Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

soru isaretleri ne zaman dolar isaretine donusecek peki hemso ?? :=))

Hocam hangi videoyu hangi kanalıma yüklesem 2 tane birden yüklüyor mecbur birini siliyorum . : )

1gunluk test suresi vermıstınız bana telıflı vıdeoyu ornek 23.00da sılcekse 23.05 veya 23.10 oluyordu sılmıyordu bende kayıtlı kanallarıma tıklayarak kanalımı bulup tıklayıp oyle sıldrıyorum yanı neden otomatık dakıkasında sılmedı ve para kazanmayı aktıf etmedı?

+Kanallarınızın Riskini Değersiz Videoları Silerek Azaltın

+ 2 tarih(gün cinsinden) aralığındaki şu hit altındaki videoları göster butonuna bastıktan sonra otomatik videolar seçili gelir. tek yapmanız gereken Seçili olanlan videoları youtube kanalından sil butonuna basmaktır.

Alttaki örnekde 1 tane sıkıntılı video bulunuyor. Bu video kanalda 15 dakika açık olmadığı için 15 dakikadan uzun bir videodur. Bu tip 15 dakikadan uzun, mükerrer yüklenme, dosya dönüştürülemiyor gibi kırmızı uyarılı videolarıda sistem size SIKINTILI VİDEO diye çıkarır. O tarih aralığında o video varsa direk karşınıza çıkar. yani artık onlarıda buradan temizleyebilirsiniz.

kanalvideosil.png

Arkadaşlar: Son 5 günde 5 güncelleme çıkardım. Şuanda ünlemleri otomatik silen bölümüm var. Soru işaretlerinide para kazanmaya çevircek bölümü yazıyorum. Keşke 1-2 günde yazılabilecek birşey olsaydı hemen aktif ederdim. 15 gün içinde istediğiniz bir özellik. 3-4 gün içinde aktif edeceğim soru işaretlerini ismini değiştirip tekrar para kazana çevirmeyi sonra tekrardan ismini düzeltmeyi.

soru isaretleri ne zaman dolar isaretine donusecek peki hemso ?? :=))

Hemşo üzerinde 5 gündür çalışıyorum. Neredeyse günün 10 saatini o özelliğe ayırdım fakat yetişmedi. 3-4 güne çıkar inş.

Şu ? ni $ yapma gelseydi keşke bugün

Keşke hocam, bende çok istiyorum o özelliğinde biran önce bitmesini inan kolay değil. Onuda bir sonraki ek özellikte çıkaracağım. Şuanda bot isteklerini yapmaya devam ediyorum.

çok güzel , üzerinde durman gerek 2 özelliği yazayım belki hızlandırmış olursun.

1-? olanı $ yapmak
2-video içi reklam

1-) 3-4 güne inş çıkacak.
2) 4-7 gün arasında onu çıkarmaya çalışcam. Bunda %100 net birşey söyleyemiyorum. Çünkü takıldığım nokta var. İnşallah daha halledemediğim birşey olmadı onuda hallederim.

Hocam hangi videoyu hangi kanalıma yüklesem 2 tane birden yüklüyor mecbur birini siliyorum . : )

2 tane birden yüklenmesini sistem yapmaz. Bir yerde bir hata v.s. olabilir. Bu sorunu aşalı çok oldu destekden yaz hocam.

Mesela butun videolarda arama yapiyorsak 1 ve 999 yazmamiz yeterlimi

Aynen hocam 1 değilde 0 - 999 yazarsan ve x hit altındaki dersen tüm kanaldaki videoların x hit altında olanları çıkar karşına. x hit yerinede 0 yazarsan kanaldaki sadece SIKINTILI VİDEO yani bozuk videolar çıkar karşına.

+Kanallarınızın Riskini Değersiz Videoları Silerek Azaltın

+ 2 tarih(gün cinsinden) aralığındaki şu hit altındaki videoları göster butonuna bastıktan sonra otomatik videolar seçili gelir. tek yapmanız gereken Seçili olanlan videoları youtube kanalından sil butonuna basmaktır.

Alttaki örnekde 1 tane sıkıntılı video bulunuyor. Bu video kanalda 15 dakika açık olmadığı için 15 dakikadan uzun bir videodur. Bu tip 15 dakikadan uzun, mükerrer yüklenme, dosya dönüştürülemiyor gibi kırmızı uyarılı videolarıda sistem size SIKINTILI VİDEO diye çıkarır. O tarih aralığında o video varsa direk karşınıza çıkar. yani artık onlarıda buradan temizleyebilirsiniz.

kanalvideosil.png

Arkadaşlar: Son 5 günde 5 güncelleme çıkardım. Şuanda ünlemleri otomatik silen bölümüm var. Soru işaretlerinide para kazanmaya çevircek bölümü yazıyorum. Keşke 1-2 günde yazılabilecek birşey olsaydı hemen aktif ederdim. 15 gün içinde istediğiniz bir özellik. 3-4 gün içinde aktif edeceğim soru işaretlerini ismini değiştirip tekrar para kazana çevirmeyi sonra tekrardan ismini düzeltmeyi.

hocam bu isim değiştirip doları aktif edip tekrar isim girme olayında size şöyle bir tüyo vereyim örneğin bir video yüklendi gerçek ismiyle onun ismini bot değiştirip A yaptı diyelim bunu A şeklinde en az 3 dakika bekletip öyle para kazanmasını açmalı yoksa direk bi videoyu adını değiştirip para kazanmayı açınca yine yanmıyor galiba youtube o ismi hala belleğinde tuttugundan yeni eklediğimiz isim para kazanmayı yakmıyor eğer böyle yaparsanız para kazanma yakma olayını garantiye almış olursunuz

Bugün Eklenen Botlar:
+ www.a9.com.tr
+ www.humour.com
+ www.nfl.com
+ www.slackernetwork.com/videos
+ www.kickstarter.com
+ www.urfa.tv

Arkadaşlar, üzülerek söylemek isterim ki herkesin bot isteklerini yetiştiremedim. Yarın tekrardan devam edip geceye bitirmiş olacağım.

kanalvideosil.png

hocam bu isim değiştirip doları aktif edip tekrar isim girme olayında size şöyle bir tüyo vereyim örneğin bir video yüklendi gerçek ismiyle onun ismini bot değiştirip A yaptı diyelim bunu A şeklinde en az 3 dakika bekletip öyle para kazanmasını açmalı yoksa direk bi videoyu adını değiştirip para kazanmayı açınca yine yanmıyor galiba youtube o ismi hala belleğinde tuttugundan yeni eklediğimiz isim para kazanmayı yakmıyor eğer böyle yaparsanız para kazanma yakma olayını garantiye almış olursunuz

Aynen hocam yazdığına yakın yapıyordum. Benimkine ek senin dediğin 3 dakika bekletmeyide ayarlıycam sonra girip para kazanmayı tekrardan açakcak. Teşekkürler yardımların için hocam.

Bugün Eklenen Botlar:
+ www.a9.com.tr
+ www.humour.com
+ www.nfl.com
+ www.slackernetwork.com/videos
+ www.kickstarter.com
+ www.urfa.tv

Arkadaşlar, üzülerek söylemek isterim ki herkesin bot isteklerini yetiştiremedim. Yarın tekrardan devam edip geceye bitirmiş olacağım.

Aynen hocam yazdığına yakın yapıyordum. Benimkine ek senin dediğin 3 dakika bekletmeyide ayarlıycam sonra girip para kazanmayı tekrardan açakcak. Teşekkürler yardımların için hocam.

Hocam dün bunu düşünmüştüm kanalda ki videoların silinme olayı ve hiti az olan videoların sayı girip silinmesi düşüncemi resmen yapmışınız :)

valla helal cok süper gerçekten bide hızda çok iyi şuan, sorun geçmiş teşekkürler :)

hocam uzman sorusu...

toplu video yükle bölümünden kelime ile video aratarak seçtiğimiz 50 adet videoyu tek seferde VİDEONUN başından 5 saniye keserek + sonuna 5 saniye intro ekleyerek ve logo basarak işlem yaptırabilirmiyiz. :) çokmu şey istiyorum :)

hocam uzman sorusu...

toplu video yükle bölümünden kelime ile video aratarak seçtiğimiz 50 adet videoyu tek seferde VİDEONUN başından 5 saniye keserek + sonuna 5 saniye intro ekleyerek ve logo basarak işlem yaptırabilirmiyiz. :) çokmu şey istiyorum :)

Evet hocam, aynen dediğiniz gibi yapıyor. Ekleme butonunun yanında

Bota gmail uzantılını kanalını ekleyipte video yüklete bilen varmı arkadaşlar?
Bende önceden sorunsuz oluyordu ama şimdi "Mail adresinizin birden çok kanalı olabilir."şeklinde bir hata alıyorum daha önce yaşayan ve çözüm üreten varmı?

Hocam dün bunu düşünmüştüm kanalda ki videoların silinme olayı ve hiti az olan videoların sayı girip silinmesi düşüncemi resmen yapmışınız :)

Teşekkürler hocam, hayaller isteklerinizle birlikte yapılıyor.

Bizde yaptık bir işlem bakalım. Hayırlısı olsun.

Hayırlısı inşallah iyi olur.

valla helal cok süper gerçekten bide hızda çok iyi şuan, sorun geçmiş teşekkürler :)

Teşekkürler hocam, ayda 1-2 gün yavaş gelebilir. Oda genellikle youtube.com yavaşlığı oluyor.

Bota gmail uzantılını kanalını ekleyipte video yüklete bilen varmı arkadaşlar?
Bende önceden sorunsuz oluyordu ama şimdi "Mail adresinizin birden çok kanalı olabilir."şeklinde bir hata alıyorum daha önce yaşayan ve çözüm üreten varmı?

Merhaba hocam, gmail.com uzantılı kanal ekliyorsanız kanallarım sayfasında en üstte yazılar var onları okumanızı tavsiye ederim. Ama hala çözemezseniz kanal mailini ve şifresini destekden yazarsanız ilgilenir halleder ve nasıl yaptığımı hallederim. Hayırlı günler

deli para kazanıyorsunuzdur şimdi bu bottan :D hesapladımda 80 milyar küsür rakam çıktı aylık :D

Hocam bir sorum var. Kırmızı telif gelen kanala uyarı geldiğini nasıl anlayabiliriz. Ben genelde tek tek youtube hesaplarına girip kontrol hediyorum her gece daha kolay bir yolu var mı. Örneğin telif ve para kazanma kontrol ekranında kırmızı telif geldiğinde kontrol yapamama gibi. Bir iki kere kontrol yapamadığında baktığımda kırmızı uyarı gelmişti ama kesin bir yol mu güvenemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri