Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

vay özlemişim buraları. Yeni bir ytpara kullanımı tanıtım videosu gelse de, sahalara dönsek

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam başınızı ağrıtmak istememde yılbaşı yeni vdsler kesin gelecek dimi. Kendimi ona göre hazırlıyorum. :)

hocam süreyi durdurup ödemeyi yaptım. Fakat süreyi tekrar aktif ettiğimde süre uzamadı. Ödemeyi dün akşama doğru yaptım. Mesaj attım ama dönüş yapmadınız. Toplu video hakkım var 11 saat sonra sürem bitiyor onlar boşa gidicek o yüzden süremin uzatılmasını istiyorum. Üyelik İd : 10865

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam nedir bu son 8 kişinin vds ile ilgili durum... bir gelişme var mı acaba datacenterla ilgili. değiştirecekleri zamanı mı erteliyorlar ?

@ Web_Scripti
user_online.gif
hocam daha önce sordum cvp gelmedi. ben vds yi ayrı yerden satın alıp normal üyelik alsam aynı diger vds li üyelik alanlar gibi tüm renderlema ve diger işlemler aynı olurmu ? sizdeki vds leri almak isterdm ama ben torrent ve diger yöntemlerle indirip renderlayıp öyle upload etmek istiyorum. Sizin vds li paketinizden alırsam tekrar bir vds ve tekrar normal hesap almak zorunda kalıcam. henüz youtube işine yeni girdigim için ekstradan para harcama lüksüm yok cvbnızı bekliyorum

Hocam bu vds olayı artık gerçekten çok kötü durumda 4 gündür yükleme yapamıyorum.Ve kazançlarım alt üst oldu.Siz yapmıyorsunuz biliyorum.Fakat karşı tarafı sıkıştırsanız biraz.Haber yokmu hala en son dun 17:00 demiştiniz.

Web_Scripti tekrar selam; acilde bekleyen bir destek mesajım var. Mesajı yazdıktan sonra bir sorunu daha fark ettim. Sana 2. iş olmasın diye buraya yazıyorum. Destekten yazdığım, videoyap dışı vds'ye indirmekle ilgiliydi. 25 lik toplu linkten, token verdiğim kanallarıma video yüklemeye çalıştığımda, "kanalınızda sorun var" uyarısı veriyordu. Ben telif ihtarı yediğimi düşünüp kanalı açtığımda, hiçbir sorun olmadığını gördüm. Özetle vds'ye indirmediği gibi, videoyapda ekli kanallarıma yükleme de yapmıyor. Son 2 gündür böyle. Bu iki sorunu birlikte değerlendirirsen sevinirim. Üyelik Id : 14168

İyi çalışmalar.

Web_Scripti tekrar selam; acilde bekleyen bir destek mesajım var. Mesajı yazdıktan sonra bir sorunu daha fark ettim. Sana 2. iş olmasın diye buraya yazıyorum. Destekten yazdığım, videoyap dışı vds'ye indirmekle ilgiliydi. 25 lik toplu linkten, token verdiğim kanallarıma video yüklemeye çalıştığımda, "kanalınızda sorun var" uyarısı veriyordu. Ben telif ihtarı yediğimi düşünüp kanalı açtığımda, hiçbir sorun olmadığını gördüm. Özetle vds'ye indirmediği gibi, videoyapda ekli kanallarıma yükleme de yapmıyor. Son 2 gündür böyle. Bu iki sorunu birlikte değerlendirirsen sevinirim. Üyelik Id : 14168

İyi çalışmalar.[/QUOT

Dün akşam bene bu sorunla karşılaşmıştım.

Konu açmak istemedim. 10k hak 10 TL olarak satılıktır. Ödeme paypal. Düşünen PM gönderebilir.

@Web_Scripti Hocam bu vdslere çerçeve yükleme işini ortak bir sunucuya alacağınızı söylemiştiniz. Şimdi çerçeve yüklemesini nasıl ve nereden yapacağız. Buna bir açıklık getirin ki ona göre işlem yapalım.. Şu an çerçeve yüklemeye girdiğimde normal videoyap sunucusuna ekleyebiliyoruz gördügüm kadarıyla.

Konu açmak istemedim. 10k hak 10 TL olarak satılıktır. Ödeme paypal. Düşünen PM gönderebilir.

Yeni konu aç. Burası yeri değil.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

@Web_Scripti Hocam bu vdslere çerçeve yükleme işini ortak bir sunucuya alacağınızı söylemiştiniz. Şimdi çerçeve yüklemesini nasıl ve nereden yapacağız. Buna bir açıklık getirin ki ona göre işlem yapalım.. Şu an çerçeve yüklemeye girdiğimde normal videoyap sunucusuna ekleyebiliyoruz gördügüm kadarıyla.

Web Sccripti bu ara çok sıkışık. Binlerce soru bekliyor destekde ve burda. Adam yetişemiyor. :D
Soru sormayın demiyorum. Geç cevap verebilir diye uyarıyorum.

Yeni konu aç. Burası yeri değil.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

Web Sccripti bu ara çok sıkışık. Binlerce soru bekliyor destekde ve burda. Adam yetişemiyor. :D
Soru sormayın demiyorum. Geç cevap verebilir diye uyarıyorum.

Hocam bu acil bir sorun yoksa vds yi tam anlamıyla kullanamayız o yüzden görünce cevaplayacak yada çaresini bulacaktır.. :)

Web_Scripti Küçük bir ekleme; aynı sorun ana sayfadan yükleme kısmında da var. 4-5 dk.lık videolar olduğu halde ne indirme ne de yükleme yapıyor. Sorunu çözerken dikkate alınması için ekledim. İnan 2 gündür hiçbir şey yapamadık. Yoğunsun farkındayız ve sabırla olaya el atmanı bekliyoruz. Kolay gelsin.

arkadaslar botla cektiğimiz videoların küçük resimlerini de çekme şansımız varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri