Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

2 tane bot istek gönderdim acaba ne zamana kadar yazabilirsiniz bu aralar yoğunmusunuz

Hocam merhaba kanalın tamamını tarama özelliği daha mühim bence buna öncelik verelim.ek olarak kanala ilk video yükleme tarihini koyabilirmiyiz ? X gün oldu x videom var hitim bu kanal çöp

mobil mesaj

videoları belli gün sonunda belli izlenim almazsa sil özelliği bence otomatik olmamalı bu hem sizin sistemin yavaşlamasına sebep olur hem de benim gibi az izlenim çok kanal çok video çalışarak kazanmaya çalışan birçok kişi için engel teşkil eder :)
şu anda çok çok iyiye gidiyor bot ve yeni yeni birçok özelliğini keşfediyorum.alışkanlıklarımızın dışına çıkıp farklı şeyler yapmamız gerek botta bence ;)

Hocam merhaba kanalın tamamını tarama özelliği daha mühim bence buna öncelik verelim.ek olarak kanala ilk video yükleme tarihini koyabilirmiyiz ? X gün oldu x videom var hitim bu kanal çöp

mobil mesaj

Hocam, kanaldaki telifli videoların tamamını tarayıp siliyor sistem(3. şahıs eşleşmesi ve dünya geneli). ünlemli videolar için bir kanaldaki son yüklenen 8 sayfaya bakıyor. 2 hafta önce bu özelliği eklediğimde son sayfaya bakıyordu. Geçen hafta son 3 sayfaya bakar hale getirdim. 3 gün önce son 8 sayfaya bakar hale getirdim. 3-4 güne kanaldaki tüm videolar için ne kadar sayfa varsa bakar hale getircem. Performans ölçmeden ve makina sayısını arttırmadan direk tüm sayfaları yapmış olsaydım o sistem hiç çalışmazdı. Belli başlı performans raporlarları 3-4 günde ancak tam sonuç verebiliyor. Yoksa bende istemem 1 sayfaya sonra 3 sayfaya sonra 8 sayfaya baktırmayı. Yapmışken hepsine yapsın der geçerim fakat çalışmadıktan sonra birşeye yaramaz. bu nedenle doğru ve emin adımlarla gidiyorum.

videoları belli gün sonunda belli izlenim almazsa sil özelliği bence otomatik olmamalı bu hem sizin sistemin yavaşlamasına sebep olur hem de benim gibi az izlenim çok kanal çok video çalışarak kazanmaya çalışan birçok kişi için engel teşkil eder :)
şu anda çok çok iyiye gidiyor bot ve yeni yeni birçok özelliğini keşfediyorum.alışkanlıklarımızın dışına çıkıp farklı şeyler yapmamız gerek botta bence ;)

Evet hocam, bu özelliği dediğiniz gibi otomatik yapmam benimde mümkün değil. Ciddi anlamda server kasan bir durum. Kişi manuel olarak bunu yapmalı. Aslında alışkanlıklar dışına çok çıktım ama farkettirememişim demekki. 10 gün içinde gelecekler sizi hayal dünyasına götüreceğine temenni edebilirim.

Evet hocam, bu özelliği dediğiniz gibi otomatik yapmam benimde mümkün değil. Ciddi anlamda server kasan bir durum. Kişi manuel olarak bunu yapmalı. Aslında alışkanlıklar dışına çok çıktım ama farkettirememişim demekki. 10 gün içinde gelecekler sizi hayal dünyasına götüreceğine temenni edebilirim.

beklemedeyiz :D

botu aldığımın ilk günleri 25 tl kazandım sonra 18 e düştüm 10 a düştüm derken şuanda 3-4 e düştüm nedenini video patlamasına bağlıyorum eğer bu botu aldıysanız 1 ay sonra en az 2 katını çıkartamassanız zaten bırakın.ayın 3 ünde başladım şuanda 340 tl var inşallah 12 şubatta pinde çıkıcak sıkışık durumdayım ilaç gibi gelicek 340 tl bile :)

uzun lafın kısası : botu kullanalı tam 28 gün oluyor elle video yüklemedim.almayan 1000 pişman

Allah razı olsun bilmediğim için deneme hesabı istemiştim hemen deneme 1gun vermıusler video yu ızledım :D okadar kolay ve basitki video çekmek yuklemek şansa hesap kartımdaki butun parayı çektım yarın tekrar aktarıp sıteden 1aylık alıcam :D

hocam 25 kanalı teker teker kontrol etmek zor oluyo, biz bi kere tıklasak, bot farklı farklı girse kontrol etse olabilir mi ki ? :)

hocam 25 kanalı teker teker kontrol etmek zor oluyo, biz bi kere tıklasak, bot farklı farklı girse kontrol etse olabilir mi ki ? :)

Bu soruyu önceden sorduğum için cevap vereyim.tek tikla olursa gereksiz yere bir sürü sorgu ve performans düşüşü yaşanır.sistem periyodik olarak zaten kontrol ediyor her defasında her kanala girmeye gerek yok.boşa sorgular sistemi yorar.buda hepimize elektrik su olarak döner hocam.

mobil mesaj

Bu soruyu önceden sorduğum için cevap vereyim.tek tikla olursa gereksiz yere bir sürü sorgu ve performans düşüşü yaşanır.sistem periyodik olarak zaten kontrol ediyor her defasında her kanala girmeye gerek yok.boşa sorgular sistemi yorar.buda hepimize elektrik su olarak döner hocam.

mobil mesaj

30 dakika bir kontrol yerine günde 2 kere kendi istediğim zamanlarda kontrol yapmak daha sağlıklı diye düşünüyorum, çünkü bu sistem youtube tarafından legal olarak görünmüyo, kanalın patlama ihtimali artıyor mesela 30dakika bir kontroldeyken unutup hesaba girersen patlama ihtimali var

merhaba arkadaşlar,

Videoyap'ın kalitesi belli tartışmaya gerek yok, zaten kendi kullandığım tavsiye ettiğim bir sistem.

Ancak size kullanıcılara birşey danışmak istiyorum:

Videoyap kullanıp ta, kanallarının topluluk uyarısından topluca kapandığı kişiler oldu mu acaba?

Benim başıma böyle bir durum geldi de sebebini araştırıyorum. kesinlikle videoyap'ı kötülemek değil amacım çok memnunum sadece olasıklıkları araştırıyorum.

Teşekkürler.

merhaba arkadaşlar,

Videoyap'ın kalitesi belli tartışmaya gerek yok, zaten kendi kullandığım tavsiye ettiğim bir sistem.

Ancak size kullanıcılara birşey danışmak istiyorum:

Videoyap kullanıp ta, kanallarının topluluk uyarısından topluca kapandığı kişiler oldu mu acaba?

Benim başıma böyle bir durum geldi de sebebini araştırıyorum. kesinlikle videoyap'ı kötülemek değil amacım çok memnunum sadece olasıklıkları araştırıyorum.

Teşekkürler.

hocam videoyap her kullanıcıya bir ip atıyor bildiğime göre

Slmlr bot uzerınde guncelleme yaptıgında yada yeni bir özellik eklediğinde bunu bot sayfasında bildiri olarak paylaşabilirmısın her zaman sıteye giremeyen arkadaslar için iyi olur Özellıklerden mahrum kalmayalım :))ellerın dert görmesın arkadasım bende bottan memnun kalanlardanım teskler ılgı ve alakan için ,

Bot almadım henüz ama bi kaç şey sorucam,
Botla çalışan arkadaşlar ortalama olarak,
Kanal Sayıları, ? Her kanalda kaç video var, ? Günde Kanal Başı Kaçar video atıyorlar, ? Kanallar uzun süre dayanıyor mu, ?

Ve sadece Bot sistemiyle çalışanlardan Günlük Kazançları nasıl bunları merak ettim,
İsteyen varsa Skypeden de konuşabiliriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri