Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bu bot ünlem geçmede ne kadar başarılı arkadaşlar ?

Adamın tatile gitmesini fırsat bilip siteye saldırı düzenliyolar, ne diyelim allah belanızı versin, sonuçta bu forumdasınız ve okuyosunuz yazılanları.

Arkadaslar öneri tahtasına yaptıgım önerilere destek vermenizi rica ediyorum.
Eger öneriler kafanıza yatarsa lütfen destek verin :)

n0gh1t789@ ( Popülerlere Göre Sırala Secenegini Tıkladıgınızde 2. Secenek :) )

1-) Video Yöneticisine Gizli ve Genel yanında Liste Dışı yapma özelligininde eklenmesi
2-) Analizleri görebilme veya en azından kazancı görebilme
3-) Video Yöneticisi üzerinden açıklamayı ve başlığı manuel düzenleme
4-) Video Yöneticisi üzerinden etiketleri YouTube'un izin verdigi kadar girebilme
5-) Video Yöneticisinden küçük resimleri pc üzerindende upload edebilmek
6-) Kanallarımdan log silerken istedigimiz kanalları secip coklu log silebilmek
7-) Video indirme haklarının belli bir sayısını güne çevirme ve günleri de video yükleme hakkına cevirme sistemi

Merhaba Arkadaşlar,

ben tatilde olsamda şirketim çalışıyor. Evet şirket personelim gece yarısından sonra gelen saldırıyı mesai başlayınca kesebilmiş. O personeller akşam 8 den saah 8 e kadar çalışmıyor. Ben tatilde olsamda günde 3-4 defa girebildiğim şekilde girip kontrol yapıyorum. Tatil dönüşü 4 saat kesilmiş olsada 1 gün hediye süre eklerim. Bazı kişiler dediğiniz gibi gitmemi fırsat biliyor. Fakat personelim mesaide, ben ara ara, kardeşim ise uyanık olduğu müddet ara ara kontrol ediyor. Herkese bol kazançlar

Hocam ben para iadesi istiyorum sizinle devamlı destek bölümünden görüşüyoruz dünde videolarım yüklenmedi çok şükür alalı 5 gün oldu 300 video yükleyim dedim hiçbiri yüklenmedi sizde loglardan gördünüz zaten...

Toplu Yüklemedeki yavaşlık beni öldürüyor :mad: Yavaş yüklesin buna dediğim bir şey yok 3 tane videoyap hesabı var 3ünü de dolduracam fakat sitede ağırlık var Seçili olanları yükle'ye basıyorum 1 dakika bekliyorum bu yavaşlık hızımı kesiyor :(

Toplu Yüklemedeki yavaşlık beni öldürüyor :mad: Yavaş yüklesin buna dediğim bir şey yok 3 tane videoyap hesabı var 3ünü de dolduracam fakat sitede ağırlık var Seçili olanları yükle'ye basıyorum 1 dakika bekliyorum bu yavaşlık hızımı kesiyor :(

Aynen toplu yüklemede listeleme ağırlığı ve listedeki videoları işleme alma anındaki takılma insanı çileden çıkartıyor !!

Buna kalıcı bir çözüm gelmeli.

Hocam ben para iadesi istiyorum sizinle devamlı destek bölümünden görüşüyoruz dünde videolarım yüklenmedi çok şükür alalı 5 gün oldu 300 video yükleyim dedim hiçbiri yüklenmedi sizde loglardan gördünüz zaten...

Hocam,

Açtığınız kanal silinmiş kanaldır. Eklediğiniz kanalı amasayfada 1 defa video yükleyip deneyiniz. şimdi loglarıbıza baktım öyle kanal yok diyor. kanal istatistiklerinden kanal adının üstüne tıklayarak yüklenecek kanalı görebilirsiniz. olmayan kanala yükleme yapmaya çalışıyorsunuz. zaten ne olursa olsun satış sayfasında iade yapılmayacağı belirtiyor. Sistem çalışmaz amennah ama sistem hiç durmadan hep çalıştı ve çalışacaktır.

Saldırı olduğu anda emretmelde toplu videoda malesef işkencedir.

Aynen toplu yüklemede listeleme ağırlığı ve listedeki videoları işleme alma anındaki takılma insanı çileden çıkartıyor !!

Buna kalıcı bir çözüm gelmeli.

Şuanda durumu iyi görüyorum fakat saldırı aldığımız anlar kolay olmuyor. Baktığım zamanda son 1 ayda ziyaretçinin gezdiği sayfaların açılma hızı 0.11 saniyedir. Yani saldırısız geçen 1 ayda 6 saat saldırı gelince hemen bu şekilde düşünmemel gerekir. youtube bizden 5 kat fAzla error veriyor. onların error anlarında dahi fişek hızında oluyoruz

Silinmiş kanal derken benim kanalımmı silinmiş yoksa yükleme yaptığım kanal mı? Eğer benim kalan silinmiş ise hala kanalım duruyor yok karşı kanal ise 10 kanaldan 150 video aldım toplamda hepsine baktım hala duruyor ben anlamadım bu işte bir tutarsızlık var???

hocam kanallarım kanal raporlarını sil deyince 1. kanal 10 sn siliyorsa 2-3 kanalı silmesi 47 sn sürdü bazen çok yavaşlıyor ayrıca video çek deyincede sayfa yavaşlıyor saldırı yüzündenmi arada oluyor çünki birde eski hızına bot nezaman döner bi aralar 100 video ataması 30 dk sürerken şuanda 100 video için 10-12 saat beklediğim oluyor

200 video talimat verdim 230 tane yüklemis? bir kaç kere daha basıma gelmisti bu. neden fazla video yüklüyor?

Silinmiş kanal derken benim kanalımmı silinmiş yoksa yükleme yaptığım kanal mı? Eğer benim kalan silinmiş ise hala kanalım duruyor yok karşı kanal ise 10 kanaldan 150 video aldım toplamda hepsine baktım hala duruyor ben anlamadım bu işte bir tutarsızlık var???

Siz kanalı kendi isteğinizle kapatmışsınız. ama kapatmadan önce token almışsınız diye yükleme emri verebiliyorsunuz. O kanala yükleme emirleriniz o nedenle boşa gidiyor. dediğim gibi kanal istatistiklerinden kanala tıklayın tokenı aldığınız kanal artık mevcut değil kanala dönmüş. Mevcut kanalınıza token alıp işlem yapın. Olmayan kanala bot video yükleyemez.

hocam kanallarım kanal raporlarını sil deyince 1. kanal 10 sn siliyorsa 2-3 kanalı silmesi 47 sn sürdü bazen çok yavaşlıyor ayrıca video çek deyincede sayfa yavaşlıyor saldırı yüzündenmi arada oluyor çünki birde eski hızına bot nezaman döner bi aralar 100 video ataması 30 dk sürerken şuanda 100 video için 10-12 saat beklediğim oluyor

Kanal silmesimi botda kanal sil yok hocam. Video sil var. Ne zaman baktınız bilmiyorum fakat bekleyen video yok denecek kadar az.

200 video talimat verdim 230 tane yüklemis? bir kaç kere daha basıma gelmisti bu. neden fazla video yüklüyor?

Nasıl tam anlıyamadım hocam.30 video mükererer mi olmuş. botda mükerer yükleme önleyicisi mevcut. belki otomatik kanal çek emriniz vardır oradan yüklenmiştir

Telifli videolar para kazan kısmı olması gerekirken yok? Klavuzda var gösteriyor ama yok. Otomatik para kazan yapamıyorum telifli ve sorunlu videoları otomatik silme kısmı yok. Nerden yapacam bunları bu arada yeni kullanmaya başladım klavuzunuzuda okudum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad bir hesabımdan yazdım desteğe dondurmuştum hesabı şimdi tekrar açmak istiyorum..

bayadır yükleme yapmıyordum şimdi deneyeyim dedimde çerçeve olayı gelmiş sanırım.ama yaklaşık 10 tane videoda deneme yaptım %20 çerçeve seçtim hiç birinde çerçeve olmadı .sorun mu var ben mi yanlış yapıyorum acaba..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri