zazax33
Yasaklanmış
dunya engeli olupta ozellikler kısmına işlemeyen kanalı silmelimiyiz ? 5 video için aynı durumdayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
manuel yüklemelerde ünlem geçme var mı?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
%90 Ünlem kullanıyorum çizgifilm çalıştıgım için videonun uzamasıda işime geliyor açıkcası ve %99 $ oranı var . Çok sağolun hocam.
Hocam ödeme bildirim formu kontrol edebilir misiniz?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hediye ettigin 2 kanal gümlemis kardesim
40 45 video vardı 10 dk ara ile atılmıs fakat 2.gün kanal gümledi.
Neyse saglık olsun![]()
10 dk ara ile yükle dedim 12 saattir 3 video yüklendi.
Bu sadece bende mi böyle ?
öğlen blade makinaları gelince 500mb sınırını kaldıracağını söylemiştin bi sorunmu var
Toplu Videoda ünlem geç sınırı tamamen kalkana kadar sınırı en azından 400mb altına indirmeyin hocam, ricam budur. Çok ünlem alıyoruz aksi taktirde.
Otomatik Kanal çekme, karşı kanala video yüklendiğinde bana da yüklensin bölümünde sorun mu var ? 24-36 saattir video atmadı da.
Hızda düşüş var yine.
dunya engeli olupta ozellikler kısmına işlemeyen kanalı silmelimiyiz ? 5 video için aynı durumdayım
sistem gayet başarılı bir ara kullanıyordum gayet güzel bir sistem yapmışlar tebrikler
13112 nolu id den destekten bi mesaj attım
bugün bir kaç kanalım askıya alındı loglarda birşey varmı hocam ?
Telifli videolar & para kazan bölümü kullanıcı panelimde yok ünlemgeç sisteminide kullanamıyorum
Üyelik Id : 13235
Hocam siz beni yanlış anladınız ben dün aldım sizden üyelik ama telif bölümü panelimde gözükmüyor onu demek istiyorum destek bildirimide atmıştım 2 kanalım bağllı zaten onlarda temiz daha yeni aldım üyeliği
sistem gayet başarılı bir ara kullanıyordum gayet güzel bir sistem yapmışlar tebrikler
aa çok pardon ben kalktığını bilimiyordum özür dilerim şuan için ünlem geçi kullanamıyoruz dimi
Kanal sayfasından seçiyorum ama bir türlü olmuyor
hocam ben her kanala token verirken modem resetliyor ve clenaerle temizliyorum.
Sence olayı cokmu abartıyorum yani pek farkı yokmu aynı ip den 3 kanal sokmayla ?
Nasıl onerirsin
Üstad server ı yoran işlemleri kullanan kişiler ile sadece yükleme yapan kişileri ayrı makinelerden işlem yaptırsan olmuyor mu ? Ben sadece yükleme yapıyorum mesela edit yapacağım zaman yavaş yüklenmesini göze alabilmeliyim yanlış mı düşünüyorum ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstad bu videoyapda süreyi dondur dediğimizde neden 1 gün gidiyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.