100 taneden 10 tane anca kategori farkediyorda aynı katagoride forumda renderle %100 yapanlar var bot atınca render yapamıyoruz hocam şu yeni sistem videoyapla alakası yok hocam bu sistemden sonra artık ünlem oranında çalışma yaparmısınız

hocam anasayfayı kullanarak kendi bilgisayarımızdaki videoyu kanala atarken videoyap kendi sunucunu mu kullanıyo yoksa benim kişisel sunucumu mu kullanıyo acaba?

hocam anasayfayı kullanarak kendi bilgisayarımızdaki videoyu kanala atarken videoyap kendi sunucunu mu kullanıyo yoksa benim kişisel sunucumu mu kullanıyo acaba?

senin sunucundan videoyap sunucusuna upload yapıyo videoyap sunucusuda youtubeye upload yapıyor

hocam bu ünlemgeç ne yapıyor ben anlamadım video üstünde değişme yok nasıl oluyorda ünlem geçiyor ilk çıktığında iyide yt gene önlemleri artırdı heralde ünlemgec oranı iyice azaldı artık bi adsense kullansam rahat rahat

kanal kopyalama mevcut mudur hocam ,
kopyalama varsa kopyaladığımız videolardada ünlem geçmeyi yapabiliyor muyuz

hocam bu ünlemgeç ne yapıyor ben anlamadım video üstünde değişme yok nasıl oluyorda ünlem geçiyor ilk çıktığında iyide yt gene önlemleri artırdı heralde ünlemgec oranı iyice azaldı artık bi adsense kullansam rahat rahat

46dklık videoyu 59dk yaptı ona rağmen geçmedi vede bu kadar eklerse bu gidişle flagtan ucacaz

evet bende de videoların süresi artıyor üstelik video süresini ne kısıyorum ne de arttırıyorum?

siteye giremiyoruz şuanda hocam kanalsat felan derken arada botla ilgilenseniz

siteye giremiyoruz şuanda hocam kanalsat felan derken arada botla ilgilenseniz

Arada mı? günün 10 saati bota bakıyorum. Bota bakmadığımı düşündüren nedir onuda anlamadım. Site gidip 1 dkda gelmeler günde 1-2 defa olur. Saniyesinde yazmanıza gerek yok. Site 3 dk kapalı kalırsa yazınız. Forum konusunu okuyup takip ediyorum ama destek ekibim cumartesi öğleden sonra ve pazar tatil. Yazılım geliştirmekden Bende destek ve forumda mesaj yazıcak vakit pek bulamıyorum.

Arada mı? günün 10 saati bota bakıyorum. Bota bakmadığımı düşündüren nedir onuda anlamadım. Site gidip 1 dkda gelmeler günde 1-2 defa olur. Saniyesinde yazmanıza gerek yok. Site 3 dk kapalı kalırsa yazınız. Forum konusunu okuyup takip ediyorum ama destek ekibim cumartesi öğleden sonra ve pazar tatil. Yazılım geliştirmekden Bende destek ve forumda mesaj yazıcak vakit pek bulamıyorum.

Hocam posta kutunuzu boşaltır mısınız?Mesaj gönderemiyorum?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi merhaba , manuel video yükleme kısmı hem indirmede hem yüklemede eskiye nazaran baya yavaş bu aralar.. Bi sorun mu var acaba..

kanalalsat açılmış (satışda olan kanalları satışdan kaldırma özelliği gelmemiş)

hocam destekten acil mesaj attım onu cevaplarsanız iyi olur. Toplu video atarken ünlem geçle alakalı ayrıca niche kelimeleri etiketlere eklemiyor bot... bilginize

Hocam düzenleme paneli ne zaman gelecek kanalı excell de normal kanal diye işaretlemeyi unutmuşum partner kanal diye aldı

Toplu Video bölümünde, toplu kırpmada yüksek boyutlu videolara düzeltme bu gece aktif olacağı söylenmişti son durum nedir?

hocam belki kızdınız ama enaz 30 dakka siteye giremedim sonra yazayım dedim gözünüzden kaçmıştır diye

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Ana Sayfadan yükleme yaparken su hatayı alıyorum;

Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz!

Çerez temizledim, farklı linkler denedim fakat sorun cözülmedi.
Yardımcı olursanız sevinirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri