Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Dsl dediğin ip ise onu tüm web site sahipleri görebilir. Ip adresiyse ancak bir exe görebilir. Chrome un çalışması, chromeupdate dosyasının çalışması veya bir google ürünün çalışmasıyla bulunur. Diğer türlü google bulamaz hocam

Yok hocam DSL mac adresi ıp değil ya modemin ya da ttnetin bize atadığı ayrı bir mac adresi.. O asla değişmiyor. Modem arayüzünde DSL mac adresi şeklinde yazıyor. Bu işlerden anlamıyorum dediysemde o kadar da değil ıp ile macı ayıramayacak kadar :)

Yok hocam DSL mac adresi ıp değil ya modemin ya da ttnetin bize atadığı ayrı bir mac adresi.. O asla değişmiyor. Modem arayüzünde DSL mac adresi şeklinde yazıyor. Bu işlerden anlamıyorum dediysemde o kadar da değil ıp ile macı ayıramayacak kadar :)

Sizin dediginiz mac adresi bildigim kadariyla, modeme ait. Onu görmek icin modeme giris yapmak gerekiyor olmasi lazim. Dsl Modem mac degismiyor bildigim kadariyla, olurda eger oraya giris yaparsa zaten youtube'de kanal adina birsey kalmaz :)

Destekten Client ID Secret ile ilgili bir ticket açtım ilgilenirseniz sevinirim.

hocam kanallarda token olmadığı zaman "1 nolu kanalınızda token bulunmuyor token oluşturunuz." gibi bi ibare çıkıyor onun çıktığı pencereyi kaldırsanız onun yerinde sayfada en üstte bu yazsa veya başka bi yerde yazsa çok daha iyi olucak kanallarim.php ye girdiğim zaman hep o pencere geliyor baya sinir bozucu bi durum

hocam kanallarda token olmadığı zaman "1 nolu kanalınızda token bulunmuyor token oluşturunuz." gibi bi ibare çıkıyor onun çıktığı pencereyi kaldırsanız onun yerinde sayfada en üstte bu yazsa veya başka bi yerde yazsa çok daha iyi olucak kanallarim.php ye girdiğim zaman hep o pencere geliyor baya sinir bozucu bi durum

Aykut Hocam eğer daha önce bir kere token oluşturmuş üyeyse o açılır pencereyi kaldırcam bugece teşekkürler. Eve şimdi geçebildim

Aykut Hocam eğer daha önce bir kere token oluşturmuş üyeyse o açılır pencereyi kaldırcam bugece teşekkürler. Eve şimdi geçebildim

hocam ayrıca eliniz değmişken tek tıkla kanal bilgilerini sıfırlasak,veya tümünü sil gibi bi buton da eklense. böyle kanallar kapandıktan sora tek tek silmesi zor oluyor.

Merhaba Arkadaşlar,

bildiğiniz en büyük ve en çok kullanılan torrent sitesi hangisidir? birde örnek url video urlsi verebilirmisiniz? torrent botunu yapmaya çalışacağım fakat hayatımda torrent kullanmadım. Yasal yollardan hep alıp izledim, indirdim v.s. Bu konuda baya bilgi eksiğim var.

hocam ayrıca eliniz değmişken tek tıkla kanal bilgilerini sıfırlasak,veya tümünü sil gibi bi buton da eklense. böyle kanallar kapandıktan sora tek tek silmesi zor oluyor.

tümünü sil olması zor hocam.tek tıkla o kaala ait mail , kanal adı, token ve yükleme loglarını sildirmeyide ayarlayacağım inş. Tüm 25 kanal veya kaçtane varsa tek tıkla sildirmek büyük sıkıntılara neden açtırabilir. teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

bildiğiniz en büyük ve en çok kullanılan torrent sitesi hangisidir? birde örnek url video urlsi verebilirmisiniz? torrent botunu yapmaya çalışacağım fakat hayatımda torrent kullanmadım. Yasal yollardan hep alıp izledim, indirdim v.s. Bu konuda baya bilgi eksiğim var.

tümünü sil olması zor hocam.tek tıkla o kaala ait mail , kanal adı, token ve yükleme loglarını sildirmeyide ayarlayacağım inş. Tüm 25 kanal veya kaçtane varsa tek tıkla sildirmek büyük sıkıntılara neden açtırabilir. teşekkürler.
torrentten dosya yükleyebileceğiz demeyin hocam düşer bayılırım vallaaa :/ zamunda.net baya büyük site kickass var bide

Toplu Link Bölümünden Uzun Video atarken, videoları kesik atıyor 4-5 videoda yaşadım az önce bunu.

video 1:45:00 saat ama 9 dakika olarak atıyor hocam, bu kesmesinin nedeni nedir. belki önlem alırsın diye bildireyim dedim.

torrentten dosya yükleyebileceğiz demeyin hocam düşer bayılırım vallaaa :/ zamunda.net baya büyük site kickass var bide

Merhaba Ahzem hocam,

eğer mümkünatı varsa en ufacık yazacağım. Mümkünse ilk etap 1 tane yapıp test edeceğim. zamnunda olabilir. ama üyelik şart galiba hiç üyeliğim yok. referans sistemiyle çalışıyor galiba. bir tane torrent video urlsi verebilmeniz mümkünmüdür hocam?

Merhaba Ahzem hocam,

eğer mümkünatı varsa en ufacık yazacağım. Mümkünse ilk etap 1 tane yapıp test edeceğim. zamnunda olabilir. ama üyelik şart galiba hiç üyeliğim yok. referans sistemiyle çalışıyor galiba. bir tane torrent video urlsi verebilmeniz mümkünmüdür hocam?

hocam ben size ö.m ile yada destekden benim üyeliği göndereyim onunla istediğiniz boyuttaki dosyayı deneyin eğer yaparsanız cidden esas bomba budur.

Toplu Link Bölümünden Uzun Video atarken, videoları kesik atıyor 4-5 videoda yaşadım az önce bunu.

video 1:45:00 saat ama 9 dakika olarak atıyor hocam, bu kesmesinin nedeni nedir. belki önlem alırsın diye bildireyim dedim.

Caner hocam normal bir durum değil. acaba sizin videonuzun linkini atarmısınız gerisini loglardan çıkarıp görebilirim. Teşekkürler.

hocam ben size ö.m ile yada destekden benim üyeliği göndereyim onunla istediğiniz boyuttaki dosyayı deneyin eğer yaparsanız cidden esas bomba budur.

Teşekkürlker hocam inşallah yapmaya çalışacağım. bunun bir açığı olacağını ve yapılabileceğini düşünüyorum. yardımların için teşekkürler. özelden devam ederiz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eger ısınız yoksa sımdı ve tabıkı musayıtsenız sımdı 1 kanalı beraber cekıp unlem gec yapabılırmıyız beraber
saygılar hocam tesekkurler (beklemedeyım)

Merhaba Arkadaşlar,

hocam üyelikli torrentlerde ratio zorunluğu olduğu için yani up down işlemlerinin boyutları eşit olması gerekiyor yoksa üyeliğiniz kapatılıyor ama ücretsiz üyeliksiz siteler mevcut oralardan alınabilir.. arkadaş söylemiş zaten en iyileri kickass

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eger ısınız yoksa sımdı ve tabıkı musayıtsenız sımdı 1 kanalı beraber cekıp unlem gec yapabılırmıyız beraber
saygılar hocam tesekkurler (beklemedeyım)

Merhaba hocam,

5 gün test süresi eklemiştim size. Bu süreçte test edebilmek adına kullandınız. o süreçte sorularınız hiç olmadı yanılıyorsam süreniz bitti şimdi tekrardan istiyorsunuz. malesef tekrarını yapamayız hocam. Ücretli üyelik alın her sorunuzu yönetildin yardımcı olalım. iyigünler

Bende şu an video hızlandırma işlemi yapılmıyor. video boyutu 150 mb.

Merhaba hocam,

150.01 mb dahi olsa editlemeyi yapmaz hocam. 150 mb ve altında oldugunda işlemi yapması gerekir. dilerseniz hocam çektiğiniz bir video linkini destekden atarmısınız?

hocam üyelikli torrentlerde ratio zorunluğu olduğu için yani up down işlemlerinin boyutları eşit olması gerekiyor yoksa üyeliğiniz kapatılıyor ama ücretsiz üyeliksiz siteler mevcut oralardan alınabilir.. arkadaş söylemiş zaten en iyileri kickass

Merhaba hocam,

hele bir indirmeyi yapalım hocam gerisi kolay. gerekirse herkes torrent bilgilerini girer. Bir şeklini buluruz. ücretli üyelikleri varsa ücretlisinden alırım eklerim hocam sisteme. mümkünatı olsun yeterli.

hocam bence bu 150 mb sınırı yükseltin. Tabi yükseltirken de size ek sunucu masrafı gerektiriyorsa bunuda ücretlere yansıtın. Ya da opsiyonlu üyelik satışı yapın.150 mb gerçekten az.

hocam bence bu 150 mb sınırı yükseltin. Tabi yükseltirken de size ek sunucu masrafı gerektiriyorsa bunuda ücretlere yansıtın. Ya da opsiyonlu üyelik satışı yapın.150 mb gerçekten az.

Merhaba hocam,

bu konuda ileride bir çalışmamız olacaktır. Günde kişi ortalama 1000 e yakın video atıyor. 150 mb x 1000 video = 150 gb demektir. Bu genel bir ortalamadır. Bu sınır herkesde olan birşeydir. Tabiki günlük birisi 20 video atıyordur, biriside 1500 video atıyordur. Ama 150mb ı herkesde yapmam gerekiyor. Ek tarife olarak düşüncelerim var fakat 150mb için server 1 dakika uğraşıyorsa 300mb için server 2 dakika uğraşmıyor. ortalama 6 dakika uğraşıyor. çünkü video boyutu arttıkça kayıt yapmadan editlemeside artıyor ve ramde biriktiriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri