Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam...

Hitlendirme konusunda küçük bir öneri...

Bildiğimiz gibi video yapta playlist oluşturma ile ilgili bir menü ver ama bu menüde sadece o kanala ait videoların playlistini oluştarabiliyoruz.

Halbu ki youtube, kanal dışı videolar içinde playlist oluşturmaya izin veriyor...

Aceba videoyap playlist bölümüne link ile yada toplu link ile playlist oluşturma ile ilgili bir seçenek gelebilir mi?

Böylece hit alamayan bir kanalımızın videolarını diğer bir çok kanalımızın oynatma listesine ekleyerek hem hit ve hemde backlink almamız mümkün olur...

Merhaba hocam,

yatağa geçtim teldeyim. Kısa geçeceğim. çok çok mantıklı kısa sürede yapacagım teşekkürler.

hit alması istiyorsanız bot başlıkla ve açıklama içinde bulunan kelimeler etikette olmalı

Boşver sen botu, turuncu rengin yok olmuş. Destekdende bir arkadaş link atmıştı. Mevzuatı biliyorum, haklı haksız olayına girişmeyeceğim. Forumda her paylaşılan konuya ait binlerce video yükleniyor. Yükleyen kişilerde verim alamayacaktır. Bu senin içinde kötü olsada, deneyenlerde boşa kürek çektiğini görecektir. Çok yakında öyle bir bölüm geliyorki youtube derya deniz. Herkese farklı kanallarda yüksek hit yapmayı önericek. Birden çok kişiye aynı sonucu vermeyecek. Müsait ve hit patlaması yaşatacak kanalları göstericek. En önemliside bir videoyapa eklenmiş kanalı o listede göstermemesidir. Böylelikle o dert sona erecektir

Videoyapdakiler birbirlerini spamlamayacak bu güzel bir olay gerçekten. hem böylece ünleçgeç ugulanmıs videoları tekrar bilmeden işlemeye calısmayız,ünlem oranı azalır. Aslında mesela telif atan yayıncıların kayıtları dursa. yani mesela HBO. Video daha once telif yedirmemiş olsa da,kesin yedirecek videolar var.Telifölçer mi desem,riskölçer mi :) ya da videoyapa en cok telifi atan yayıncıların yüzdesini gösterse sistem,bizde o videolardan veya şirketten uzak dursak. tabi riske girmek isteyen girer zaten.

Tarama yapıcak bot. Sürekli olarakdan hitli video olup ve kopyası çok az yapılmış telif riski olmayan kanalların linki vericek. Bu kanallardan videoyapa eklenmişler varsa liste dışı olucak bir üyem diğerinin kanalını kopyalamak için ona önermemesi için:) kendi aramızda kopyalamaya önerme olmasın. Kanalı 25 den fazla ama tek üyeliği varsa ekstra istatistikdeki kanallarıda kontrol edicek bota bağlamadığı kendi veya çekilmesini istemediği özel takip ettiklerinide kopyalatmsmış olucak. Yapay zekalı bir sistem

Sistemi şimdi anladım, aylar önce kurguladığım sistem, kopyalanacak kanal bulma sistemi. Birazdan kopyalanacak kanal bulma botu projemi videoyap destekten göndereceğim hocam, önceden hazırlamıştım, bulabilirsem yolluyorum belki başka fikirlerde verir. Çok güzel proje heyecan verici yine :)

P.M olarak proje planını yolladım.

Son düzenleme:
Sistemi şimdi anladım, aylar önce kurguladığım sistem, kopyalanacak kanal bulma sistemi. Birazdan kopyalanacak kanal bulma botu projemi videoyap destekten göndereceğim hocam, önceden hazırlamıştım, bulabilirsem yolluyorum belki başka fikirlerde verir. Çok güzel proje heyecan verici yine :)

hocam modluğunuza ne oldu ya?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam localden toplu yüklemelerde partlara ayırma özelliğide eklenebilir mi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba eşleşen geçme ile ilgili yeni çalışmalarınız olucakmı ? :)) Program 10 numara çalışıyor valla su eşleşen geçmeyi'De bi halledebilsem çok iyi olucak'da neredeyse çogu video'ya eşleşen geliyor .

Videoyapdakiler birbirlerini spamlamayacak bu güzel bir olay gerçekten. hem böylece ünleçgeç ugulanmıs videoları tekrar bilmeden işlemeye calısmayız,ünlem oranı azalır. Aslında mesela telif atan yayıncıların kayıtları dursa. yani mesela HBO. Video daha once telif yedirmemiş olsa da,kesin yedirecek videolar var.Telifölçer mi desem,riskölçer mi :) ya da videoyapa en cok telifi atan yayıncıların yüzdesini gösterse sistem,bizde o videolardan veya şirketten uzak dursak. tabi riske girmek isteyen girer zaten.

Merhaba hocam,

toplu video'dan video atarken risk ölçer daha önce telif vermemiş olarak gösterse bile o kanal bir şirket tarafından telifden korunuyorsa ve bunu %100 gerçek oldugunu youtube doğrulamışsa onu videoyap zaten yüklemez. acil uyarılar bölümünde neden yüklemediğini hangi firma tarafından korundugunu yazar. Tabiki büyük şirket değilse, küçükse ve bilinmiyorsa onu yükler.

