vay özlemişim buraları. Yeni bir ytpara kullanımı tanıtım videosu gelse de, sahalara dönsek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de sormuştum aynı soruyu, parantez içinde yazan o gün izlenen. video sayısında da parantez içinde yazan o gün eklenen video ya da -1 o gün telif vb. sebeple silinen video.
hocam yeni yıl zammı belli oldumu? suan 13 günüm var 1 ay süre alsam eklenir mi?
Web_Scripti tekrar selam; acilde bekleyen bir destek mesajım var. Mesajı yazdıktan sonra bir sorunu daha fark ettim. Sana 2. iş olmasın diye buraya yazıyorum. Destekten yazdığım, videoyap dışı vds'ye indirmekle ilgiliydi. 25 lik toplu linkten, token verdiğim kanallarıma video yüklemeye çalıştığımda, "kanalınızda sorun var" uyarısı veriyordu. Ben telif ihtarı yediğimi düşünüp kanalı açtığımda, hiçbir sorun olmadığını gördüm. Özetle vds'ye indirmediği gibi, videoyapda ekli kanallarıma yükleme de yapmıyor. Son 2 gündür böyle. Bu iki sorunu birlikte değerlendirirsen sevinirim. Üyelik Id : 14168
İyi çalışmalar.[/QUOT
Dün akşam bene bu sorunla karşılaşmıştım.
Evet 2 gündür var. Başkalarının da bu sorunu yaşadığını düşünüyordum zaten. Ama eminim web_scripti bunu da halleder. Bekleyelim bakalım.Dün akşam bene bu sorunla karşılaşmıştım.
Konu açmak istemedim. 10k hak 10 TL olarak satılıktır. Ödeme paypal. Düşünen PM gönderebilir.
@Web_Scripti Hocam bu vdslere çerçeve yükleme işini ortak bir sunucuya alacağınızı söylemiştiniz. Şimdi çerçeve yüklemesini nasıl ve nereden yapacağız. Buna bir açıklık getirin ki ona göre işlem yapalım.. Şu an çerçeve yüklemeye girdiğimde normal videoyap sunucusuna ekleyebiliyoruz gördügüm kadarıyla.
Yeni konu aç. Burası yeri değil.
---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------
Web Sccripti bu ara çok sıkışık. Binlerce soru bekliyor destekde ve burda. Adam yetişemiyor.![]()
Soru sormayın demiyorum. Geç cevap verebilir diye uyarıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.