Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hazır burada sorulmuşken bu konuda kafama takılan bir soruyu sorayım, buradan cevaplanırsa herkesin işine yarar.

Sorum şu: Client ID oluşturduğumuzda buna bir isim veriyoruz mesela "MyVideos" dedik adını sonra videoyap'tan 25 kanal ekledik ve hepsine token verdik Fakat Client ID miz hep "MyVideos" şimdi aynı ip mantığı şeklinde olmasa bile aynı Client ID ile yüklenmiş deyip kontrolllerde risk teşkil eder mi? Sağlıklı olan artık o kanallara video yüklemeyecekseniz bu izni kaldırmak değil mi? Daha güvenli olmaz mı?

Merhaba hocam,

benim bıtda herkes kendi clientini giriyor. Diğer botlarda onbinlerce kanal bot sahiplerinin clientları üzerinden token veriyor. O kadar detay düşünmeyin hocam. Youtube clienta göre iş yapması zor çünkü partnerlerda bir client ile token alıyor. Partnerların clientida youtube clienti. Onlardada çok kanal var. Allahın izniyle birşey olduğunu görmedim ihtimalide zor.

Arkadaşlar Spama düşmemek için sanırım bi önlemde şu ; Web script te açıklamış ,

Videoyap botundan video editi yaptıysanız, kendi kanalınızdan youtube editörden de edit yapmayın, spamı büyük şekilde önlüyor

%90 Ünlem kullanıyorum çizgifilm çalıştıgım için videonun uzamasıda işime geliyor açıkcası ve %99 $ oranı var . Çok sağolun hocam.

daha önce o tarz bişey oldu felaket yaşandı :)
evet biliyorum. fakat o zaman milyonlarca video aynı işlemi yapıyordu. bu sefer daha farklı. o zaman 10 milyon video yapıyordu belki günde bugün ise %97 ünlem geç oranı var. çok çok daha az video yapacak.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hediye ettigin 2 kanal gümlemis kardesim :)
40 45 video vardı 10 dk ara ile atılmıs fakat 2.gün kanal gümledi.
Neyse saglık olsun :)

öğlen blade makinaları gelince 500mb sınırını kaldıracağını söylemiştin bi sorunmu var

kanalımızda telifli video var diyelim bunu biz birşey yapmadan otomatikmen bot siliyormu ?

ayrıca para kazanmasını açmasını istemiyorum boyle bir sorun yok değil mi ?

kanalımızda telifli video var diyelim bunu biz birşey yapmadan otomatikmen bot siliyormu ?

ayrıca para kazanmasını açmasını istemiyorum boyle bir sorun yok değil mi ?

silmiyor o işlemler yok , youtube yasakladı yok size silme fln dedi.
zatne para kazanmayı açmıyor bot, yine youtube sağolsun

18/50 ünlem oranı yakaladım. %36 civarında. Videolar gerçekten uzun, sizde durumlar nasıl.

Toplu da ünlem oranı çok yüksek % 90 yaptım ancak ünlem oranı yine çok fazla

Toplu linkte bi tek ben mi sıkıntı yaşıyorum ? :)

Bir sıkıntı yok, api key hatalı girince öyle yapar. Dalgınlıktan bazen kanal silerken apiyi silmiş olabilirsiniz. Kolay gelsin hocam.
18/50 ünlem oranı yakaladım. %36 civarında. Videolar gerçekten uzun, sizde durumlar nasıl.

Şeref Hocam oran %97 de. Fakat blade teslim olmadığı için uzun videoları ünlem geçme henüz toplu videolarda yaptırmıyoruz. Ondandır Bugün yarın teslim alınca 3 saatlik filmi dahi geçersin:)

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

Toplu da ünlem oranı çok yüksek % 90 yaptım ancak ünlem oranı yine çok fazla

Toplu videoda durum öyle hocam, bugün 500mb dan ilk önce 400 e sonra 300 e indirmiştim. Blade gelmesini an ve an bekliyorum. Uzun videoları toplu link ile atın hocam. K bakmayın

vaLLa hocam deniyoruz bakalım inşallah oturturuz sistemi.Gerçekten manuelden çok yorulduk.

Toplu videoda durum öyle hocam, bugün 500mb dan ilk önce 400 e sonra 300 e indirmiştim. Blade gelmesini an ve an bekliyorum. Uzun videoları toplu link ile atın hocam. K bakmayın

Uzun video değil hocam kısa videolar 1 tane bile ünlemi geçmedi

vaLLa hocam deniyoruz bakalım inşallah oturturuz sistemi.Gerçekten manuelden çok yorulduk.

Oturtturtuk gibi birşey bazı lokasyonlardaki serverlarım çok kuvvetlendi bazıları yavaş kaldı. Dengeyi bugün yarın kurmuş olacağım. ingiltere ve fransa lokasyonlarındaki eksiğimin siparişlerini vermek üzereler. Her lokasyon yetişebildiği en üst seviyeye her zaman çektim ve çekeceğim inş.

---------- Spam Engelliyici 21:33 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

Uzun video değil hocam kısa videolar 1 tane bile ünlemi geçmedi

Kanalın ünlem spamine takılmıştır. 100 videoyu hiç işlem yapmasanda atsan en az 20 si dolar yanar. Farklı kanalda denersen olumlu sonucu görürsünüz.

Toplu Videoda ünlem geç sınırı tamamen kalkana kadar sınırı en azından 400mb altına indirmeyin hocam, ricam budur. Çok ünlem alıyoruz aksi taktirde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri