Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam. daha önce dile getirdim görmediniz Bir daha söylüyorum Anasayfada %40 Çerceve Kırpma vs. vs. giriyorum. hiç bir değişiklik yok videoyu düzenlemiyor video 6 MB...

@Web_Scripti hocam mesela iftara akrabalara gittik 180 civarı video emri verdim geldim 7 saat olmuş 36 video hala duruyor bi ara saatte atardı bu videoları günde 2-3 kanal yapardım şimdi 1 kanal dahi yapamayorum o eski dönemine nezaman döner eski diyorum ama 2-3 hafta önceki haline

Arkadaslar öneri tahtasına yaptıgım önerilere destek vermenizi rica ediyorum.
Eger öneriler kafanıza yatarsa lütfen destek verin :)

n0gh1t789@ ( Popülerlere Göre Sırala Secenegini Tıkladıgınızde 2. Secenek :) )

1-) Video Yöneticisine Gizli ve Genel yanında Liste Dışı yapma özelligininde eklenmesi
2-) Analizleri görebilme veya en azından kazancı görebilme
3-) Video Yöneticisi üzerinden açıklamayı ve başlığı manuel düzenleme
4-) Video Yöneticisi üzerinden etiketleri YouTube'un izin verdigi kadar girebilme
5-) Video Yöneticisinden küçük resimleri pc üzerindende upload edebilmek
6-) Kanallarımdan log silerken istedigimiz kanalları secip coklu log silebilmek
7-) Video indirme haklarının belli bir sayısını güne çevirme ve günleri de video yükleme hakkına cevirme sistemi

Hic mi yok la bir destek verecek :)

Ünlem geç özelliği son dönemde pek geçemiyor ünlemi, geçme oranı düşük gibi beyler.

Nasıl geçiyorsunuz ünlemi? Kırpınca da videonun seyir zevki kaçar izleyici açısından.

Ünlem geç özelliği son dönemde pek geçemiyor ünlemi, geçme oranı düşük gibi beyler.

Nasıl geçiyorsunuz ünlemi? Kırpınca da videonun seyir zevki kaçar izleyici açısından.
partner çizgi film ünlem geçme oranı 100 video 100!

Bütün kanallarım bu sabah kapanmış sıfırdan başlıyacaz zaten ünlem geçemiyor.

@Web_Scripti 3,054.37 MB -248% -1,231.60 MB
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (7349081.flv = )

anasayfadan video yüklerken böyle hata geliyor video yükleme - başlarsa o video %250 kadar çıkıp yüklenemedi diyor tekrar yeni sayfada deniyorum aynı enaz 10 kez yeni sayfada denedim aynı 8 video 3 video böyle yaptı sorun videolardamı yani her 100 video 40 böyle yapıyor

Kanal Çek bölümünde;

Kanal videolarını listelerken takılıp kalması ve,
Listelenmiş videoları yüklemeye alma anında takılıp kalması.

Rica etsem bu 2 durum için kalıcı çözüm mümkünse getirebilir misiniz. Teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 150mb sınırı ne zaman kalkacak birçok videoyu yükleyemiyoruz sınırı kaldırabilirmisiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 150mb sınırı ne zaman kalkacak birçok videoyu yükleyemiyoruz sınırı kaldırabilirmisiniz.

Tatilden döndükten sonra ayarlayacağını söyledi, 250 mb olsun sınır tüm videolar için, yine bayağı yeter diyorum ben.

Tatilden döndükten sonra ayarlayacağını söyledi, 250 mb olsun sınır tüm videolar için, yine bayağı yeter diyorum ben.
sınır tamamen kaldırılsa daha memnun olurum açıkcası. bulunduğum kategoride videolar 500mb üstü bakalım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne düşünüyor bu konuda.

sınır tamamen kaldırılsa daha memnun olurum açıkcası. bulunduğum kategoride videolar 500mb üstü bakalım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne düşünüyor bu konuda.

Sınırın tamamen kaldırılması imkansıza yakın, en son 3-5 gün deneme yapıldı sınırsız şekilde, 100 videoyu 48 saatte attı sistem tıkandı. işlerimiz aksadı.

Sınır 256 mb falan olsun 1-2 mb yüzünden yapmadığı oluyor :P Bugün denedim de çerçeve eklemiyor boyutuda aşmıyor neden acaba var mı başka benzer sorunu olan ?

Sınırın tamamen kaldırılması imkansıza yakın, en son 3-5 gün deneme yapıldı sınırsız şekilde, 100 videoyu 48 saatte attı sistem tıkandı. işlerimiz aksadı.

son durum ne alex hocam kanal kapanmalarında

ben ne zmn su bota bı kanal eklesem patlıyo bi kanal var çekecem bot aracılığı ile patlamasın bi yorumunu alayım

son durum ne alex hocam kanal kapanmalarında

ben ne zmn su bota bı kanal eklesem patlıyo bi kanal var çekecem bot aracılığı ile patlamasın bi yorumunu alayım

Son 5 gündür maşallah diyelim, ayakta kanallarım, inş birşey olmaz. Şans faktörü de önemli.

Vds den açtın dün 1 kanal kapandı, videoyap kanallarım iyi gidiyor bakalım, hayırlısı :)

Merhaba Arkadaşlar,

ben tatilde olduğum için destek ekibim cumartesi ve pazar günü çalıştılar. Ciddi yüklemeler yapılmış. Buradan kişilere özel cevap yazıcak vaktim malesef bulunmuyor. Bir sorunuz olursa salı akş***** kadar sitedeki destekden sorabilirsiniz. Herkese bol kazançlı günlerin devamını dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri