Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaslar botla cektiğimiz videoların küçük resimlerini de çekme şansımız varmı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abimizin işini kolaylaştırayım. Bildiğim soruları yanıtlayayım.
Hocam toplu video yöneticisinden küçük resim ekle seçeneğinden çekilen videoların resmini görebilir ve enjekte edebilirsiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abimizin işini kolaylaştırayım. Bildiğim soruları yanıtlayayım.
Hocam toplu video yöneticisinden küçük resim ekle seçeneğinden çekilen videoların resmini görebilir ve enjekte edebilirsiniz.

sagolasın hocam,bu benim için çok gerekliydi cidden.

Videooyap.com üzerinden yeni üye oldum ve ayarlamaları yaptıktan sonra deneme süresi talebinde bulundum ve aşağıdaki uyarı ile karşılaştım... Oysa ben daha yeni üye oldum... Yardımlarınızı bekliyorum...

Malesef, sistemimiz daha önceden üyeliğiniz mevcut olduğunu tespit etmiştir. Bu nedenle şuanki üyeliğinizden deneme süresinizi aktif edemezsiniz. Eğer bu bölümü kandırma adına işlemlerde bulunacak olursanız, ileride süre satın alamazsınız. Şuanda süre satın almak için buraya tıklayınız.

video yüklenmiyo şu anda bi düzenleme yada serverlarda aşırı yoğunluk var galiba yoksa sorun bendemi ?

EDİT: Videoya hiç bi düzenleme ekleme vs işlemi yapmadan sorunsuz ekliyo

Son düzenleme:
Videooyap.com üzerinden yeni üye oldum ve ayarlamaları yaptıktan sonra deneme süresi talebinde bulundum ve aşağıdaki uyarı ile karşılaştım... Oysa ben daha yeni üye oldum... Yardımlarınızı bekliyorum...

Malesef, sistemimiz daha önceden üyeliğiniz mevcut olduğunu tespit etmiştir. Bu nedenle şuanki üyeliğinizden deneme süresinizi aktif edemezsiniz. Eğer bu bölümü kandırma adına işlemlerde bulunacak olursanız, ileride süre satın alamazsınız. Şuanda süre satın almak için buraya tıklayınız.

Anasayfa butonunun bir altinda deneme suresi var. Oradan telefon dogrulamasi yapacaksiniz ve sureniz eklenecek. Siz telefon nosu girdiginizde mi boyle hata veriyor?

hocam ne destekten ne burdan bir cevap alamıyorum. öyle kaldı hiçbir şey atmıyor. bu son değişimi yapılacağı söylenen 8 vdsin sahibi arkadaşlar, sizin sorununuz çözüldü mü? bekliyor musunuz yoksa siz de?

Anasayfa butonunun bir altinda deneme suresi var. Oradan telefon dogrulamasi yapacaksiniz ve sureniz eklenecek. Siz telefon nosu girdiginizde mi boyle hata veriyor?

Deneme süresini tıkladığımda;

Deneme Süresi Almak için Telefon Onayı Yapınız

bu uyarıyı veriyor... Telefon onayını nereden yapıyoruz acaba...???

dönüp dolaşıp bu bota döndüm yine :D

destekten de yazdım burdanda yazıyım kanalda türkiye dc si seçili ben bunu amerika yapıyorum ama yine türkiye dc si seçili oluyor?

bitek sorun bendemi var arkadaşlar hızlı video yükleme kısmında editlemelerden bi ayar seçince yükleme yapmıyo

@Web_Scripti hocam yt den video çektiğim halde anasayfadan kanala yükleme yapamıyorum. Dün gecede kendi özel vdsemden iki video yükleme yaptım. Ama videolar kanalda yok.
Yt den video çekerkende genelde Videoyu Kesemedi (Video Formatı Desteklenmiyor)Resimli çerçeveniz eklenemediVideo Hızlandırılamadı (Video Formatı Desteklenmiyor veya videonun sesinde sıkıntı var) böyle uyarı çıkıyor

30 mb videoda bile böyle anlamadım gitti..

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir mail taşıma işlemi vardı da destekden bildirdim . Üyelik Id : 14356

Deneme süresini tıkladığımda;

Deneme Süresi Almak için Telefon Onayı Yapınız

bu uyarıyı veriyor... Telefon onayını nereden yapıyoruz acaba...???

O zaman bu sizin 2. Uyeliginiz. Bu nedenle deneme suresi vermiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ana sayfadan yüklemeler aşırı yavaş. 100 mb lık bir video birkaç dakikada anca iniyor.
Yüklemeside bir o kadar yavaş ve sonunda yükleme bittiğinde link vermiyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri