Stan
Yasaklanmış
soru isaretleri ne zaman dolar isaretine donusecek peki hemso ?? :=))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
x ile y gün arasındaki videolarım z kadar hitte ulaşmamışsa bana göster ve seçerek tek tuşla sileceğim özelliği gelecek inş![]()
soru isaretleri ne zaman dolar isaretine donusecek peki hemso ?? :=))
Şu ? ni $ yapma gelseydi keşke bugün
çok güzel , üzerinde durman gerek 2 özelliği yazayım belki hızlandırmış olursun.
1-? olanı $ yapmak
2-video içi reklam
Hocam hangi videoyu hangi kanalıma yüklesem 2 tane birden yüklüyor mecbur birini siliyorum . : )
Mesela butun videolarda arama yapiyorsak 1 ve 999 yazmamiz yeterlimi
+Kanallarınızın Riskini Değersiz Videoları Silerek Azaltın
+ 2 tarih(gün cinsinden) aralığındaki şu hit altındaki videoları göster butonuna bastıktan sonra otomatik videolar seçili gelir. tek yapmanız gereken Seçili olanlan videoları youtube kanalından sil butonuna basmaktır.
Alttaki örnekde 1 tane sıkıntılı video bulunuyor. Bu video kanalda 15 dakika açık olmadığı için 15 dakikadan uzun bir videodur. Bu tip 15 dakikadan uzun, mükerrer yüklenme, dosya dönüştürülemiyor gibi kırmızı uyarılı videolarıda sistem size SIKINTILI VİDEO diye çıkarır. O tarih aralığında o video varsa direk karşınıza çıkar. yani artık onlarıda buradan temizleyebilirsiniz.
![]()
Arkadaşlar: Son 5 günde 5 güncelleme çıkardım. Şuanda ünlemleri otomatik silen bölümüm var. Soru işaretlerinide para kazanmaya çevircek bölümü yazıyorum. Keşke 1-2 günde yazılabilecek birşey olsaydı hemen aktif ederdim. 15 gün içinde istediğiniz bir özellik. 3-4 gün içinde aktif edeceğim soru işaretlerini ismini değiştirip tekrar para kazana çevirmeyi sonra tekrardan ismini düzeltmeyi.
![]()
hocam bu isim değiştirip doları aktif edip tekrar isim girme olayında size şöyle bir tüyo vereyim örneğin bir video yüklendi gerçek ismiyle onun ismini bot değiştirip A yaptı diyelim bunu A şeklinde en az 3 dakika bekletip öyle para kazanmasını açmalı yoksa direk bi videoyu adını değiştirip para kazanmayı açınca yine yanmıyor galiba youtube o ismi hala belleğinde tuttugundan yeni eklediğimiz isim para kazanmayı yakmıyor eğer böyle yaparsanız para kazanma yakma olayını garantiye almış olursunuz
Bugün Eklenen Botlar:
+ www.a9.com.tr
+ www.humour.com
+ www.nfl.com
+ www.slackernetwork.com/videos
+ www.kickstarter.com
+ www.urfa.tv
Arkadaşlar, üzülerek söylemek isterim ki herkesin bot isteklerini yetiştiremedim. Yarın tekrardan devam edip geceye bitirmiş olacağım.
Aynen hocam yazdığına yakın yapıyordum. Benimkine ek senin dediğin 3 dakika bekletmeyide ayarlıycam sonra girip para kazanmayı tekrardan açakcak. Teşekkürler yardımların için hocam.
hocam uzman sorusu...
toplu video yükle bölümünden kelime ile video aratarak seçtiğimiz 50 adet videoyu tek seferde VİDEONUN başından 5 saniye keserek + sonuna 5 saniye intro ekleyerek ve logo basarak işlem yaptırabilirmiyiz.çokmu şey istiyorum
![]()
Hocam dün bunu düşünmüştüm kanalda ki videoların silinme olayı ve hiti az olan videoların sayı girip silinmesi düşüncemi resmen yapmışınız![]()
Bizde yaptık bir işlem bakalım. Hayırlısı olsun.
valla helal cok süper gerçekten bide hızda çok iyi şuan, sorun geçmiş teşekkürler![]()
Bota gmail uzantılını kanalını ekleyipte video yüklete bilen varmı arkadaşlar?
Bende önceden sorunsuz oluyordu ama şimdi "Mail adresinizin birden çok kanalı olabilir."şeklinde bir hata alıyorum daha önce yaşayan ve çözüm üreten varmı?
Evet hocam, aynen dediğiniz gibi yapıyor. Ekleme butonunun yanında
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.