- Web sitesi
- www.videoyap.com
Arkadaşa gerekli p.m.'yi attım. Yüklemek istenilen video gizli(özel) video olduğu için bot çekememiştir.özelden örnek bi link attım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşa gerekli p.m.'yi attım. Yüklemek istenilen video gizli(özel) video olduğu için bot çekememiştir.özelden örnek bi link attım
Arkadaşa gerekli p.m.'yi attım. Yüklemek istenilen video gizli(özel) video olduğu için bot çekememiştir.
Ama siz haklısınız o konuda. Bu vide gizli videodur çekilemez uyarısı verdircem. Ben teşekkür ederimTamam anladim tesrkkurler
2 tane bot istek gönderdim acaba ne zamana kadar yazabilirsiniz bu aralar yoğunmusunuz
Hocam merhaba kanalın tamamını tarama özelliği daha mühim bence buna öncelik verelim.ek olarak kanala ilk video yükleme tarihini koyabilirmiyiz ? X gün oldu x videom var hitim bu kanal çöp
mobil mesaj
videoları belli gün sonunda belli izlenim almazsa sil özelliği bence otomatik olmamalı bu hem sizin sistemin yavaşlamasına sebep olur hem de benim gibi az izlenim çok kanal çok video çalışarak kazanmaya çalışan birçok kişi için engel teşkil eder
şu anda çok çok iyiye gidiyor bot ve yeni yeni birçok özelliğini keşfediyorum.alışkanlıklarımızın dışına çıkıp farklı şeyler yapmamız gerek botta bence![]()
Evet hocam, bu özelliği dediğiniz gibi otomatik yapmam benimde mümkün değil. Ciddi anlamda server kasan bir durum. Kişi manuel olarak bunu yapmalı. Aslında alışkanlıklar dışına çok çıktım ama farkettirememişim demekki. 10 gün içinde gelecekler sizi hayal dünyasına götüreceğine temenni edebilirim.
hocam 25 kanalı teker teker kontrol etmek zor oluyo, biz bi kere tıklasak, bot farklı farklı girse kontrol etse olabilir mi ki ?![]()
Bu soruyu önceden sorduğum için cevap vereyim.tek tikla olursa gereksiz yere bir sürü sorgu ve performans düşüşü yaşanır.sistem periyodik olarak zaten kontrol ediyor her defasında her kanala girmeye gerek yok.boşa sorgular sistemi yorar.buda hepimize elektrik su olarak döner hocam.
mobil mesaj
merhaba arkadaşlar,
Videoyap'ın kalitesi belli tartışmaya gerek yok, zaten kendi kullandığım tavsiye ettiğim bir sistem.
Ancak size kullanıcılara birşey danışmak istiyorum:
Videoyap kullanıp ta, kanallarının topluluk uyarısından topluca kapandığı kişiler oldu mu acaba?
Benim başıma böyle bir durum geldi de sebebini araştırıyorum. kesinlikle videoyap'ı kötülemek değil amacım çok memnunum sadece olasıklıkları araştırıyorum.
Teşekkürler.
hocam videoyap her kullanıcıya bir ip atıyor bildiğime göre
Benim toplu yükleme paketim yüksek de acaba bana da 1 ip mi atanıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.