Gerçekten çok güzelmiş projen. Projeni neredese hepsini yapacağım üzerine ufak tefek kısımlar ekleyeceğim. Çok sağolasın caner hocam. Tahmini 15 gün sonra aktif ederim. Canım sıkıldıkça ve boş vakit oldukça yazacağım o bölümü.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam localden toplu yüklemelerde partlara ayırma özelliğide eklenebilir mi?

Merhaba hocam,

daha 24 saat olmadı aktif edeli. Biraz gidişatını gördükden sonra inşallah toplu pc upload, toplu linkede eklemeyi planlıyorum. Bu konuda destek ve görüş için teşekkürler hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba eşleşen geçme ile ilgili yeni çalışmalarınız olucakmı ? :)) Program 10 numara çalışıyor valla su eşleşen geçmeyi'De bi halledebilsem çok iyi olucak'da neredeyse çogu video'ya eşleşen geliyor .

Merhaba hocam,

eşleşen veren videoyu %40 kırpmaya rağmen veriyorsa o videonun sahibi youtube da çok büyük kanaldır. Ve büyük bir firmadır. Bireysel bir kişi değildir. o videoyu 100x100 boyutlarındada atınca eşleşme verecektir. Nereden youtube buluyor olayına gelince galiba sesden olayı anlıyor genel eşleşme olarak veriyor. o tür videoları sesini silip yüklemek gerekiyor. Eğer sesden dolayı veriyorsa eşleşeni ses azaltıp yükseltme ekleyebilirim. Teşekkürler.

Merhaba hocam,

toplu video'dan video atarken risk ölçer daha önce telif vermemiş olarak gösterse bile o kanal bir şirket tarafından telifden korunuyorsa ve bunu %100 gerçek oldugunu youtube doğrulamışsa onu videoyap zaten yüklemez. acil uyarılar bölümünde neden yüklemediğini hangi firma tarafından korundugunu yazar. Tabiki büyük şirket değilse, küçükse ve bilinmiyorsa onu yükler.

Gerçekten çok güzelmiş projen. Projeni neredese hepsini yapacağım üzerine ufak tefek kısımlar ekleyeceğim. Çok sağolasın caner hocam. Tahmini 15 gün sonra aktif ederim. Canım sıkıldıkça ve boş vakit oldukça yazacağım o bölümü.

Merhaba hocam,

daha 24 saat olmadı aktif edeli. Biraz gidişatını gördükden sonra inşallah toplu pc upload, toplu linkede eklemeyi planlıyorum. Bu konuda destek ve görüş için teşekkürler hocam

Merhaba hocam,

eşleşen veren videoyu %40 kırpmaya rağmen veriyorsa o videonun sahibi youtube da çok büyük kanaldır. Ve büyük bir firmadır. Bireysel bir kişi değildir. o videoyu 100x100 boyutlarındada atınca eşleşme verecektir. Nereden youtube buluyor olayına gelince galiba sesden olayı anlıyor genel eşleşme olarak veriyor. o tür videoları sesini silip yüklemek gerekiyor. Eğer sesden dolayı veriyorsa eşleşeni ses azaltıp yükseltme ekleyebilirim. Teşekkürler.
anladım hocam teşekkürler .

anladım hocam teşekkürler .
böyle videolar geçilir hocam yapılması basit toplu video sekme altına sesi %10 artır %10 bass %10tiz artır yapın ama bunları tek tek olmasın tek buton altında 3 işlemi yaparsanız geçer yüksek ihtimail hocam toplu video edit yaparken neden birden fazla işlem yapmıyor mesela ses ve görüntü eşleşeni veren kanal var içinde 100 video var tek tek anasayfadan yükleme zaman alır toplu video yaparsak iyi olur ama bunun için hem ses hızlandır %20 kırp felan eklenirse daha iyi olur

Merhaba hocam,

Merhaba hocam ses eşleşeni geçme konusunda video hızlandırma işe yarıyor. Ama görüntülü eşleşenlerde video kırpma olayı videonun kalitesini de düşürüyor.

Bu yüzden özellikle görüntü eşleşeni veren videolarda, kalın çerçeve daha çok kullanılan yöntemlerden birisi.

Yalnız transparan çerçeveler gibi değil.

Çerçeve formatı jpg veya png olabiliyor.

Uygulanırken çerçeve videonun altında oluyor, çerçevenin ortasındaki beyaz alana videolar yerleştiriliyor. Videonun boyutu küçülüyor ama piksel yönünden görüntü kalitesinde bozulma olmuyor...

Dünkü yaptığım örnek çerçevelerden birisi.

Eğer sadece görüntü eşleşenine yönelik ve ileriye dönük böyle bir değişikliği düşünürseniz, üstteki çerçevenin serisini size gönderebilirim...

Merhaba hocam ses eşleşeni geçme konusunda video hızlandırma işe yarıyor. Ama görüntülü eşleşenlerde video kırpma olayı videonun kalitesini de düşürüyor.

Bu yüzden özellikle görüntü eşleşeni veren videolarda, kalın çerçeve daha çok kullanılan yöntemlerden birisi.

Yalnız transparan çerçeveler gibi değil.

Çerçeve formatı jpg veya png olabiliyor.

Uygulanırken çerçeve videonun altında oluyor, çerçevenin ortasındaki beyaz alana videolar yerleştiriliyor. Videonun boyutu küçülüyor ama piksel yönünden görüntü kalitesinde bozulma olmuyor...

Dünkü yaptığım örnek çerçevelerden birisi.

Eğer sadece görüntü eşleşenine yönelik ve ileriye dönük böyle bir değişikliği düşünürseniz, üstteki çerçevenin serisini size gönderebilirim...

Aynen katılıyorum..

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

Merhaba hocam.

Yeni çerçeveler güzel olmuş fakat isteyen kişi kendi kanalına özel yapmış olduğu bir çerçeveyi yükleyebilirse daha güzel olacağı kanaatindeyim. Örnek verecek olursak, kanallar sayfasından kanal logosunu eklediğimiz yere bir de kanal çerçevesi ekleyebileceğimiz bir bölüm olursa güzel olur.

Bize ytpara da Trabzon !

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam öneri için çok teşekkürler. Bu ay 8 büyük yenilik yaptım. Son 3 yenilik ise gerçekten çok büyük darbe yeniliklerdi. Zanlımca bu hafta sonu yenilik getiremeyeceğim. Yazılım yapmadan tatil planlı geçirmeyi düşünüyorum. Bu anlattıgın gerçekten çok güzel birşey. Bunu web yazılımıyla yapmak pek kolay değil, Ama yapacağıma inanıyorum. Mevcut örnek verdiğin link üzerinden deneyeceğim. Önceki resimli çerçevelerimiz senin sayende olmuştu. Buda senin sayende olacağa benziyor:) Teşekkürler hocam.

Konumu şu son 10 gündür çok sakin görmek beni çok mutlu ediyor. Herkesin mutlu mesut olması kadar güzel birşey yok. Herkese bol kazançlar dilerim. Sizin mutluluğunuz benim mutluluğumdur.

Ortaya çıkan Videoyap Botu Tamamen Sizlerin eseridir. Sizlerin istekleri doğrultusunda bu noktaya geldi. Ben sadece sizin düşüncelerinizi yazılama entegre ettim. 22 ayı geçmişte bıraktık, bu süreçte toplam 160 saat civarı kesinti yaşattık. 15 Mayıs, 29 Mayıs kıyımlarında büyük kanal kayıpları verdik. Haziran Ayı içerisinde dalgalanmalar yaşandı, kanalyap kullananların kanallarında spamden kapanmalar ortaya çıktı. Bunları istemeden yaşadık/yaşattım. Biz 22 aydır kazandırmayı hedefledik, sizler kazandıkça bizde kazandık. Kazanmada sıkıntı çekenlere önerilerde bulunduk. Kazanan ve yöntemlerini paylaşanlar çok çıktı. Hergün sistemimizden milyonlarca video yüklendi, aylık x.xxx.xxx TL tutarlı rakamlar videoyap kullanıcıları tarafından kazanılmaktadr. Hedef bu rakamı xx.xxx.xxx TL tutarına ulaştırmaktır. Birlikte kazanmaya doğru...

firefox eklentisiyle partner kanal video ortası reklam açılmadı. sayfalarda takır takır geçti sonra bitti baktım dolarlar bile yanmamış.

firefox eklentisiyle partner kanal video ortası reklam açılmadı. sayfalarda takır takır geçti sonra bitti baktım dolarlar bile yanmamış.

Hocam mümkünse partner kanalınızın mail ve şifresini destekden atabilirmisiniz?. 2 gün önce aktif etmiştim partnerlar da belki her partnera uyum sağlamamış olabilir. inceleyebilirsem hemen düzeltirim. teşekkürler

Hocam mümkünse partner kanalınızın mail ve şifresini destekden atabilirmisiniz?. 2 gün önce aktif etmiştim partnerlar da belki her partnera uyum sağlamamış olabilir. inceleyebilirsem hemen düzeltirim. teşekkürler

Hocam merak ettiğim bir konu var siz ya da daha tecrübeliler cevap verirse sevinirim. Youtube DSL MAC adreslerini görebilir mi? Görme imkanı varsa nasıl engelleyebiliriz?

Hocam merak ettiğim bir konu var siz ya da daha tecrübeliler cevap verirse sevinirim. Youtube DSL MAC adreslerini görebilir mi? Görme imkanı varsa nasıl engelleyebiliriz?

Dsl dediğin ip ise onu tüm web site sahipleri görebilir. Ip adresiyse ancak bir exe görebilir. Chrome un çalışması, chromeupdate dosyasının çalışması veya bir google ürünün çalışmasıyla bulunur. Diğer türlü google bulamaz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri