Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet birand çerçeveler hakkında bende yazmıstım sorunu yakın zaanda çözmenı beklıyorum:) onun dısında vds sıstemını test ettım yavas yukleme hızlkı yukleme herbırını denedım ve tek seferde daha once 150 vıdeo atamıyodum sımdı vds sıstemınde atıyorum ve 3 gun oldu kapanan kanal yok:)
normalde zaten kapanmıyodu ama 50 vıdeo sınırım vardı tek seferde

50 video sınırın yok artık, konuştuğumuz gibi.

Herkese hayırlı geceler & hayırlı sabahlar. Bugün sabah 8 de kalkmayacağım, yarın mesai yok. sabah 10 gibi görüşürüz.

Merhaba hocam,

çok güzel çalışma yapmışsınız hocam. net olarak inceleyemedim hocam yarın inceleyeceğim inş. yardımların için gerçekten teşekkürler. +1'i ekledim. onun için yapmadığınızı biliyorum fakat o şekilde duyuruyu yapmıştım.

istediğiniz 3 botdan 1 tanesi eklenebildi. diğer 2 siteyide ekledim fakat videolarını cdn serverlarıyla dışarıdan indirtmeye karşı koruyorlarmış. o nedenle 2 tanesi olmadı hocam.

hızlandırma genellikle ses eşleşmesini geçmek içindir. görüntüde eşleşmesinde bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum. üstte dediğim gibi emek verdiğiniz süper raporu inceleyeceğim. çok teşekkürler.

Merhabalar,

güzel yazınız için teşekkür ederim. İnşallah çok kazanırsınız & hep birlikte çalışırız.

Eyvallah hocam yararı olduysa ne mutlu benim için .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek size acil mesaj yolladım lütfen ilgilenirmisiniz rica etsem önemli'de .

Üyelik Id : 13894
Hayırlı akşamlar hocam, 1 tane kanalım kapanmış destekten yazdım 12'de ama hala cevap gelmedi. İlgilenirseniz sevinirim neden kapandığını merak ediyorum.

Arkadaşlar mobil olarak konuya her saat baktım. Eve 1 saat sonra geçicem. zÇol acil mesajları sabah ve öğlen mobil cevaplamıştım. Bildiğiniz üzere cumartesi öğlene kadar şirketim çalışıyor. Destek mesajlarınızı tek başıma 5-6 saatde cevaplamam mümkün değil. Sabah 8 de cevaplayacağım. Bugece toplu video yöneticisini aktif etmeyi planlıyorum. Buyfullchannel içinde satın alınan kanallarda video ortası reklamı aktif etmeyi plablıyorum. Dışarda olsamda avea jet ve laptop ım yanımda. 2 hafta hiç durmadan yazılım yazdığım için bugün biraz tatil yaptım. Anlayışınız için teşekkürler.

Hocam toplu video kısmında en fazla 10dk arayla yukluyor bunu 1-2 saate cikarabilsek ?bana gore 10dk cok az

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu Video Yöneticisini yaptım. Aşağıdaki özellikleri yapabilmektedir. Fakat şuanda aktif etmedim. 50 ye yakın kanalımda her özelliği denedim. Eğer 24 saat içinde denediğim kanallarda bir sıkıntı çıkmazsa yarın akşam üstü herkese aktif etmeyi planlıyorum. Ama yarın sabahtan bende denemek istiyorum kanalım kapanırsa problem değil diyeniniz varsa destekden yazabilir sabah kendisine linki atarım.

+ Toplu olarak bir kanala ait tüm videolara tek tuşla küçük resim girebilirsiniz.
+ Toplu olarak bir kanaldaki tüm videoları tek tuşla tam özgünleştirme veya etiket & açıklama özgünleştirmesi yapabilirsiniz.
+ Toplu olarak bir kanalınızdaki tüm videoların etiketlerinin sonuna istediğiniz etiketleri ekleyebilirsiniz, açıkalamarın sonuna açıklama ekleyebilirsiniz. dilerseniz tüm etiketlerini silip sadece belirlediğiniz etiketleri tüm videolara girebilirsiniz. yine aynı şekilde tüm açıklamaları silip tüm açıklamaları dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Yani kısaca videoyap özelleştirmeyi uygulayabilirsiniz.
+ Toplu olarak bir kanaldaki tüm videoları tek tuşla genel, gizli veya liste dışı yapabilirsiniz.

Bu bölüme ek olarak istediğiniz birşey varsa yazabilirsiniz.

Herkese hayırlı geceler & bol kazançlar

evet birand çerçeveler hakkında bende yazmıstım sorunu yakın zaanda çözmenı beklıyorum:) onun dısında vds sıstemını test ettım yavas yukleme hızlkı yukleme herbırını denedım ve tek seferde daha once 150 vıdeo atamıyodum sımdı vds sıstemınde atıyorum ve 3 gun oldu kapanan kanal yok:)
normalde zaten kapanmıyodu ama 50 vıdeo sınırım vardı tek seferde

Merhaba üstad, çerçeve olayını vds sunucularında hallettim. kanalın kapanmamasına çok sevindim hocam. Bana göre vds ve normal üyelikte tek fark büyük videoların editlenebilmesi diyebilirim. Ama tabiki herkese özel ip olayı var. Onunda etkisi kanal açısından büyük olabilir.

merhaba uzun zamandir kullanmiyorum botu dunya engeli geçme basarisi hakkinda bilgi alabilir miyim

Merhaba hocam,

dünya engeli geçme başarısı dünkü yazımda çok iyi oranda yakalandı. fakat 1-2 arkadaş dünya engelini geçemediği videoları linklerini attılar ona göre ışıkları biraz daha düzenleyip anlatımını yapacağım inş.

bir kanala +50 video atıpta kanalları kapanmayan var mı

Merhaba üstad, asıl kapanan varsa destekden yazsın kapanmaması gerekiyor. Çok geçmiş olsun.

50 video sınırın yok artık, konuştuğumuz gibi.

:) caner hocam son 1 aydır bu sınırı youtube göz ardı ediyor fakat birgün gelir bu sınırı geçmişleri youtube bulup temizlerse diye bence onu sınır diye görmekte fayda var. Tabiki herkesin bir çalışma şekli vardır buna karışmak istemiyorum. bugün bir arkadaş gelmiş 2 aydır kanalım kapanmıyordu bir kanalıma 3000 video attım 5 kanalım kapandı. bu 5 kanalada bugün kendi pcimden giriş yaptığım kanallardı dedi. Yani youtube bir kanalın sıkıntısını diğerine vurdurmaya hala devam ediyor :)

toplu videoda ki ünlem geç limiti kaldırılırsa süper olur bence...

Merhaba üstad, toplu videoda o sınır malesef olmak zorunda yoksa makina ücreti kazancımın çok çok üstünde olması gerekiyor. Fakat toplu link veya anasayfada o sınır bulunmuyor. Ama bana toplu videoda lazım ve şart diyorsanız vds eklemesi yaparsanız hiç bir yerde hiç bir sınır kalmaz.

ünlem geç limiti yok hocam zaten

Merhaba üstad, toplu video bölümündekinden bahsediyor arkadaş. sınır şuanda mesala sistemde 890mb olarak gözüküyor. ama bu 500mb a kadar düşer 1gb a kadar çıkar. otomatik sunucu yogunluklarına göre yapıyor. fakat toplu linkde ve anasayfada hiç bir an sınır olmadıgı için orayı öneriyorum.

5-8dk aralıklı 150 video attığım iki tane kanalım var, toplam video sayıları +1500 civarı +15dk videolar. 2 güne bir atıyorum ama topluca

Merhaba üstad, videoları sayıları gayet yüksekmiş. Bol kazançlar hocam.

Eyvallah hocam yararı olduysa ne mutlu benim için .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek size acil mesaj yolladım lütfen ilgilenirmisiniz rica etsem önemli'de .

Merhaba hocam, olamz mı çok teşekkürler. Çok işime yaradı biraz daha düzenlemeler yaptım. ve yarında yapacağım inş.

Destek personelim pazar çalışmadığı için tek kalıyorum detaylı bakadım yarın dönüş yapacağım hocam. daha dün ekledik o sitenin botunu tabiki farklı playerları olabilir.

