Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hmm anladım hocam cok tesekkür ederim kolay gelsin. bol kazanclar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çerçeve sili yapmıssınız fakat denıyorum silinmiyor birde ben bu çerçeveyi seçip http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/10530-3102.png yükleme yapıyorum fakat çerçeveyi yapıyormu yapmıyormu belli degıl :D anlamadım . üyelik id:Üyelik Id : 10530 hocam son yukledıgım videolara bır bakarmısınız rica etsem çerçeveyi işlemini uyguluyormu .

Bismillah hocam, daha o bölümü yazıyorum. ne ara gördün :) 1-2 saate ancak çalışır olucak.

Üstad, vds sunucun yoksa 150mb üstü videolara çerçeve basamazsın ondan dolayı yapmıyor olabilir mi?

Bismillah hocam, daha o bölümü yazıyorum. ne ara gördün :) 1-2 saate ancak çalışır olucak.

Üstad, vds sunucun yoksa 150mb üstü videolara çerçeve basamazsın ondan dolayı yapmıyor olabilir mi?

hocam facebook'dan youtube'dan çok videoyap.com'a giriyorum :D
hocam videoları yüklerken bakıyorum boyutlarına 150mb üstü yok çogu 100mb'ı bile bulmuyor acaba youtube dısından baska bir siteden cektıgımden dolayı olabılırmı ?

Hocam daha once botunuzu kullandim cerceve olayini denemek istiyorum calisirsa 3 aylik paket alacagim rica etsem 1 gunluk deneme suresi ekler misiniz uyelik id : 14040

Hocam kolay gelsin unlem icin uzun videolarda ne onerirsin 45dk 1 saat videolar.bir de vds faktoru isimize yararmi unlem icin

mobil mesaj

hocam facebook'dan youtube'dan çok videoyap.com'a giriyorum :D
hocam videoları yüklerken bakıyorum boyutlarına 150mb üstü yok çogu 100mb'ı bile bulmuyor acaba youtube dısından baska bir siteden cektıgımden dolayı olabılırmı ?

112 tane bot var sistemde, 107 tanesi editleme yapılabilir. Videoları mp4 veya flvdir. Ama editleme yapılmayacak avi türünde 5 site var bunların 3 ü anime botu, 2 side genel bot. Çerçeve yapılamadı diye yüklerken uyarırsa o site o şekilde bir sitedir.

Hocam daha once botunuzu kullandim cerceve olayini denemek istiyorum calisirsa 3 aylik paket alacagim rica etsem 1 gunluk deneme suresi ekler misiniz uyelik id : 14040
Tabiki üstad, destekden yazın gönderirz hocam.

Hocam kolay gelsin unlem icin uzun videolarda ne onerirsin 45dk 1 saat videolar.bir de vds faktoru isimize yararmi unlem icin

mobil mesaj

Merhaba üstad, uzun videoda ünlem geçmeyi toplu video yapamaz. 20 dk üstü orada mbı büyük olduğu için yapılmaz. Toplu linkde yapabilirsiniz. Vds ise her yerde her şekilde editler ve yapar.Vds in farkı şöyle adlandırılabilir. Sınırsız yükleme, sınırsız edit, sınırsız ünlem geç. Tabiki vdsin 2 çekirdek, 4gb rami yettiği kadardır. Kullanılan program ise bişgisayar renderlarına göre 10 kat hızlı çalışır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstad slmlar destekten tekrar yazdım benim bir kanalım daha kapanmış.. Acaba bu hesabı bırakıp yeni bir hesap mı alsam ? Oradaki toplu video haklarımıda oraya aktarırdık..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam rica etsem acaba son yüklediğim videoları incelermisiniz çerçeve işlemi uygulanmısmı uygulanmamısmı yt to yt yapıyorum video boyutları 150mb'ı gecmıyor . ben baktım anlamadım ama tahmınımce uygulumayor benım sectıgım cerceveyı . yüklemeye calıstıgım çerçeve bu : http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/10530-3102.png
Üyelik Id : 10530

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kontrol ile alakalı destekten konuşmuştuk, düzelttiğinizi söylemiştiniz. Ancak aynı hatayı alıyorum. Tekrar kontrol edermisiniz ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam elimde bazı kanallar var bu kanallar benım ne şekilde atarsam atım çerçeve hızlandırma kırpma vs gibi yinede dünya engeli veya eşleşen aldıgım videoları 720p kalitede hiç bir sorun olmadan atılmıs ve video ortası olsun tum reklamları takır takır calısıyor dılersenız bu elımde ki kanalların linklerini size verim ben inceledim videoları fakat bırsey bulamadım siz işinizi bilirsiniz eger bir yöntem var ise videoyap acısından kullanabılecegımız engel geçme hakkında yeni bir yöntem bulursunuz bu sekılde sızde bızde kazanmıs oluruz :)

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu dünya engeli geçen çerçeve veya resimlerin linklerini alabilirmiyim, hatta bi yere sabitleseniz daha makbule geçer.
Destekten de bir mesaj attım kanal kapanması ile ilgili incelerseniz sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu dünya engeli geçen çerçeve veya resimlerin linklerini alabilirmiyim, hatta bi yere sabitleseniz daha makbule geçer.
Destekten de bir mesaj attım kanal kapanması ile ilgili incelerseniz sevinirim.

hocam desteğe bakmışken bir de benim mesajımı yanıtlarsanız sevinirim
Üyelik Id : 4745

Merhaba Arkadaşlar,

desteğe bu gece cevap verebileceğimi pek sanmıyorum. toplu video yöneticisini düzenliyorum arkadaşlar. büyük ihtimalle sabah erkenden cevap verebileceğim.

Merhaba Arkadaşlar,

desteğe bu gece cevap verebileceğimi pek sanmıyorum. toplu video yöneticisini düzenliyorum arkadaşlar. büyük ihtimalle sabah erkenden cevap verebileceğim.

tmm kolay gelsin hocam. toplu video yöneticisinde yenilik mi geliyor nasıl bir değişiklik olacak

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu Otomatik Kanal Çekme Bölümüne de 2-5 dakika arası yükleme ve 5-8 dakika arası yüklemeyi eklermisiniz. Sabit bir süreyle göndermeyelim videoları.... Ayrıca unutmayın hocam her kanala ayrı intro outro ve altyazı olayını... Birde VDS istiyordum destekten yazdım.

---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

Hocam toplu link bölümünde 2-5 dakika aralıklarla yükle butonuna bastığımızda tüm editleri yapmasını sağlayacaktınız. Bekleme zahmetinden kurtulacaktık. Çoğu zaman tarayıcı yanit vermedi deyip videoları yüklemiyordu uzun videolarda

Arkadaşlar mesajları görüyorum. Fakat dün geceden bu yana uykusuz şekilde kodlsma yapıyorum. Sabah ekibim ve ben bugüne aşt bekleyen mesajları cevaplıycaz.

Öyle bir bölüm geliyorki botu, vds , manuel kullanan herkese süper faydalı bir bölüm. Son 1 yılda videoyapa eklenen en güzel özellik olucak. Bugece bazı pürüzlerini bitirip test edip yarın yayına solmayı planlıyorum. 0 risk, full api.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam artık bi mobil apk şart bota (ios&Android) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri