Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu yüklemede bir anda böyle bişey geldi

ve arkasında bütün kanallarla beraber askıya gitti

ve yine sonrasında hangi kanala toplu video sallasam direk askı
:mad:sinir bozucu:mad:

arkadaş bikaç mesaj önce server degişikliginden bahsetmişti.videoyap kullanmadım hiç ama diger botlardan hatırladıgıma göre yeni servera geçtikden sonra kanala tekrar izin vermek gerekiyor yoksa google hesabı çalınmış olarak algılıyor,farklı yerden girildigi için ve bu ekran geliyor karşımıza.

arkadaş bikaç mesaj önce server degişikliginden bahsetmişti.videoyap kullanmadım hiç ama diger botlardan hatırladıgıma göre yeni servera geçtikden sonra kanala tekrar izin vermek gerekiyor yoksa google hesabı çalınmış olarak algılıyor,farklı yerden girildigi için ve bu ekran geliyor karşımıza.

Yalnız bir hesaptan geldiği için biraz garip

Kanalyap bölümünü kullanırken yanlış kullanmakdan olur. O bölüm videoyapdan farklıdır. Videoyapda yapılan işlemlerde ip adresi olmaz cünkü tokendır. kanalyap serverı değişmedi hiç bir zaman.

Kanalyapda ise kanallarım bölümünden şifeyi girince gidip o anda kanaldan yetkiyi verin.Yani kanal şifresini girip yetki vermeden telifli video kontrolü yaparsanız youtube izinsiz giriş der. Bu nedenle bu duruma düşerseniz youtube şifrenizi değiştirin. Sonra kanallarım sayfamızdan yeni şifryi girin kontrol ettirmeden önce yetkiyi veriniz. O uyarıda silinmiş olur.

Botun hızı harika olmuş Allah nazardan saklasın maşallah diyelim gerçekten çok güzel hıza bayıldım teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ufak tefek sorunlar yaşasakta farkındayımki senden kaynaklanmıyor ve hemen önlemini alıyorsun sana her zaman güveniyoruz hocam inanıyorum ki uzun yıllar devam edeceğiz inşallah

edit : sunucu değişimi

Son düzenleme:
Hocam valla benim hala kafam da bir konudan dolayı soru işareti var aynı soru işareti bazı arkdaşlarda da var diye düşünüyorum .sizde cevap verdiniz ama ne biliyim anlamadım. Kanal çek bölümüyle video yüklediğimde ünlemi neredeyse geçemiyorum ama anasayfadan atıncaa hiççç sotun yok ünlem geç oranı çerçe ve kırpma ile beraber harika

anasayfadan video yüklemelerde ünlem geçilmiyor. Dün geçtiğim videoları bugün geçemiyor sistem çalışma mı var acaba?

Hocam valla benim hala kafam da bir konudan dolayı soru işareti var aynı soru işareti bazı arkdaşlarda da var diye düşünüyorum .sizde cevap verdiniz ama ne biliyim anlamadım. Kanal çek bölümüyle video yüklediğimde ünlemi neredeyse geçemiyorum ama anasayfadan atıncaa hiççç sotun yok ünlem geç oranı çerçe ve kırpma ile beraber harika

Hocam toplu video serverlarında 2 editleme birden yapılamıyor bu nedenle toplu video serverı anasayfa veya toplu link kadar iyi oranda ünlemden iyi geçemez. Toplu editleme seçilipde ünlem geçilecekse anasayfa ve toplu link bu durumda gerekiyor. video kategorisine göre değişiyor bu oran hocam.

anasayfadan video yüklemelerde ünlem geçilmiyor. Dün geçtiğim videoları bugün geçemiyor sistem çalışma mı var acaba?

Merhaba hocam,

biliyorsunuzdur ünlem geç özelliğiyle yükleme yapınca karşı çektiğiniz videonun süresine bakın kendi videonuzun süresine bakınız. eğer 2 si birbirinden farklıysa işlemi yaptı demektir. Bir kontrol edin isterseniz hocam. 3 gündür anasayfa yüklemelerine dokunmadım dahi. Hatta serverlarına dahi girmedim yani.

1,5 gb dan büyük dosyaların editlenmesi lazım 1,5 gb dı sanırım sınır arttırılması gerek :( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

1,5 gb dan büyük dosyaların editlenmesi lazım 1,5 gb dı sanırım sınır arttırılması gerek :( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Sınır 150mb hocam. 1.5gb olsa keşke günlük atılan 8 milyon video için aylık 50.000 tl ödemeye seve seve razıyım. 15 gün önce 150 mbı ekstra hak ile 1gb a kadar tanımlama vardı. Fakat bu sefer herkes o anı bekliyormuş gibi tüm filmlerini editlemeye soktu ve beklenin 4 kat üstünde yükleme gelmişti. Haliyle makinalar yetişemedi. Onun yerine 30 tllik bir vds durmadan örneğin kaç mb ayda editleme yapabiliyor. o kadarını hak eksiltme veya ek ücretle yapıcam. Yani 9 tl lik paketle 500gb +150mb veremiycem. Vds lere ödenen editleme ücretine orantılı bir sistem getircem. Ben sunucu sayımı 210 dan 400-500 e çıkarmam gerekicekse daha çok kazanmam şart. Bu ay türkiye serverlarımın ücretini ödemişken avrupaya geçirdim serverları ciddi cepden zarar ettim. Ayı boşa çalıştım diyebilirim. Ben zarar etmemliyim, alanda zarar etmemeli.

Evet süre değişiyor. 11 dakikalık videoyu 18 dakika yaptı.

Hocam 10 dk üstü videolarda random süre ekler. Bu random her çekmede farklıdır. %20 ile %30 arası ekler. 11 dkysa 14.3 den fazla olmaması gerekir. Aynı videoyu dün geçmişseniz bugün geçemiyorsanız kanalın spame düşmesiyle alakalı olabilir veya youtube şansızlığı.

Hocam 10 dk üstü videolarda random süre ekler. Bu random her çekmede farklıdır. %20 ile %30 arası ekler. 11 dkysa 14.3 den fazla olmaması gerekir. Aynı videoyu dün geçmişseniz bugün geçemiyorsanız kanalın spame düşmesiyle alakalı olabilir veya youtube şansızlığı.

hocam bu süreleri neye göre ekliyor peki ? yani videoda ne değişiklik oluyor? ben daha siz söyleyince farkettim sürelerin değiştiğini, 40 dakikalık diziler yüklüyorumda bir baktım 50 dakika olmuş dizi.. izleyen için sıkıntı çıkarmasın :confused:

Sınır 150mb hocam. 1.5gb olsa keşke günlük atılan 8 milyon video için aylık 50.000 tl ödemeye seve seve razıyım. 15 gün önce 150 mbı ekstra hak ile 1gb a kadar tanımlama vardı. Fakat bu sefer herkes o anı bekliyormuş gibi tüm filmlerini editlemeye soktu ve beklenin 4 kat üstünde yükleme gelmişti. Haliyle makinalar yetişemedi. Onun yerine 30 tllik bir vds durmadan örneğin kaç mb ayda editleme yapabiliyor. o kadarını hak eksiltme veya ek ücretle yapıcam. Yani 9 tl lik paketle 500gb +150mb veremiycem. Vds lere ödenen editleme ücretine orantılı bir sistem getircem. Ben sunucu sayımı 210 dan 400-500 e çıkarmam gerekicekse daha çok kazanmam şart. Bu ay türkiye serverlarımın ücretini ödemişken avrupaya geçirdim serverları ciddi cepden zarar ettim. Ayı boşa çalıştım diyebilirim. Ben zarar etmemliyim, alanda zarar etmemeli.
hocam 150mb sınırı sizcede çok az dimi sınır 350-400 mb çıkarsak hem kullanıcılar memnun olur hemde alan kişi çoğalır son zamanlarda biliyorsunuz çok botta sorun oldu günde 500 video atan ben 1 haftada 100 video atamadığım oldu yavaşlık ve işleniyordan belki yt kaynaklıydı ama sonuçta botuda etkiledi enazından bunların olmasından dolayı bir hediye mahiyetinde sınırı 350 yada 400 mb yapın 1 gb çok fazla yük bindirir ama 350mb enazından sizi çok etkilemez botun fiyatınıda artırabilirsiniz ama mb sınırı artırın önce inş cevap verirsiniz öneri tahtasındada yazılmış cevap yoktuta buradan yazayım dedim

hocam bu süreleri neye göre ekliyor peki ? yani videoda ne değişiklik oluyor? ben daha siz söyleyince farkettim sürelerin değiştiğini, 40 dakikalık diziler yüklüyorumda bir baktım 50 dakika olmuş dizi.. izleyen için sıkıntı çıkarmasın :confused:

örneğin dizi 20 dakikalık diyelim,
dizinin ilk 4 dakikasını alıyor, dizinin sonuna ekliyor...
video kaç dakika oldu? 24 dakika.
20.dakikadan itibaren dizinin ilk 4 dakikasını tekrar göstermeye başlıyor.
bir sıkıntı yaratmaz yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri