Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

tüm kanallarımda çalışıyor ama spor kanalımda
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Expected response code 200, got 400 <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><errors><error><domain>yt:validation</domain><code>too_long</code><location type='xpath'>media:group/media:keywords/text()</location></error></errors>' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php:753 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(219): Zend_Gdata_App->performHttpRequest('PUT', 'https://gdata.y...', Array, '<atom:entry xml...', 'application/ato...', NULL) #1 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(969): Zend_Gdata->performHttpRequest('PUT', 'https://gdata.y...', Array, '<atom:entry xml...', 'application/ato...') #2 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(1060): Zend_Gdata_App->put(Object(Zend_Gdata_YouTube_VideoEntry), 'https://gdata.y...', NULL, NULL, Array) #3 /home/videom/public_html/teliflivideolar.php(492): Zend_Gdata_App->updateEntry(Object(Zend_Gdata_YouTube_VideoEntry), 'https://gdata.y...') #4 {main} thrown in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php on line 753

hatası veriyor :d

Telifli kanallar ve pazanma sekmesinde
kanala girilemedi tekrar girip yetki veriniz diyor 10 kere yetki verdim hala aynı nerden çözebilirim ?

Beyler o bölümde çalışıyorum, tr karakterleri kaldırdım. random rakam veriyor artık. hatalar çıkmıyor. hata çıkma sebebi videonun para kazanması ayarlanırken ünleme düşerse sistem siliyordu. sistem silincede işlem varmış gibi deniyordu giderdim.

şuan kalanlar; 3 saat gecince soru işaretindeyse hala silecek videoyu. ve otomatiğe alıcam. gece halledicem

---------- Mesaj saat 01:03:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:57 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar, şuan artık soru işaretli video olayını otomatiğe almış bulunuyorum. 3 saat içerisinde 1 videoyu para kazanmaya çevirmezse sistem otomatik silmeyide ayarladım.

Beyler o bölümde çalışıyorum, tr karakterleri kaldırdım. random rakam veriyor artık. hatalar çıkmıyor. hata çıkma sebebi videonun para kazanması ayarlanırken ünleme düşerse sistem siliyordu. sistem silincede işlem varmış gibi deniyordu giderdim.

şuan kalanlar; 3 saat gecince soru işaretindeyse hala silecek videoyu. ve otomatiğe alıcam. gece halledicem

---------- Mesaj saat 01:03:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:57 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar, şuan artık soru işaretli video olayını otomatiğe almış bulunuyorum. 3 saat içerisinde 1 videoyu para kazanmaya çevirmezse sistem otomatik silmeyide ayarladım.

24 saat geçmeden isteğimi uyguladığın için teşekkür ederim hocam.. tam emin değilim ama 6-7 saat belkide daha fazla bir sürede ünleme dönüyor diye hatırlıyorum. fakat sorun değil bu kadarıda kafi.. ellerine sağlık.. sistem oturacaktır.

Arkadaşlar bu gelişmeyi birlikte başardık. Bir yazılımda en önemli unsur mantığıdır. Sizlerin doğrultusunda mantığı kurguladık ve ben sadece yazdım. Bu yazılımdaki başarı benim değil, hepimizindir.

Günün 2. büyük yeniliğini farkeden daha olmadı. Birazdan açıklarım...

hemso destekten yazdım bende bir sıkıntı oldu bir bakarmısın rica etsem. özel mesajlada belirttim sorunumu

Teşekkürler hemşo sayende o sıkıntıyıda hallettim.

x adet videonuzda başlık, etiket veya açıklama eksikliği bulundu.
Video çekemiyorum sıkıntı nerde bilen var mı?

Arkadaş cevap vermiş hocam. Genellikle açıklamada boş gelme ihtimali oluyor. Ayarlarım bölümünden örnekdeki gibi açıklama girersen hiç bir videonda bunu yaşamazsın.

videoda başlık açıklama ve etiket kısmı boş olursa o videoyu kabul etmiyo en az bir harf girmen lazım..

Teşekkürler Hocam sağolasın.

Hocam isimleri değiştirmeme gibi bir durum yok dimi ? Ek olarak türkçe isim veriyor onun yerine random karakter ver yada yt id ver bence.çok riskli.

Eyw hocam sağolasın aynen o şekilde yaptım.

tüm kanallarımda çalışıyor ama spor kanalımda
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Expected response code 200, got 400 <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><errors><error><domain>yt:validation</domain><code>too_long</code><location type='xpath'>media:group/media:keywords/text()</location></error></errors>' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php:753 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(219): Zend_Gdata_App->performHttpRequest('PUT', 'https://gdata.y...', Array, '<atom:entry xml...', 'application/ato...', NULL) #1 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(969): Zend_Gdata->performHttpRequest('PUT', 'https://gdata.y...', Array, '<atom:entry xml...', 'application/ato...') #2 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(1060): Zend_Gdata_App->put(Object(Zend_Gdata_YouTube_VideoEntry), 'https://gdata.y...', NULL, NULL, Array) #3 /home/videom/public_html/teliflivideolar.php(492): Zend_Gdata_App->updateEntry(Object(Zend_Gdata_YouTube_VideoEntry), 'https://gdata.y...') #4 {main} thrown in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php on line 753

hatası veriyor :d

Evet hocam ayarlama yaparken girdin galiba ondan almışsındır hatayı. Düzelttim ve aktif ettim.

Telifli kanallar ve pazanma sekmesinde
kanala girilemedi tekrar girip yetki veriniz diyor 10 kere yetki verdim hala aynı nerden çözebilirim ?

Bugece destek bölümüne pek bakamadım şimdi elimden geleni yapıcam.

24 saat geçmeden isteğimi uyguladığın için teşekkür ederim hocam.. tam emin değilim ama 6-7 saat belkide daha fazla bir sürede ünleme dönüyor diye hatırlıyorum. fakat sorun değil bu kadarıda kafi.. ellerine sağlık.. sistem oturacaktır.

Yardımların ve özel önerilerin için çok teşekkür ederim hocam.

yeniliği ben biliyorumda sürpriz olsun :)

Günün 2. Yeniliği; Artık Kanalınıza gelen Telif veya Topluluk ihtarı Acil Bildiri ve belirttiğiniz maile gönderiliyor.

+ Tüm üyelerimizin belirttiği mail şuanda üyelik maili olarak ayarlanmıştır. Dilerseniz üyelik mailiniz dışında bir mail girebilirsiniz. Kanallarınıza gelen bu riski ne kadar erken kaldırırsanız o kadar az risk yaşamış olursunuz.

Birden çok videoyap.com(25 kanaldan fazlası olanlar için) hesabı bulunan arkadaşlar oraya tek mail yapıp tüm kanallarını rahatça kontrol edebilir.
[MENTION=4968]plesk[/MENTION] hocama teşekkür ederim, öneri fikri kendisine aittir. Bu konuda telif ve topluluk yiyen kanallarını bana güvenip göstermiştir.

bildiri2.png

bildiri1.png

Günün İlk Yeniliğinden tekrar hatırlatma(1 saat öncesi):

Mevcut olan kanal kontrol sistemimizi kısaca özetleyim.

1) Kanaldaki tüm telifli videoları siler(3. şahıs eşleşeni ve dünya geneli)
2) Kanaldaki ünlemli videoları siler
3) Tüm videoları para kazan yapar.
4) Kanalın güvenliği için adsense kimlik adını sürekli kontrol eder ve kaydeder.

5) Bugün gelen özellik

+ Kanaldaki soru işareti(inceleniyor) da olan videoların para kazanmasını kapatır.
+ Başlık, açıklama ve etiketini rastgele sayı yapar.
+ Sonraki kontrolde bu videolara para kazanmayı ekler.
+ Sonraki kontrolde bu videonun ilk yüklendiği başlığını, açıklamasını ve etiketini tekrardan girer.
+ Baktı video 3 saat sonra hala soru işaretinde siler videoyu kanaldan. Eğer ünleme dönüşürse zaten sistemdeki silme özelliği siler.

Bu kontroller soru işareti için otomatik arası normalde 30 dakikadır. Yani 90 dakikada para kazanmayı aktif eder. Manuel kontroller arası en düşük 5 dakika olabilir oda işlemleri düzgün yapması adına.

hadi hayırlı olsun arkadaşlar telif bildirimi inanılmaz önemli bir konuydu.24 saat pc başında değiliz akıllı telefonlarımızdan maillerimizi ile sürekli alıyoruz. artık içimiz rahat ben özellikle kendisine teşekkür ederim. çok faydalı oldu.

Hocam yakinda kahve yapma ozelligi eklecekmi? Tamda icimden bir kahve olsada icsem diyordum.

Saka bir yana sizinkisi: yaptigi ise saygi,musteriyi koruma,yenilikleri takip ve uygulama,bilgi ve beceri,vssss gibi ozelliklerin hepsi bir arada var sizde.Saygi duymamak elde deyil.
Siz bu kafayla hicbir zaman ac kalmazsiniz.

Sıradaki yenilikler:

1) 7 dakika üstü videolarda video içi reklam ekleme olacaktır. (İlk defa kesin garanti vermiyorum ama yapmaya çalışacağım.)

2) Video eklenirken tek tuşla o kanala eklenen son 5 videonunda linkini açıklamasına yazdırabileceksiniz.

3) Logo ve intro olayımızda gelişme.

4) Youtube botumuzda olduğu gibi otomatik çekim özelliklerimizide belli başlı büyük site botlarına uyarlayacağım.

5) Buradan sonrası yine siz değerli arkadaşlarımın istekleriyle gidecektir. Tüm istekler size aittir ben sadece sırasını belli ediyorum.

hadi hayırlı olsun arkadaşlar telif bildirimi inanılmaz önemli bir konuydu.24 saat pc başında değiliz akıllı telefonlarımızdan maillerimizi ile sürekli alıyoruz. artık içimiz rahat ben özellikle kendisine teşekkür ederim. çok faydalı oldu.

Öneri için çok sağol hocam, kesinlikle çok gerekli birşeydi. Herkesin kanalları hakkında biran önce bilgiye sahip olması gerekiyor. Topluluk ihtarı kanalda çok beklesin tüm kanalları etki ediyor. İnşallah bundan sonra bu oranı azaltmış olucaz. Ve kapanma risklerde gidince kazançlarda artacak.

Hocam yakinda kahve yapma ozelligi eklecekmi? Tamda icimden bir kahve olsada icsem diyordum.

Saka bir yana sizinkisi: yaptigi ise saygi,musteriyi koruma,yenilikleri takip ve uygulama,bilgi ve beceri,vssss gibi ozelliklerin hepsi bir arada var sizde.Saygi duymamak elde deyil.
Siz bu kafayla hicbir zaman ac kalmazsiniz.

Aynen hocam, şaka bir yana gerçekten bu yazılıma çok ilginç şeylerde ekleyeceğim. Düşünceleriniz ve güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.

Not: Destek bölümüne şirket mesai bitiminden sonra bakamadım. Sadece gelen havalaleri az önce onayladım. Kredi kartı ve paypal ile ödeme yapmak tamamen online sisteme bağlıdır. Benim var olmam gerektiren durum yoktur. Diğer destek mesajlarınıza sabah 8 de şirket mesaim başladığında cevap yazacağım.

Hocam bu e-mail olayinda, her kanala ayri ayrimi gonderecek yoksa, Tek bir e-mail adresine hepsinin uyarisimi gelecek?

Hocam keşke daha önce söyleseydin. Hit alan videolarim 012323456 gibisinden yazmiş para kazanma kapatilmiş kanala birşey olmasın diye sildim ve sonra bu konuyu gördüm kahroldum. Gün boyunca uğraştığım videolari 1 dakikada sildim :'(

30 Aralık 2012 => 24.000 adet videodur. (2012 Yılındaki 1 Günde Yükleme Rekoru)
28 Aralık 2013 => 720.000 adet videodur. (2013 Yılındaki 1 Günde Yükleme Rekoru)
5 Şubat 2014 => 1.180.000 adet videodur (2014 Yılında 1 Günde Yükleme Rekoru)

Videoyap.com'la Birlikte kazanmaya doğru.. Videoyap.com hiç bir şekilde kota yemez ve vds gerektirmez. 1 blade ve 33 ayrı dedicatediyle tüm işlemleri kendi serverları yapar.

Hocam bu e-mail olayinda, her kanala ayri ayrimi gonderecek yoksa, Tek bir e-mail adresine hepsinin uyarisimi gelecek?

Oradaki herşey tüm kanallara ait hocam. O maili girince tüm kanallar için olmuş olacak. Baştaki youtube ve mail şifresinin orada olmasının amacı ilk kanalı eklerken nelerde hata yaptığını v.s. söylemesi için kanallarım sayfasından ayrı yerde tutuyorum. Uyarı ve yön gösterme olayı var.

Hocam keşke daha önce söyleseydin. Hit alan videolarim 012323456 gibisinden yazmiş para kazanma kapatilmiş kanala birşey olmasın diye sildim ve sonra bu konuyu gördüm kahroldum. Gün boyunca uğraştığım videolari 1 dakikada sildim :'(

Hocam çok üzülme, hit alsada soru işaretinde bir videoydu. Belkide Allah böylesini uygun görmüştür. Soru işaretli hit almasındansa belki bot para kazana çevirecekti. Ama sen silmişsin. Elinin altında bot var tekrarını yaparsın. Videoları nereden aldığını unuttuysan yüklediğim videolar içindeki yedek bölümüne bakabilirsin. Geçmiş olsun hocam.

3 Aylık süre uzatılmıştır , arkadaş hem ilgili hem de bot tüm işimi görüyor yukarda gözüksün diye 1 verdim :D

3 Aylık süre uzatılmıştır , arkadaş hem ilgili hem de bot tüm işimi görüyor yukarda gözüksün diye 1 verdim :D

Hayırlı olsun hocam, umarım çok kazanırsın. Sürekli gelişme sözüyle başladık yolunyza 1.5 yıldır bu yoldan hiç ayrılmadık.

Bu ayar yerinde 2 e-mail yeri var hocam uyari e-mail'i hangisine gelecek acaba?

Screenshot by Lightshot

ilki videoyap giriş mailin, ikinci dediğin youtube 1. kanal mailin. diğer 24 kanal ve 1. kanalında kanallarım sayfasında. Bide o ayarlarım sayfasının en altında bildirim mailin var hocam.

başka sitelerden oto çekme gelirse süper olur ben diğer kaynaklardan yüklüyordum youtubeden pek yüklemiyorum.Valla süper özellikler geliyor elinize sağlık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri