Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam herşeyiyle yani kanal video..

Merhaba hocam, bana masrafı istatistiksel olarak belli bir rakamda olan şeyi sınırsız diye satmam şansa oynamak demektir. Çünkü burada bir sunucu maliyetleri var. Bu nedenle her zaman bir rakam olmalıdır diye düşünüyorum. Günlük 10.000 lik paketi alan bir çok üyem bulunuyor. Ama gününde harcayabilen ve biriktirmeyen yok. O kadar video için emir vermekte kolay değil.

zaten sistemde böyle bir şey var http://videoyap.com/topluvideo_hak_satin_al.php
sınırsız istiyorsanız yapabilir ama 350+ tl olacağı kesin

Tabiki olsa üstünde olacağı kesin olurdu. Teşekkürler.

Yok hocam ben öyle çok yükleyen birisi olmadığım için birikti. :)

Ama ilk başlarda çok hevesliydim 300 500 atıyordum sonra hep telif yedim spamdan kanal kapandı, ondan sonra vaz geçtim. Daha seçici oluyorum hocam :D

Tavsiye ederim. (:

----

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] >> Hocam bu arada her 30 dk de telifleri kontrol edip para kazanma açıyor ya, soru işaretini seçeneğini kapatınca para kazanmaları açmıyor değil mi hocam ? Şimdi mağlum soru işareti dolara çevirme olayı 2 gündür sıkıntılı. Saatler sürebiliyor. Bir kaç arkadaşın kanalı kapanmış. Şimdi ben kanalımın telif haklarını 30 dk bir kontrol etsin istiyorum ama para kazanmayı da açmasın kapalı kalsın istiyorum. Sistem bu şekilde mi hocam ?

Soru işareti seçeğinden kapatırsanız sadece soru işaret işlemlerini yapmaz. telif, ünlem ve para kazanma işlemlerini yapar hocam.

Soru işaretleri olayını gece 12 gibi %100 çalışır vaziyete aldım. Soru işaretleri işlemeni yaptırmamak gerçekten büyük risklere devam etmek demektir. Bu süreyi kasıtlı bu kadar yüksek tutuyorum tüm videoları bir kanalda para kazanmaya çevirmesi 90 dakika sürüyor. bunu 60 dakikaya indirdiğimde para kazanma inceleniyor olma ihtimali yükseliyor.

9900 olmuş benimki de ama hiç kullanamıyorum, yt dışındaki siteler için de bu hakkı kullanabilirsek çok iyi olur bence :D

bir de toplu link kısmı çok yavaş gibi, 30 dakika bir kullanabiliyoruz ama 1 saat hatta 1,5 saatte yüklediği oluyo :(

kimselerin girmediği saatlerde eğer sunucular boşsa, bu 30 dakika olayı 10 dakikaya falan düşse olabilir mi ki ? [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Aynen hocam yazınca diğer sitlerin toplu video olayını o haklarda kullanbileceksiniz. Buarada bu 30 dakika olayı gerçekten çok mantıklı hocam. server durumlarına göre bu rakamı ayarlamaya çalışacağım. Fakat o bölüm hız olarak 1.5 saatte 25 video yükleme olayını hiç bir logda bulamadım. Dünün ortalaması 25 videoyu 22 dakika da yüklemesidir. Yinede hız için o bölümüde gözden geçireceğim hocam teşekkürler.

Hocam kredi kartından geçerken hangi sanal posu kullanıyorsunuz güvenlik düzeyi hakkında biraz bilgi verir misiniz? [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Kredi kartı ödeme yöntemimiz garanti bankası sanal posu kullanıyor. Hiç bir şekilde 3. şahıslara bilgileriniz paylaşılmıyor. Sadece bankaya iletimi yapılıyor. 1.5 yıldır kullanıyoruz, bu konu hakkında 1 tane bile şikayet konumuzu göremezsiniz. Güven 2 taraflıdır eğer bu durumu hissdemeiyorsanız paypal ile ödüyebilir veya destek bölümünden havale bilgilerimizi isteyebilirsiniz.

arkadaslar soru isaretini devreye sokmayın , cunku youtube da sorun var. genel olarak yuklediğiniz butun videolar ? soru isaretinde kalıyor , bot ne yapacak normalde dolar yanması gereken butun videoları yakmaya calısacak youtube de sorun oldugu icin yakamayacak ve silecek :)
sorunun düzelmesini bekleyin , @webscripti hocam eline saglık bomba özellikler icin video ortası reklam girme seceneğini ekleyebilirsen inan harika olur :)

Bende 11 bin küsur. Biraz harcamak lazım demekki.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar soru isaretini devreye sokmayın , cunku youtube da sorun var. genel olarak yuklediğiniz butun videolar ? soru isaretinde kalıyor , bot ne yapacak normalde dolar yanması gereken butun videoları yakmaya calısacak youtube de sorun oldugu icin yakamayacak ve silecek :)
sorunun düzelmesini bekleyin , @webscripti hocam eline saglık bomba özellikler icin video ortası reklam girme seceneğini ekleyebilirsen inan harika olur :)
bot çatır çatır yakıyor,bir sorun yok bende.

Bızde ıstedıkce ıstıyoz :)) birde su var vıdeo yuklemesi basarısız oldu bu tarz vıdeolrı otomatık sılsın ıstıyorum :)) belkıde sılıyodur bılgım yok yazim dedim :))

Beyler işin çığırından çıkarıcağım ve gelişmiş video yöneticisi yapıcam toplu başlık etiket ve açıklama düzeltici, gizli yapma, para kazanma kapa/açma, video silme v.s. Bu yenilik çok sonra gelicek zaten hepsini otomatik yapıyor. Sadece manuel sizin istekleriniz doğrultusunda toplu seçmeli olarakda yapıcam. Bu işlemin iznide youtube lisanslamadsn her işlemdeki yetkimiz gibi alınmıştır ve %100 güvenli olucaktır. Bu 6. sırada çıkcak yeniliktir.

diğer video sitelerinden kanal çekme özelliğini de bekliyorum :)
onu da yaptın mı bir tek çay demleyebilme özelliği kalacak :D

diğer video sitelerinden kanal çekme özelliğini de bekliyorum :)
onu da yaptın mı bir tek çay demleyebilme özelliği kalacak :D

Bence bu istediğiniz diğer sitelerden kanal çekme özelliği Web_Scripti hocamız için basit bir iş. Kısa sürede yapacağına inanıyorum :)

Bu Akşam Bir Aksilik Çıkmassa Bomba Özellik Gelicek :)

Video Ortası Reklam

Video ortası reklam nasıl gelecek yani bot otomatik mi atacak 7 dakka arayla ? çünkü direk 8:00 yaparsak çıkmayabiliyor falan 8:23 yapsın mesela hocam bot yaparken

hocam bir onerim olacakti.benim birkac ay once kanallarim eslesen videolar ve dunya engeli videolardan kapanamisdi.tahmin ediyorumki kanala mueyyen bir sayda eslesen ve dunya engeli videolar atinca youtube bunu farkina variyo ve para kazanmalari kapatiyo.
onerim yuklediyimiz her kanala bir sayac koymaniz.bu sayac her kanala bot ile simdiye kadar ne kadar eslesen ve dunya engeli yuklediyini saysin.bu durumda istatistik bolumlerine atansin.boylelikle siteye girdiyimde XXX kanalimda artik eslesenler artmis oldugunu gorucem.ve artik bu kanala karsi korkum olucak.boylelikle para kazanma riski azalir bence

Kredi kartı ödeme yöntemimiz garanti bankası sanal posu kullanıyor. Hiç bir şekilde 3. şahıslara bilgileriniz paylaşılmıyor. Sadece bankaya iletimi yapılıyor. 1.5 yıldır kullanıyoruz, bu konu hakkında 1 tane bile şikayet konumuzu göremezsiniz. Güven 2 taraflıdır eğer bu durumu hissdemeiyorsanız paypal ile ödüyebilir veya destek bölümünden havale bilgilerimizi isteyebilirsiniz.

yok hocam size olan güvenim sonsuz:) sadece merak ettim:D

Uzun videolarda video arası reklam yapılamıyor:

+ 1.5 yıl boyunca her türlü isteği yaptım ama bu isteğinizi malesef yapamıyorum. Öncelikle yapılamıyacak bir özellik değil bunu belirteyim. Sadece benim serverlarıma yükü çok yüksek oranda olduğu için yapamıyorum. Düşünün kanalınızda 1.000 adet 10 dakika üstü video var. Sadece o kanaldaki videoalrı 1 defada olsa 1.000 tane videoyu aktifleştirmesi sistemin otomatik olarak 12 dakika civarında sürüyor.

Günde videoyap.com 1.000.000 adet üstünde video yüklüyor. Bunların %40'ı 10 dakika üstünde olduğunu varsayarsak. Günde 400.000 videoya video ortası reklam girmesi gerekcektir. 400.000 videoyuda ortalama olarak 4.800 dakika da yapar demektir. Bende şuanda 1 blade 35 tanede büyük server var. yani buda 70 tane büyük server varmış oalrak değerlendirirsek. 4.800 : 70 = 68 dakika demektir. Şuanda kanalları ortalama sistem her 30 dakikada bir kontrol ediyorsa 30+68 yani ortalama 90 dakikada bir kontrol edebilir demektir. Buda yapılamayacak kadar kötü bir süreçtir. Sistemi yazdım ama aktif edemiyorum. Server maliyetlerim açık konuşmak gerekirse aylık 45.000 TL üstündedir. 45.000 tl'lik bir alt yapıyla bu olamadığını düşüncek olursak ben bunu 55.000 tl ye çıkarsamda birşey değişmez.

20'den fazla deneme yaptım. düşünün ki kanal kontrol tuşuna basıyorsunuz ve kontrol etmesi 12 dakika sürüyor. Şuanda tüm kanalı 3-5 saniyede kontrol ediyor fakat bunun 12 dakikaya çıktığını düşünün. Tabi video sayısının 1000 olmasıyla birlikte 12 dakika olarak düşünün.

Belki 2-3 ay sonra bu konuda youtube.com api sistemlerine her video için değilde toplu olarakdan tek tuşla yapmamıza imkan sağlar o zaman %100 yaparım. Ama şuanda her video için sistemin tek tek uğraşması imkansız bir sürece mal oluyor.

Bu şuana kadar istenipde tek aktif edemediğim bir özelliktir.

Bu Akşam Bir Aksilik Çıkmassa Bomba Özellik Gelicek :)

Video Ortası Reklam

Malesef hocam çıkamayacak bu özellik. Nedenini üstte yazdım.

Video ortası reklam nasıl gelecek yani bot otomatik mi atacak 7 dakka arayla ? çünkü direk 8:00 yaparsak çıkmayabiliyor falan 8:23 yapsın mesela hocam bot yaparken

alperen hocam malesef keşke yapabilseydi. Ama yapamıyor bu işlemi.

hocam bir onerim olacakti.benim birkac ay once kanallarim eslesen videolar ve dunya engeli videolardan kapanamisdi.tahmin ediyorumki kanala mueyyen bir sayda eslesen ve dunya engeli videolar atinca youtube bunu farkina variyo ve para kazanmalari kapatiyo.
onerim yuklediyimiz her kanala bir sayac koymaniz.bu sayac her kanala bot ile simdiye kadar ne kadar eslesen ve dunya engeli yuklediyini saysin.bu durumda istatistik bolumlerine atansin.boylelikle siteye girdiyimde XXX kanalimda artik eslesenler artmis oldugunu gorucem.ve artik bu kanala karsi korkum olucak.boylelikle para kazanma riski azalir bence

Hocam çok mantıklı, bu konuda elimden geleni yapıcam. istatistiklerde güncelleme yapınca onuda yapıcam hocam.

yok hocam size olan güvenim sonsuz:) sadece merak ettim:D

Anlıyorum hocam, sorun yok. Bende açıkladım sadece. teşekkürler güven için.

manuel olarak kontrol sağlanıp eklenebilirmi peki ? son 30 videoyu yapsa yeterli otomatikde değil manuel :)

Hocam peki yakın zamanda otomatik uploader düşünüyor musunuz?
Not: Kaynakların nize özel olması şartıyla hocam.

Hocam yalnız Soru işareti kontrol aralığı kısa en fazla 8-9 videoya kadar kontrol ediyor. otomatik yükleme yapan bir kanalımda sabah bakdıgımda 9-10 tane ünlemli yakaladım. buda botun gözünden kaçmış. Sebebi: Bot her taramada (30dkda bir) taradıgında en son yüklenen 8-9 videoyu inceliyor. kanalınız her saat 10-20 video atıyorsa. daha bot bir işi bitirmeden ötekisine geçiyor

Çözüm: botun incelemesini 7-8 den 15-20 ye çıkarmanız.

Sağlık olsun hocam [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] . Elle yapıyorum dünden beri bende yapa yapa bot gibi oldum zaten :D . ? konusunda bir iki sıkıntı mesajları var sanırım ona bir bakarsınız hocam ben daha tam deniyemedim ? olayını :)
İyi çalışmalar

Hocam soru işareti ünlem vb. bunları komple tarayıp silmekten bahsetmiştik, sizin bu ? = $ çevirme özelliğinde geride kaldı.

Şimdi ben kanalımın tamamının taranıp ?,! ne varsa uçmasını istiyorum.Bunu manuel kontrollede sağlayabilirim,30 dk kontrol sahasına bunu eklermisiniz. ? aç kapa dan bağımsız olarak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri