Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben de bi kaç şey söylemek istiyorum, öncelikle bu kadar yenilik için çok teşekkür ederim, ağzım açık okudum şu anda :D

1) Toplu link ile video yüklerken bazen kesilmeler olabiliyor ve daha 3. videodayken bile saatlerce loading yazısına bakıyoruz ama değişen hiç bişey olmuyo, buraya mekanik bi çözüm ekleyebilirsen çok mutlu olurum (yeniden yükle butonu gibi)

2) Ocak ayının sonunda toplu video yüklerken yt dışından da video ekleyebileceğimizi söylemiştin, acaba tekrardan bunu yapmayı planlıyor musun ?

3) x günde y hitinden az videoları getir özelliği eklemişsin, çok güzel bişey bu çok teşekkürler, ancak videoları getirdiğimiz zaman hepsi seçili oluyo, onun yerine hepsini seç butonu ile direkt olarak hepsini seçebilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum, Banlanmamak için kanallarıma haftada bir kez giriyorum, aynı videoyu 2 kez falan yüklemiş oluyorum çoğu kez, ama bu özellik sayesinde sadece hit almayanları değil duplicate videoları da silebiliyoruz (galiba)..

4) Youtube'a günlük ne kadar video ekleniyo ? :D bu gidişle sayende youtube'un bütün gelirleri güzel ülkemize akıcak :)

Teşekkürler :)

Gerçekten her yönüyle mükemmel ötesi bir bot her sabah konuya bakıyorum ve şaşkınlıgım katlanarak artıyor :) soru işaretini açmayı tam yapmaz heralde diye düşüyodum ki yanıldıgımı anladım:) sanırım gelebilecek tek bir özellik kaldı oda diğer botlardan da otomatik video çekme olayı :) 5 adet üyeliğim var her üyelik otomatikte günlük 250 videosunu atıyor ekstra hiç birşey yapmıyorum ve 1 günde botun 1 aylık ücretini çıkartıyor 1 ayda dünya üzerinde 1 e en az 30 veren baska bir sistem yokturdur heralde :)
Bu arada son gelen özelliklerden biri olan tek bir maile tüm kanallar hakkında bilgi maili gelmesi olayında eklediğiniz maili bence gmail yapmayın baska bir mail verirseniz daha saglıklı olur diye düşünüyorum hotmail falan olabilir herkese bol kazançlar.
Böyle bir bot ortaya çıkardıgı için çok teşekkürler @Web_Scripti

hocam harikasın tsk ler , fakat sayı olarak kalıyor cogunun para kazanmasını actı ama sayı olarak kaldı :D

hocam harikasın tsk ler , fakat sayı olarak kalıyor cogunun para kazanmasını actı ama sayı olarak kaldı :D

30 dakika sonra eski haline çevirecektir , çevirmediyse destek bölümüne yazarsanız cevaplarlar

---------- Mesaj saat 11:16:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:15:40 civarında gönderildi. ----------

Gerçekten her yönüyle mükemmel ötesi bir bot her sabah konuya bakıyorum ve şaşkınlıgım katlanarak artıyor :) soru işaretini açmayı tam yapmaz heralde diye düşüyodum ki yanıldıgımı anladım:) sanırım gelebilecek tek bir özellik kaldı oda diğer botlardan da otomatik video çekme olayı :) 5 adet üyeliğim var her üyelik otomatikte günlük 250 videosunu atıyor ekstra hiç birşey yapmıyorum ve 1 günde botun 1 aylık ücretini çıkartıyor 1 ayda dünya üzerinde 1 e en az 30 veren baska bir sistem yokturdur heralde :)
Bu arada son gelen özelliklerden biri olan tek bir maile tüm kanallar hakkında bilgi maili gelmesi olayında eklediğiniz maili bence gmail yapmayın baska bir mail verirseniz daha saglıklı olur diye düşünüyorum hotmail falan olabilir herkese bol kazançlar.
Böyle bir bot ortaya çıkardıgı için çok teşekkürler @Web_Scripti

:) gelicek 1den fazla özellik var 1 seneden fazladır bu bot var ve daha eklenecek özellikler bitmedi :D türkler doymaz aklımda olan bi özellik video içi reklam bu özellik tam bir bomba olucak :)

Yenilikleri görünce resmen dibim düştü valla süper olmuş emeğinize sağlık çok teşekkürler... Bakındım ama göremedim benimde minik bir isteğim var mümkünse şimdi tek bir linki bazen 2 veya daha fazla kanala gönderme durumu oluyor mesela bir partnere bir adsense o yüzden linki kopyalayıp videoyu yap demeden önce gönderilecek kanalları seçebilsek. Şuan tek kanal seçiliyor eğer sıkıntı ise mesela limiti olabilir bir linki maksimum 3 kanala gönderir (link kopyaladığımız ekranda sorucak hangi kanallar diye 3 tane kanala tik koyucaz mesela hop aynı anda 3 kanal gidecek video) aynı anda gibi olabilir mi acaba ?

Valla hocam arkadaşa katılıyorum :) artık yatın dinlenin ,annem bana kalk oğlum gözlerin kör olcak derdi bize lazımsın:D:D

aksamdan beri destege yazdım ama cevap alamadıgım için burayada yazaıyorum yardımcı olursanız sevinirim
1- api key alırken sürekli tel onayı istiyor bende acaba sizdede varmı bu sorun kanal dogrularken tel gir apikey isterken gir yıldım valla
2- video başlıkları hep rakalmlı olarak kladı ve düzelmiyor bunu nasıl düzeltecegiz

aksamdan beri destege yazdım ama cevap alamadıgım için burayada yazaıyorum yardımcı olursanız sevinirim
1- api key alırken sürekli tel onayı istiyor bende acaba sizdede varmı bu sorun kanal dogrularken tel gir apikey isterken gir yıldım valla
2- video başlıkları hep rakalmlı olarak kladı ve düzelmiyor bunu nasıl düzeltecegiz

1-api key alırken tel bizde onaylıyoruz maalesef böyle biraz uğraşmak gerekiyor;)
2-sistem her 30 dakika kendi kontrol edip düzeltiyor diye biliyorum.

1-api key alırken tel bizde onaylıyoruz maalesef böyle biraz uğraşmak gerekiyor;)
2-sistem her 30 dakika kendi kontrol edip düzeltiyor diye biliyorum.

hocam bende kontorl falan etmiyor 30 dakikada bir kontrol etmesi için ekstra birseymi yapmamız gerekiyor

Hocam 30 dakkada telif ve para kazanma olayını eskisi gibi yapsanız ve yanına seçenek koysanız inceleniyor olanların ismini deiştir diye en azından isteyen eski formülle devam eder isteyen her ikisinide kullanır..

7 dakika üzeri videolar için birden fazla reklam seçeneği ne güzel olurdu beklemedeyiz

Merhaba beyler,

bazı arkadaşlar inceleniyora takılınca ismini değiştirmekle uğraşmasın. Öyle kalsın dedi.

Bu nedenle akşama doğru oraya seçenek koyucam. İnceleniyoru çevirsin veya çevirmesin tarzında. Dileyen yaptırır dilemeyen yaptırmaz. Bana kalsa %100 herkes yaptırmalıdır.

hocam bende kontorl falan etmiyor 30 dakikada bir kontrol etmesi için ekstra birseymi yapmamız gerekiyor

Ben şimdiye kadar hiç telefon numarası girmedim. Istediginde pencereyi kapatıp eski api key alma yöntemine tıkladım ve öyle yaptım. Videoda ikisini de anlatıyor arkadaş diye biliyorum.

Otomatik 30 dk kontrol etmesi için bir defa telifli videoları sil bölümünde kanalinizin ismine tıklayın. Ilk sefer manuel yapmanız gerek. Sonra hemen altta otomatik yap seçeneği çıkacak ona tıklayın.

---------- Mesaj saat 14:15:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:41 civarında gönderildi. ----------

Merhaba beyler,

bazı arkadaşlar inceleniyora takılınca ismini değiştirmekle uğraşmasın. Öyle kalsın dedi.

Bu nedenle akşama doğru oraya seçenek koyucam. İnceleniyoru çevirsin veya çevirmesin tarzında. Dileyen yaptırır dilemeyen yaptırmaz. Bana kalsa %100 herkes yaptırmalıdır.

Valla bence de herkes yapmalı çünkü numara olan isimle kimse videoyu izlemez videonu izlenmesi en azından abone çekmenizi sağlayabilir.

2 gune 1 kanallarım para kazanmaya kapatılıyor ya

Bu konu hakkında forumda arama yaparsanız baya bi konu var sebebi ip veya adsense inizle alakalıdır. Ikisini de güzel bi şekilde temizleyip yeni gmail adresi alıp tekrar denemenizi öneririm.
Forumda çok konuşuldu.

Yenilikleri görünce resmen dibim düştü valla süper olmuş emeğinize sağlık çok teşekkürler... Bakındım ama göremedim benimde minik bir isteğim var mümkünse şimdi tek bir linki bazen 2 veya daha fazla kanala gönderme durumu oluyor mesela bir partnere bir adsense o yüzden linki kopyalayıp videoyu yap demeden önce gönderilecek kanalları seçebilsek. Şuan tek kanal seçiliyor eğer sıkıntı ise mesela limiti olabilir bir linki maksimum 3 kanala gönderir (link kopyaladığımız ekranda sorucak hangi kanallar diye 3 tane kanala tik koyucaz mesela hop aynı anda 3 kanal gidecek video) aynı anda gibi olabilir mi acaba ?

Bende aynı fikri daha önce arkadaşa sunmuştum. Birazsa yedek alanlar için ideal olacaktır. :) Üzerinde çalışıyordu. En kısa sürede yapacağına inanıyorum. :)

Edit:16:16

Soru işareti aç kapa da aktif edilmiş süper, maşallah :)

Küçük ama değerli gelişme:
1) Artık hesabınızın sol bölümündeki telifli videolar & para kazanma nın yanında durumlar yazmaya başladı. İçerisine girip detaya bakmadan kısaca görebilirsiniz.

Örnek:
Telifli Vid. & Para Kazan (22 / 24 / 25)

Bu örneğe göre 25 kanalızın otomatik kontrolü yapılma emri bulunuyor.
22 tane kanalızın para kazanma kontrolü yapıldığında sıkıntı çıkmıyor.
24 tane kanalınızın telif kontrolü yapıldığında sıkıntı çıkmıyor.

Not: Telif kontrolü bir kanalda yapılamıyorsa ya kanal kapanmış demektir yada youtube.com size telif/topluluk ihtarı atmış demektir. Bu demek oluyor ki panelden detaya girmeden kanallarınızın durumunu anlık görebilirsiniz.

2) Soru işaretli(inceleniyor) videoları sistem otomatik para kazanmaya çevirme olayında bazı arkadaşlar ben istemiyorum demişti. Çünkü videoyu ekliyorum 1-2 saat abone çekiyorum ve videoyu sildiğini söylediler. Para kazanması gerekmiyor demişti. Tabi bazılarımızın bazı kanalları abone için çalışıyor olabilir. Para kazanma derdiniz yoksa ve abone için kasıyorsanız bu özelliği soru işaret. kapat butonuna basarak bu kontrolü yaptırmayabilirsiniz.

Her zaman dediğim gibi bu bot kanalınızda kusur bırakmaz. Sizin adınıza sizin gibi herşeyi gerektiği gibi yapar. Öngörülen ayarlarımız dışına çok çıkmanızı önermiyorum.

1) Artık hesabınızın sol bölümündeki telifli videolar & para kazanma nın yanında durumlar yazmaya başladı. İçerisine girip detaya bakmadan kısaca görebilirsiniz.

Örnek:

Not: Telif kontrolü bir kanalda yapılamıyorsa ya kanal kapanmış demektir yada youtube.com size telif/topluluk ihtarı atmış demektir. Bu demek oluyor ki panelden detaya girmeden kanallarınızın durumunu anlık görebilirsiniz.

2) Soru işaretli(inceleniyor) videoları sistem otomatik para kazanmaya çevirme olayında bazı arkadaşlar ben istemiyorum demişti. Çünkü videoyu ekliyorum 1-2 saat abone çekiyorum ve videoyu sildiğini söylediler. Para kazanması gerekmiyor demişti. Tabi bazılarımızın bazı kanalları abone için çalışıyor olabilir. Para kazanma derdiniz yoksa ve abone için kasıyorsanız bu özelliği soru işaret. kapat butonuna basarak bu kontrolü yaptırmayabilirsiniz.

Her zaman dediğim gibi bu bot kanalınızda kusur bırakmaz. Sizin adınıza sizin gibi herşeyi gerektiği gibi yapar. Öngörülen ayarlarımız dışına çok çıkmanızı önermiyorum.

abone kasan arkadaşlar için iyi olmuş şayet ben hepsine yatırıyorum teşekkürler :) cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyoruz video içi reklam için

Örnek:

Otomatik kontrol olmadığı için henüz soru işaretleri kontrol edilmiyor.

hocam ben manuel yapmak istiyorum soru işaretlerini dün oluyordu şimdi niye böyle oluyor? manueldede aktif edin hocam ben genelde kanallarımı bota bırakmıyorum çünkü benim attıgım videolar o an için değerli her an hit alabilir bot para kazanmayı aktif edene kdr kim bilir ne kadar kayba uğrayabilirim lütfen bunada bir el atın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri