Sol menüden süre satın alın. Özgün video yükleyebilmek için süreniz bulunmuyor!
Aynı hatayı bende alıyorum genel bir sorun var herhalde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sol menüden süre satın alın. Özgün video yükleyebilmek için süreniz bulunmuyor!
Sol menüden süre satın alın. Özgün video yükleyebilmek için süreniz bulunmuyor! hocam bu hatayı veriyor?
[MENTION=3119]PiriReis[/MENTION] +1.
Telaşa gerek yok arkadaşlar, dışarıdan ücretsiz özgünleştirme sistemimi kullanan yazılım istekleri geldiğini görünce koruma sistemi yazdım. 5-10 dakikaya tüm serverlarımda aktif olur ve normale döner. 15 dakika geçmeden yazdınız.
Telaşa gerek yok arkadaşlar, dışarıdan ücretsiz özgünleştirme sistemimi kullanan yazılım istekleri geldiğini görünce koruma sistemi yazdım. 5-10 dakikaya tüm serverlarımda aktif olur ve normale döner. 15 dakika geçmeden yazdınız.
Abii çok iyi yaaa adam yapıyor)))) Helal olsun vallaha baya iyisin işinde yeniliklerini dört gözle bekliyorum
![]()
Meyve veren ağaç taşlanır genelde, bu sefer faydalanmaya çalışmaları ilginç olmuş![]()
hocam spamla para kazanan birisi olarak bişey sorucam;
eğer video 3 gün boyunca 50den az falan izleniyosa otomatik olarak kontrol edip silmek mümkün olabilir mi ?
Merhaba hocam çektigimiz videoların özel kücük resimlerini çekme özelligi hakkında bir gelişme varmı istege baglı olarak çek- çekme gibi
Bugeceye yetiştirmeye çalıştığım bir yenilik var. Biliyorsunuz ki kanal kopyalama gibi yerlerde otomatik intro ve logo özelliklerimizi eklemiştim. Şimdi yoğun istekden dolayı süre kısmayıda ekliyorum. Acaba aşağıdaki seçenekler yeterli olur mu?
Video başından 3 saniye sil
Video başından 5 saniye sil
Video başından 10 saniye sil
bunlar yeterli olur mu acaba? Buraya gönül isterki onlarca seçenek getirmek fakat benim açımdan ne kadar az seçenek o kadar hızlı işlem yaptırma demektir.
off cok guzel olmus bu kanal kopyalamadaellerinize saglik hocam , 3 saniye gereksiz bence , 5 ile 10 yeterli olacaktir diye dusunuyorum , ayni sekilde video sonunada sure kisma eklenebilirse fena olmaz diye dusunuyorum , tabiki zor bir islem degilse.
Bugeceye yetiştirmeye çalıştığım bir yenilik var. Biliyorsunuz ki kanal kopyalama gibi yerlerde otomatik intro ve logo özelliklerimizi eklemiştim. Şimdi yoğun istekden dolayı süre kısmayıda ekliyorum. Acaba aşağıdaki seçenekler yeterli olur mu?
Video başından 3 saniye sil
Video başından 5 saniye sil
Video başından 10 saniye sil
bunlar yeterli olur mu acaba? Buraya gönül isterki onlarca seçenek getirmek fakat benim açımdan ne kadar az seçenek o kadar hızlı işlem yaptırma demektir.
Evet böyle bir yenilik yapıcam. Ama ciddi anlamda çok doğru yazılması gerektiği için daha yazamadım. Aynen alttaki şekilde olucak mantığıda. Doğrumudur bu mantık acaba? Yanlış düşünüyorum, veya şöyle olabilir diyen varmı?
Mantık:
Kanal seçildikten sonra;
x gün sonra yüklenen(örnek : 20 gün)
y kadar hit alamamış videoları sil(örnek: 500)
Yani o seçtiğiniz kanalın 20 günden önce yüklediğiniz videolardan 500 hitte ulaşamayanlar varsa tek tuşla silecek. Böylelikle hit yapmayan fuzili videoların kanalınızda barınma riskinden kurtulmuş olacaksınız.
Evet böyle bir yenilik yapıcam. Ama ciddi anlamda çok doğru yazılması gerektiği için daha yazamadım. Aynen alttaki şekilde olucak mantığıda. Doğrumudur bu mantık acaba? Yanlış düşünüyorum, veya şöyle olabilir diyen varmı?
Mantık:
Kanal seçildikten sonra;
x gün sonra yüklenen(örnek : 20 gün)
y kadar hit alamamış videoları sil(örnek: 500)
Yani o seçtiğiniz kanalın 20 günden önce yüklediğiniz videolardan 500 hitte ulaşamayanlar varsa tek tuşla silecek. Böylelikle hit yapmayan fuzili videoların kanalınızda barınma riskinden kurtulmuş olacaksınız.
şuanda ana sayfadaki manuel yükleme yeride gitmiş durumda dünde aynısı olmuştu
Hocam, malesef bu konuda youtube api desteği vermiyor. Küçük resim için youtube api desteği vermeye başlarsa ancak yazabileceğim.bu öneri için bi çalışmanız varmı hocam
off cok guzel olmus bu kanal kopyalamadaellerinize saglik hocam , 3 saniye gereksiz bence , 5 ile 10 yeterli olacaktir diye dusunuyorum , ayni sekilde video sonunada sure kisma eklenebilirse fena olmaz diye dusunuyorum , tabiki zor bir islem degilse.
evet hocam bu şekilde on numara olur diye düşünüyorum, bir de buna x gün içinde y kadar izlenmeyen diye bi özellik eklersen de tadından yenmez ama sen bilirsin
bir de videonun başından 3 saniye sil gibi bi özellik çok güzel bişey, bir de sonundan 3 saniye silebilirsek çok çok güzel olabilir diye düşünüyorum![]()
2 combobox 1 buton yeterli
x gün önce yüklenen
y kadar hit almamış videoları sil
yani otomatiğe almanız sizin açınızdan iyi olmaz ram kasar vs.
Hocam o özellikten önce bazı videolarda logoları büyük basıyor bazılarında tam ideal basıyor bunu ayarlarsanız çok iyi olur
hocam yedek listesinide verirken saçma veriyor fazla veya eksik veriyor silinenleri de veriyor buna da bakarmısınız
şuanda ana sayfadaki manuel yükleme yeride gitmiş durumda dünde aynısı olmuştu
şuan bende bir sorun yok hocam
![]()
bu resim çıkıyor ve bekliyor 10 dakikadır.yanlız sadece facebook sitesinden video çekerken oluyor diğer sitelerden sorunsuz çekiyor.
Hocam manuel yükleme yeride gitmiş diyince bende farklı birşey sandım. Özgünleştir linkine basınca loading de kalıyor olarak anlamadım. Facebook linkini atarsan bota göz gezdiririm hocam. Belki bugün facebook bir yenilik cıkarmıştır hemen onuda entegre ederim.
Aynen hocam, dolar kuru 2.5 tl yi geçmez ve eflasyonda %8 üstüne çıkmazsa fiyatı gelecek senede aynı bırakabilirim. Fiyatlara zam için 9-10 ay sonra net birşey söylemrk ancak mümkün olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.