Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Çalışmalar çok aksadı, bugün yine boşa geçti, hızlansın artık bot .

50 videodan 9 video saglam kalmis dun atmistim bugun girdim kanala inanamadim :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Bizden başka botu kullanan kalmadı galiba, dün geceden beri nerdeyse hiç video yükleyemiyoruz, ne ses var ne seda.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] botu kullanılır hale getirir misin rica etsem. Şuan asıl işlevini Video Yüklemeyi yapmıyor bot, bu işleri aksatıcı bir durum.

Tam kanallar kapanmıyor derken önümü hep birşey kesiyor.

Bizden başka botu kullanan kalmadı galiba, dün geceden beri nerdeyse hiç video yükleyemiyoruz, ne ses var ne seda.

@Web_Scripti botu kullanılır hale getirir misin rica etsem. Şuan asıl işlevini Video Yüklemeyi yapmıyor bot, bu işleri aksatıcı bir durum.

Tam kanallar kapanmıyor derken önümü hep birşey kesiyor.
Katılıyorum hocam. Bende bekliyorum. 2 3 gündür isler kesat

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ozaman suan benım videolarım en kısa 12dk 720p kalıte'De ozaman bunlara çerçeve vs diğer şeyler eklenmiyormu ? o yüzdenmi ilk günkü gibi ünlemden geçmiyorlar ilk zamanlar 2 3 gün önce ne güzel ünlemden geçiyordu çerçeve eklerken kırparken sımdı hıcbırı geçmiyor .

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] Video yüklese bakacağız ünlemi geçiyor mu geçmiyor mu.

100 videoyu 30 saattir yüklemiyor

Şuandaki hızıyla bekleyenleri eritmeye devam ederse 2-3 saate normale döner. Fakat gece 12 gibi 2 milyona yakın otomatik kanal çekme günlük emirleri gelicektir. Tabiki oda en fazla 1-2 saat geçiktirir. Bugece %99 halolacağını düşünüyorum. Şuanda normal sisteme döndü. Hak iadelerini yapmaya başladım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam simdi son kararin nedir hocam toplu link bolumunden artik 150 mb ustune uygulanmayacakmi edit? Yoksa server aldin biz hakki kotaya cevirip kullanabilecekmiyiz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

150mb üstü videoları edit özelliğini kaldırman gerekiyorsa bir önerim var;

150mb sınırını 250 mb'a yükseltip özelliği kaldırabilirsin.

Böylece ünlem geçebileceğimiz video yelpazemiz genişleyecektir, teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Youtube de bot attığımız videolarda hiç işlem yapmıyor değil mi? Bir kaç gündür dolarların kaybolması sorunu var ve genel kanı youtube video editörde işlem yapılan videoların gittigi yönünde... Ama ben sadece botla attım. Benim de bazı videolarım da aynı sorun var. Merak ettim eğer bot işlem yapıyorsa genel kanı doğru.. Ama yapmıyorsa başka bir sıkıntı var demektir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videodaki sesi tamamen değil de biraz kısmak ünlem geçmeye faydası olur mu ?

Durum kötü desene :) 3 gün boyunca tek kanal yapamadım :) Bu gecede düzelmezse yandık

Ben de tam ritmimi yakalıyordum, şans işte.

Tek yere bağlamamak lazım çalışmaları, VDS destekli yapıcam artık.

Bir aksaklıkta ilerleyiş durmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri