Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Reklam olucak ama spamden kanalları sürekli kanalları kapananlar kanalalsat.com dan kanal almaya başladı. Sıkıntıları bitti. Eğer aynı günlerde açtığınız kanallar kapanıyorsa videoyapa bağlamadığınız kanallarda %100 kesin kapanmıştır. Çünkü kanalı açanı youtube bildiğinde açana ait kanalları tespit edip kapatıyor. Bu nedenle zaten kanalalsat.com u kurdum. 3-5 kanal almanızı ve rahat etmenizi öneririm. Spamden Kanal kapanma derdi olan kalmasın diye. murat hocam açıklamalar için teşekkürler. En büyük noksan o diyebilirim. url oluşturmak pc nedenli kapanmayı azalttığını bende gözlemledim. 2 aydır günlük kapanma hiç %0.05 in üstüne hiç çıkmadı. Bu tarihte token işlemine başlandığı ve telif kontrolünün kanalyapa geçirildiği gündür. Aylık bota 25, kanalı kapananlarda aylık 10 liralık kanal alsa uzun vadede kanal kazancı garantiler. Tabiki kanal alacağınız kişiyi takip ediniz. Oranlarına bakınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyap destek bölümünden destek istemiştim ilgilenirseniz sevinirim iyi günler.

Reklam olucak ama spamden kanalları sürekli kanalları kapananlar kanalalsat.com dan kanal almaya başladı. Sıkıntıları bitti. Eğer aynı günlerde açtığınız kanallar kapanıyorsa videoyapa bağlamadığınız kanallarda %100 kesin kapanmıştır. Çünkü kanalı açanı youtube bildiğinde açana ait kanalları tespit edip kapatıyor. Bu nedenle zaten kanalalsat.com u kurdum. 3-5 kanal almanızı ve rahat etmenizi öneririm. Spamden Kanal kapanma derdi olan kalmasın diye. murat hocam açıklamalar için teşekkürler. En büyük noksan o diyebilirim. url oluşturmak pc nedenli kapanmayı azalttığını bende gözlemledim. 2 aydır günlük kapanma hiç %0.05 in üstüne hiç çıkmadı. Bu tarihte token işlemine başlandığı ve telif kontrolünün kanalyapa geçirildiği gündür. Aylık bota 25, kanalı kapananlarda aylık 10 liralık kanal alsa uzun vadede kanal kazancı garantiler. Tabiki kanal alacağınız kişiyi takip ediniz. Oranlarına bakınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam zaten öncelikle botta dikkat edilmesi gereken şeyler yazdıklarım ve bununla ilgili detaylı anlatım yapıp konu açacağım. teşekkürler sağlıcakla kalın.

En kötü çözüm kanalalsat olacak zaten ama şunu belirteyim.. Mesela açtığım 2 kanal var birini bağlayıp video attığım kanal patladı.. 2. hiç video atmadığım kanalıda ***ürüyor.. Bir müddet anasayfadan video atmayı düşünüyorum bakalım orada neler olacak :)

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam eğer hiç video atmadığınız kanal diğer kapanan kanallar yüzünden kapanabiliyorsa, öncelikle modeminizi resetleyin tüm çerezlerinizi silin ve videoyap client id api key bölümüne yeni bir kanal ile client id ve api key alın. api key ve client id iniz youtube tarafından tespit edilip yasaklandıysanız ki bunun olasılıgı % 90 dır bunu yaparsanız kanallarınız kapanmaz.
isterseniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama da soralım ama bence kaynaklanan nokta bu o client id ve api key tespit edilip block yemiş olabilir youtube tarafından, kapanan kanalların bunda etkisi olmuş olabilir, yeniden farklı bir client id ve api alıp denemenizi tavsiye ederim.

An itibari ile videoyap'ı bıraktım 66 gün 124k video haklı hesabım satılıktır. Video hakkını parça olarak da alabilirsiniz tekliflerinizi özelden iletirsiniz.

An itibari ile videoyap'ı bıraktım 66 gün 124k video haklı hesabım satılıktır. Video hakkını parça olarak da alabilirsiniz tekliflerinizi özelden iletirsiniz.

Biliyormusun altın yumurtlayan tavuğunu satıyorsun satma derim :D git satacaksan konu aç sat adamın konusunu baltalar gibi burda satıyorum diyorsun :D

вєякαη;513875' Alıntı:
Biliyormusun altın yumurtlayan tavuğunu satıyorsun satma derim :D git satacaksan konu aç sat adamın konusunu baltalar gibi burda satıyorum diyorsun :D

Yok la niye baltalıyım videoyap bir numaralı bot bilen biliyor zaten :D Bu konu aktif diye buradan yazdım :D

Kanalalsat'tan alıyorum maillerimi, 25 gündür kapanmadan kurtulmuştum.

Ancak 2 gün önce açtığım kanallar sağlıklıyken, aynı sağlam mailler ile dün açtığım kanallar video attıktan 2 saat sonra yine kapanmaya başladı.

Merak ettiğim şu, videoyap video yükleme server'larında lokasyon değişikliği vs bir değişim yaşandı mı son 2 günde ?

Teşekkürler.

Kanalalsat'tan alıyorum maillerimi, 25 gündür kapanmadan kurtulmuştum.

Ancak 2 gün önce açtığım kanallar sağlıklıyken, aynı sağlam mailler ile dün açtığım kanallar video attıktan 2 saat sonra yine kapanmaya başladı.

Merak ettiğim şu, videoyap video yükleme server'larında lokasyon değişikliği vs bir değişim yaşandı mı son 2 günde ?

Teşekkürler.

hepsimi kapanıyor yoksa yeni video yüklediğin kanallarmı?

hepsimi kapanıyor yoksa yeni video yüklediğin kanallarmı?

Sadece yüklediklerim, video yükledikten 2 saat sonra kapandı dün.

20-25 gündür aynı mailler ile videoyap ile hiç sorun yaşamıyordum.

Bir değişiklik olmuş olabilir mi dedim yükleme sunucularında.

Benim yaptığım herşey aynı çünkü.

benim tahminim bazen video yükenirken 3-4 kez denedi yazıyor ve yükliyemiyor ozaman kapanıyordu benim kanallarım.
Video yükleme sisteminde hata olunca kapanıyor

bu hafta kıyım var benm bütün kanallar kapandı ama botla ilgisi olduğunu sanmıyorum

bende kapanma fln yokda ünlem ile ilgili 2 gündür hiç yaşamadığım sıkıntı oluyor anlamadım gitti normalde hiç sıkıntı yaşamazdım yüklediğim şeylerle ilgili artık dolar olmuyor defalarca denedim. birde bişey dikkatimi çekti uzun zamandır çerçeve eklediğim halde çerçeve eklemiyordu videolara ama ünlem sorunu da olmuyordu şimdi çerçeve ekliyo artık şimdide ünlem geliyor:D bi anlamadım gitti bugün yada yarın 0 kanal açıp deneyecem bakalım aynı şey mi olacak.

@Web_Scripti hocam destektende yazdım anasayfadada 25 toplu linkdede video sonuna 5 sn yazı koymuş süre çoğu zaman kesmiyor kırpma yapmıyor bazen çerçeve ekliyor oda ben %30 diyorum %10 ekliyor kaç farklı video denedim hepsi aynı isterseniz loglardan bakın linkde yolladım size denediğim videoda hala aynı bu yüzden eşleşen geçemediğimiz video boyutu 5 mb max bu arada

şuanda %20 çerç %20 kırp yaptım anasayfadan hiçbiri yapmadı bende eşleşen neden geçmiyor diyordum bi kontrol ettim eski videolar dahi hiçbirinde çerç ve kırpma yapmamış uzun süredir böyle yani destekden cevap yok burada yok ne yapmalıyım sorun yazıyorum cevapda alamaıyorum

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam eğer hiç video atmadığınız kanal diğer kapanan kanallar yüzünden kapanabiliyorsa, öncelikle modeminizi resetleyin tüm çerezlerinizi silin ve videoyap client id api key bölümüne yeni bir kanal ile client id ve api key alın. api key ve client id iniz youtube tarafından tespit edilip yasaklandıysanız ki bunun olasılıgı % 90 dır bunu yaparsanız kanallarınız kapanmaz.
isterseniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama da soralım ama bence kaynaklanan nokta bu o client id ve api key tespit edilip block yemiş olabilir youtube tarafından, kapanan kanalların bunda etkisi olmuş olabilir, yeniden farklı bir client id ve api alıp denemenizi tavsiye ederim.

api key ve client id tanınmış olabilir bunuda denerim artık.. Şimdi daha farklı bir yöntemi deniyorum.. Mecburen deneye deneye göreceğiz bazı şeyleri artık.. Kendi sistemimi bir şekilde oturtmak zorundayım çünkü..

şuanda bot kullana biri anasayfadan çerçeve kırp ekleyebilirmi video atamıyorum hepsi eşleşen veriyor 1 tanesine dahi edit yapmıyor bot herkesdemi aynı

Merhaba Arkadaşlar,

bekleyen videolarda video şu kadar defa denedi olayı indirme hızı yavaş olduğundan vazgeçilmiş demektir. Video indirilip yükleme anına geçmeden katiyen token girişi yapılmaz. Yani bir video 10 defa denenip yüklensede 1 defa youtube token girişi yapmaz.

Anasayfadan çerçeve eklemedi yazan 2 arkadaşımız olmuş. bir arkadaş saolun detaylıca destekden yazmış. Logları için düne ait log yedeklerini indiriyorum gece inceliycem.

Kapanma yazıları bu sabah uzun zaman sonra ilk defa görmüştüm. Şümdide bir iki arkadaş sormuş. Bizde video yüklemeleri zaten amerika, fransa, almanya, ingiltere ve türkiyeden yapılıyordu. 2-3 gün içinde sadece türkiyeyi youtube yavaş yükleme ve işlenme sorunu çıkardığı için iptal ettik. Diğer lokasyonlar mevcuttu server sayıları arttırıldı.

Zaten hep dediğim gibi token ile yapılan hiç bir işlrmi youtube takil etmez. İp adresi ve lokasyonda dahildir. Alttaki linkden kanalınıza ait girişleri ve işlem iplerini görebilirsiniz. Bizim botla alakalı hiç bir ip çıkmaz. Sadece kanalyap kullannalarda çıkar oda tokensız iş yaptığı içindir.

https://security.google.com/settings/security/activity?service=ldui&hl=tr_TR&pli=1

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri