Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ünlemde %50 başarı oranına bile razıyım ben. Ancak %20 geçiyor şuan.
100 uzun video atalım 50 si kalsın vallaha yeter.
Ünlem geçme sistemini geliştirmenizi rica ediyorum hocam.
her yöntem belli bir süre sonra çöp oluyor kalıcı bir çözüm bulmamız gerekli
%90 başarı yakaladığım ünlem geç sistemini destekten yazdım umarım eklenir.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam %25 çerçeve ile eklediğiniz videolarda % kaçla ünlem geçiyorsunuz?
Botun mantığını anlamak mümkün değil ki?5 dakikalık video geçemiyor 2,5 saatlik video geçiyor!neye göre değişiyor anlamıyorumÇok fazla olmasa da yüzde artıyor.
Görüntü İyileştir Sabitle de geri getirilebilir. Her kanal için sadece 50 videoda bunu uygulasa epey videomuz $ yanar.
Şu videodaki yöntem de bota entegre edilebilir, başarılı ise;
Youtube Ünlem Geçme - YouTube
Bir şekilde birlikte ünlem geçme oranını arttırmamız lazım özellikle uzun videolarda.
şaka gibi ya 15 tane videoyapta kanalım vardı 2 haftalık bugün onları sildim başak kanalları eklemek için şimdi hepsi birden kapandı spamdanböyle birşey başına gelen varmı
benimde 2 tane kapandı hocam 1 saat öce![]()
135 uzun video ve sadece 13 tanesi $ yandı, ünlem geç sistemi kullandım sözde![]()
O videoyap botu ile alakalı değil. Sonuçta bot işini yapıyor. Youtube artık kolay kolay yemiyor hocam.
İşte artık botun yaptığı o iş yetersiz geliyor, değişen youtube koşullarına uyum sağlamak lazım ünlem geçmekle ilgili.
135 uzun video ve sadece 13 tanesi $ yandı, ünlem geç sistemi kullandım sözde![]()
Alex usta birşey soracağım. Mesela bu kanalda 13 tane yandı. Adsense bağlayıp bir dahada bu kanalı ellemiyormusun yani her zaman bölemi yapıyorsun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.