Üyelik Id : 13894
Hayırlı akşamlar hocam, 1 tane kanalım kapanmış destekten yazdım 12'de ama hala cevap gelmedi. İlgilenirseniz sevinirim neden kapandığını merak ediyorum.

Merhaba üstad,

yarın sabah dönüş yapacağım inş. detaylı incelemek adına destekden bir soru sordum cevaplarsan sabah erkenden cevap yazacagım hocam. geçmiş olsun.

Hocam toplu video kısmında en fazla 10dk arayla yukluyor bunu 1-2 saate cikarabilsek ?bana gore 10dk cok az

Merhaba hocam,

daha önceden olan rakamlardı ve kaldırdım hocam. çünkü 30 video seçip 1 saat aralıklarla diyince 1 günden fazla süre boyunca atmış oluyor. hatta 10 tane video seçip 1 saat diyince 10 saatte atmış oluyor. bir kişinin böyle 10-20 saat boyunca her saat video atmasını youtube algılıyor olabilir düşüncesiyle kaldırdık. en fazla 10dk yı koyduk. 10dk az gelmesinin amacı nedir hocam? oraya 30 dk yı mesala tekrardan koyarsam yine aynı durumlar çıkabilir birde şöyle birşey daha oluyor kişi geliyor 500 video 30 dk arayla yazıyor. sonra videolarım yüklenmiyor diyor. bu gibi birde yavaş gibi yazılarda yazılıyor.

an itibari ile ünleme takılmayan güzel bir kategoride 550 video emrini 2-5 dk aralıklarla yükleme talimatı verdim, bakalım ne olacak bu kanalın akıbeti :)

hocam sisteme ilk defa üye oldum daha önce hiç bot kullanmadım 1 günlük deneme almak istediğimde Malesef, sistemimiz daha önceden üyeliğiniz mevcut olduğunu tespit etmiştir. Bu nedenle şuanki üyeliğinizden deneme süresinizi aktif edemezsiniz. Eğer bu bölümü kandırma adına işlemlerde bulunacak olursanız, ileride süre satın alamazsınız. Şuanda süre satın almak için buraya tıklayınız. böyle bir uyarı alıyorum. üyelik adresim [email protected]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba. belirli aralıklarla atılan videolar için farklı bir seçenek var yapılabiilr mi bilmiyorum. sizin serverlarınızda videolar birikme yapmadan hocam. youtube un kendine ait olan "zamanlandı" yükleme seçeneği var. zaten biliyorsunuzdur video kanala yükleniyor sonra bizim belirlediğimiz zamanda yayınlanıyor sadece. yani video sizin serverlarınızda değil kanalda olmuş oluyor.

bu özelliği aktif edebilir misiniz? bunu yaparsanız eğer sürekli aynı kanallara aralıklarla video yükleme seçeneği yerine daha farklı işlemler yapabiliriz diye düşünüyorum.

an itibari ile ünleme takılmayan güzel bir kategoride 550 video emrini 2-5 dk aralıklarla yükleme talimatı verdim, bakalım ne olacak bu kanalın akıbeti :)

Merhabalar, son 4-5 gündür bir tufan denenip duruyor 1 kanala günde 50 den fazla atmsk. Evet sonuclar olumlu hep ama gün gelir youtube yine 50 video üstü atanların canını toplu bir biçimde yakabilir. Yani geriye dönük olarak bunu yapabilir.

hocam sisteme ilk defa üye oldum daha önce hiç bot kullanmadım 1 günlük deneme almak istediğimde Malesef, sistemimiz daha önceden üyeliğiniz mevcut olduğunu tespit etmiştir. Bu nedenle şuanki üyeliğinizden deneme süresinizi aktif edemezsiniz. Eğer bu bölümü kandırma adına işlemlerde bulunacak olursanız, ileride süre satın alamazsınız. Şuanda süre satın almak için buraya tıklayınız. böyle bir uyarı alıyorum. üyelik adresim [email protected]

Merhabalar, client idinizi kendiniz oluşturursanız sistem sizi farklı biri olarak görür. diğer kriterleri oaylaşmak istemiyorum çünkü art niyetli çıkabilir. Olmadı destekden yazın denemeyi veririz hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba. belirli aralıklarla atılan videolar için farklı bir seçenek var yapılabiilr mi bilmiyorum. sizin serverlarınızda videolar birikme yapmadan hocam. youtube un kendine ait olan "zamanlandı" yükleme seçeneği var. zaten biliyorsunuzdur video kanala yükleniyor sonra bizim belirlediğimiz zamanda yayınlanıyor sadece. yani video sizin serverlarınızda değil kanalda olmuş oluyor.

bu özelliği aktif edebilir misiniz? bunu yaparsanız eğer sürekli aynı kanallara aralıklarla video yükleme seçeneği yerine daha farklı işlemler yapabiliriz diye düşünüyorum.

Merhaba üstad, çok mantıklı ama imkansız. çünkü youtube bu yeniliğini daha apilerde aktif etmedi. Bu nedenle yapılması imkansız durumdadır. Bol kazançlar hocam

hocam vdslerde ram ve disk bosaltma işini halletseniz cok iyi olcak disk doldu :(

hocam vdslerde ram ve disk bosaltma işini halletseniz cok iyi olcak disk doldu :(

Merhaba azat hocam,

ram boşaltmayı bugün yarın aktif edeceğim. vds i uzaktan resetletmeyide yapacağım. fakat disk olayını sistem kendisi yapar. %80 üzerine cıkınca kendisi boşaltır hocam. otomatik olduğu için diskle alakalı bir sıkıntı yaşamazsınız.

Merhaba azat hocam,

ram boşaltmayı bugün yarın aktif edeceğim. vds i uzaktan resetletmeyide yapacağım. fakat disk olayını sistem kendisi yapar. %80 üzerine cıkınca kendisi boşaltır hocam. otomatik olduğu için diskle alakalı bir sıkıntı yaşamazsınız.

Tamam hocam disk ve ram %70 şuan ikiside. videoların yavas yüklenmesi ramın yogunlugundan mı kaynaklanıyor. ilk aldıgımda 1 saatte sadece ünlem geç ile 1200 videoyu 1 saatte yükledi :) ama ram %50 üstüne cıkınca 600 videoyu 3-4 saate anca yükledi hocam

Tamam hocam disk ve ram %70 şuan ikiside. videoların yavas yüklenmesi ramın yogunlugundan mı kaynaklanıyor. ilk aldıgımda 1 saatte sadece ünlem geç ile 1200 videoyu 1 saatte yükledi :) ama ram %50 üstüne cıkınca 600 videoyu 3-4 saate anca yükledi hocam

Merhaba üstad,

tabiki ram kasmaya başladıkça iş yavaşlar. ilk adıgında kücük video çalışıp şimdi büyük video çalışıyor olabilirsin. ilk aldıgında çerçeve, logo intro v.s. vds de çalışmıyordu artık çalışıyor o çok kasan bir durumdur. ram %90 üstüne çıkmadıkça vds için kilitlenme durumlarına gelmez. kilitlenme olursa ise videoyap agından yanıt alamadıgı için otomatik reseti makinaya attırır.

Merhaba üstad,

tabiki ram kasmaya başladıkça iş yavaşlar. ilk adıgında kücük video çalışıp şimdi büyük video çalışıyor olabilirsin. ilk aldıgında çerçeve, logo intro v.s. vds de çalışmıyordu artık çalışıyor o çok kasan bir durumdur. ram %90 üstüne çıkmadıkça vds için kilitlenme durumlarına gelmez. kilitlenme olursa ise videoyap agından yanıt alamadıgı için otomatik reseti makinaya attırır.

hmm anladım hocam cok tesekkür ederim kolay gelsin. bol kazanclar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çerçeve sili yapmıssınız fakat denıyorum silinmiyor birde ben bu çerçeveyi seçip http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/10530-3102.png yükleme yapıyorum fakat çerçeveyi yapıyormu yapmıyormu belli degıl :D anlamadım . üyelik id:Üyelik Id : 10530 hocam son yukledıgım videolara bır bakarmısınız rica etsem çerçeveyi işlemini uyguluyormu .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri