Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

1000 video emri verdim yüklenen sadece 750
Her zaman bu sekilde videoların %25'ini yüklemiyor.
Ayrıca ünlem gecme %1 bile calısmıyor toplu yüklemelerde.
Kac kere yazdım fakat hic bir sey yapmıyorsunuz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

özgünleştirme sisteminde hata var kanal çek sayfasında özgünleştir diyorum birazını özgünleştiriyor çoğu duruyor

pc'den video yüklenmiyor .

HATA :

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Merhaba Arkadaşlar,

yurtdışından döndüm. Sorunu veya problemi olan arkadaşlar destekden yazsın. Bugün içinde beni bekleyen mesajlarada cevap vermeye başladım. Bol Kazançlar

pc'den video yüklenmiyor .
.

Merhaba hocam,

evet haklısınız bir kişi eğer sürekli hack dosyası yüklemek isterse güvenlik bölümü pcden sunucumuza yüklemeli bir işlemi ben onaylayana kadar donduruyor. Arada bir bu tarz kişiler çıkıyor ve üyeliklerini kapatıyorum. Şuana kadar 3 kişi çıktı. Ne amaçtır ki böyle birşeyi yapıyorlar bilinmez. Şuanda tekrardan aktif ettim. Uyarınız için teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hoşgeldin hocam, sensiz bir öksüz hissettik kendimizi, artık güvendeyiz :)

Ünlem Geçme konusunu birlikte geliştirmeye çalışıp, bota entegre ettirelim arkadaşlar.

Bir yöntem vardı videoya ünlem geldikten sonra aynı videodan 1 tane daha yapıyorduk o yanıyordu, video düzenleme bölümünden, neydi o net hatırlayamadım.

Onun işleme oranı iyiyse onu entegre ettirelim bota.

Birşekilde ünlemi geçmemiz lazım, oran %20 lere düştü.

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

site gitti

edit : geldi

Son düzenleme:
hocam Allahaşkına şu bota bi el at artık,ünlemgeç 3 te 1 oranında başarılı tabii buna başarı denilirse:mad:haklarımızın boşuna gittiğine mi yanalım doğru dürüst kanal yapamadığımıza mı yanalım şaşırdık artık.

otomatik kanal çek 6 saat önce 200 video emri verdim hala atamadı hocam sorun bendemi yoksa bot halamı bukadar yavaş 2 saatte 500 video atan bot 6 saatte 200 video atamaz oldu tamam bazen saldırı oluyor 20 video 1 günde dahi atamıyorda normaldede yavaşladı

en son %50 başarılıydı ünlem bu gece 10 kanal denicem bakalım nekadarı geçcek

Merhaba Arkadaşlar,

tatil dönüşü sipariş ettiğim 35 sunucuyuda kurdum mevcut sunucu sayısı 205 adet olmuştur. Bu kurulum sırasında toplu video yüklemelerini son 5 saatte çok yavaşlamıştı. Nedeni ek sunucuların sekronize olması için bir çok sekronize özelliğine sahip sunucularda durdurulmuştu. Şuanda tüm sunucular aktif duruma geçmiştir. Şuanda sunucularla alakalı işlemleri bitirdim, istekleri yapmaya başlıyorum. Hayırlı geceler, bol kazançlar.

Merhaba Arkadaşlar,

tatil dönüşü sipariş ettiğim 35 sunucuyuda kurdum mevcut sunucu sayısı 205 adet olmuştur. Bu kurulum sırasında toplu video yüklemelerini son 5 saatte çok yavaşlamıştı. Nedeni ek sunucuların sekronize olması için bir çok sekronize özelliğine sahip sunucularda durdurulmuştu. Şuanda tüm sunucular aktif duruma geçmiştir. Şuanda sunucularla alakalı işlemleri bitirdim, istekleri yapmaya başlıyorum. Hayırlı geceler, bol kazançlar.
linkle video yüklemede sorun var açılıyor ama ne video yüklüyor ne etiket çekiyor
EDİT DÜZELDİ

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Hocam ünlem konusuna çare gelicek mi? Yeni kanala 7 video attım, yedisi de ünlem oldu.

Belirtiyim: videolar 15-16 dk uzunlukta.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Muhterem hocam bot zaman zaman yavaşlasa da eninde sonunda bi şekilde yüklüyor videoları ama ünlem konusu hala başımıza dert olmaya devam ediyor.Biz bu bot sayesinde para kazandık diye vefasızlık yapmamak adına pek çok şeyi zaten hoşgörebiliyoruz ama lütfen artık şu ünlemgeç olayı stabilize olsun hocam,bu hallolmadan diğer istekleri yapmış olmak bize ne kazandırır ki??!!

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlemi geçmek için yt üzerinden görüntü ayarlarını değiştirsek ? senin yaptığın eski sistem gibi bişey yapsan onu da kanalyap.com'a entegre etsen olmaz mı ? otomatik değil de manuel olarak videoları tek tek seçersek pek sorun olmaz diye düşünüyorum, ya da günlük kanal başına 20 kota koyarsın ?

Merhaba Arkadaşlar,

bu iyi haber birde ünlem geçme başarıyla yapılsa bottan başka birşey istemiyorum ama illa eklicem derseniz karşıdaki video resmini aynısı oto kopyalarsa süper olur adam dizi atmış resmi hd felaket izlenim almış ama video 340p video yöneticisinden tek tek seçmek uğraştırıyor bunu ekleseniz çok iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri