Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Artık Kanalınızın tüm videoları kontrol ediliyor.

- Ünlemli ve soru işaretli videolar için önceden sadece son yüklenen 240 videoya bakıyordu sistem. Buarada Telifli videolar(3. şahıs engeli ve dünya geneli engeli) için zaten tüm videolara bakılıyordu ve bakmaya devam ediyor.

+ Artık Kanalınıza telifli videolar & para kazan bölümünden tıklarsanız kanaldaki tüm videoların ünlemli ve soru işaretleri videoları çıkarıp gereken işlemlerini yapar.

Otomatik kontrol için her 30 dakikada bir son yükleneen 240 videonun ünlem ve soru işaretlerini gerektiği gibi halletme işlemine devam edicek. Bununla birlikte gece 1, sabah 9 ve akşam üstü 17(Günü 8 saat arayla 3 defa) otomatik kontrolünüde ünlemli ve soru işaretleri tüm videolar için yapacak. Bildiğiniz gibi bu bölümde zaten telifli videolar ve para kazanmalar tüm sayfalar için yapılıyordu.

Artık Kanalınızın tüm videoları kontrol ediliyor.

- Ünlemli ve soru işaretli videolar için önceden sadece son yüklenen 240 videoya bakıyordu sistem. Buarada Telifli videolar(3. şahıs engeli ve dünya geneli engeli) için zaten tüm videolara bakılıyordu ve bakmaya devam ediyor.

+ Artık Kanalınıza telifli videolar & para kazan bölümünden tıklarsanız kanaldaki tüm videoların ünlemli ve soru işaretleri videoları çıkarıp gereken işlemlerini yapar.

Otomatik kontrol için her 30 dakikada bir son yükleneen 240 videonun ünlem ve soru işaretlerini gerektiği gibi halletme işlemine devam edicek. Bununla birlikte gece 1, sabah 9 ve akşam üstü 17(Günü 8 saat arayla 3 defa) otomatik kontrolünüde ünlemli ve soru işaretleri tüm videolar için yapacak. Bildiğiniz gibi bu bölümde zaten telifli videolar ve para kazanmalar tüm sayfalar için yapılıyordu.

süper özellik :)hocam şu sohbet bölümünü de değiştirseniz:D daha iyisohbet scriptleri var:rolleyes:

hocam desteğe bakabilirseniz havale yapacam da

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam peki ünlemli videolar para kazanması için tekrar düzenlendikten sonra bir daha ünlem gelirse? Yani bu sefer videoları siliyormu yoksa bir daha mı para kazanmak için başlığı düzenleyip, para kazanmayı açmaya çalışıyor? Yani aynı videolar için defalarca aynı işlemi yapması sıkıntı olmaz mı?

Hocam yaptığınız işi gerçekten taktir ediyorum bot mükemmel bir şey ama bu aralar biraz yavaşladı gibi geldi bana ?

En sonki Boot üzerindeki yenilikleriniz gercekten işimi kolaylaştırdı tşkler .

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam peki ünlemli videolar para kazanması için tekrar düzenlendikten sonra bir daha ünlem gelirse? Yani bu sefer videoları siliyormu yoksa bir daha mı para kazanmak için başlığı düzenleyip, para kazanmayı açmaya çalışıyor? Yani aynı videolar için defalarca aynı işlemi yapması sıkıntı olmaz mı?

Ünleme düşenleri direk siliyor zaten.. Soru işaretindekiler de işlem yapıyor..

Hocam

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/4984-videolariniz-aninda-indexlensin.html burdaki özellikleri bota ekleyebilirmisiniz?
tek tek yapmak çok zor oluyor :(

Merhaba hocam, bunun aynı işlemlerini tek tuşla yapıyor ve hatta daha iyisini.

Yüklediğim videolar -> Ping

üstteki yoldan yapabilirsiniz kendisi otomatik yapar hocam.

süper özellik :)hocam şu sohbet bölümünü de değiştirseniz:D daha iyisohbet scriptleri var:rolleyes:

Merhabalar hocam, teşekkürler öneri için. Evet değiştireceğim inş. şimdilik pek üstünde duramadım iş görsün anlamında ekledim.

hocam desteğe bakabilirseniz havale yapacam da

Hayırlı olsun hocam. İnşallah çok kazanırsınız sürekli çalışırız. Siz ne kadar çok kazanırsanız benden memnun kaldığınız için bende çok kazanırım. Bu nedenle ben hep kazandırmak için işlemler yapıyorum.

Merhabalar hocam, ünlemli videoları para kazandırmaya çalışmaz direk siler. Soru işaretli videoları para kazandırmaya çalışır. 90 dakikada işlemi dener ve üstüne 3 saat boyuncada soru işaretinde devam ederse o videoları siler.

Hocam yaptığınız işi gerçekten taktir ediyorum bot mükemmel bir şey ama bu aralar biraz yavaşladı gibi geldi bana ?

Merhabalar hocami teşekkür ederim sağolun. intro, logo ve süre kesme gibi toplu videolarda ek özellik kullanıyorsanız tabiki normaline göre yavaş olur.

En sonki Boot üzerindeki yenilikleriniz gercekten işimi kolaylaştırdı tşkler .

Teşekkür ederim hocam sağolun. Sürekli olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum sağolun.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Logo silme olsa güzel olur

Merhabalar hocam, bir videoda logoyu silebilmesi için nokta atışı olarak logonun yerini bilinmesi ve o alanı siyaha boyaması gerekir. Bunu nokta atışı belirtmek gerekir. Ama bunun yerine onun logosunun üstüne kendi logonuzu büyük boyutta bastırarak daha kolay çözüm yapmış olabilirsiniz. Ama ileride bunu akıllıca algılayacak bir sistem geliştirirse web yazılımları entegre ederim.

Ünleme düşenleri direk siliyor zaten.. Soru işaretindekiler de işlem yapıyor..

Sağolun hocam, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu tip cevaplar beni her zaman sevindiriyor.

Cevabınız için teşekkürler. Bu gün botu alıp inceleme fırsatı buldum. Bot baya güzel bence diğerlerine göre çok daha kullanışlı vds derdide yok. Özellikler eklendikçe çok daha güzel oluyor.. Bugün video ekleyememiştim. Bir günlük toplu video ekleme hakkım gitti sanıyordum. Baktım ki toplu ekleme 500 olmuş. Yani bir kaç gün video eklemesekte hakkımız aynı şekilde duruyor..

botu almak için gerçekten çok geç kalmışım ben arkadaşlarımla muhabbet ederken bot kendi kendine kanal inşa ediyor :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

üstad deneme süresi için mesaj attım site üzerinden bu gece açılır mı acaba.Daha önce kullanıyordum gerçi sistemi ama çok uzun zaman oldu menülere ısınalım biraz:D

EDİT: derken süre eklenmiş,sağolasın.

Arkadaşlar para kazanmasının açılması için ne kadar beklemek gerekiyor?

Edit: yetki vermemiş sorun çözüldü. :)

Hocam bilmediğimden soruyorum almayı düşünüyorum özgünleştimenin izlenme konusunda ne kdr lık bi etkisi var yani yüklenmiş videoyu farklı etiket başlık ile yüklmenin izlenmeye faydası oluyormu konu sahibi yada kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?

Hocam bilmediğimden soruyorum almayı düşünüyorum özgünleştimenin izlenme konusunda ne kdr lık bi etkisi var yani yüklenmiş videoyu farklı etiket başlık ile yüklmenin izlenmeye faydası oluyormu konu sahibi yada kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?

İnanılmaz etkisi oluyor. Videoyap özgünleştirmesi yapılan videolar 4 kat fazla izlenim çekiyor bizzat kendim kullanıyorum çok farkediyor hocam

benim videolar yüklenene kadar kanser olacağım herhalde.toplu video yüklemesi bende inanışmaz yavaş ve videolara logo ekleme gibi bir ek işlem de yok.

Kredi kartı ile değilde hesabımdan ıban no ile para gönderemezmiyim çok anlamıyorum da ?

Bugün rekor yüklenme sayısına dogru gidişat var. Yünede verilen 100 video 500mb dan emir 3 saatte yükleniyor ortlamasında. Mesai dışında olduğum için telden yazıyorum. Yarın geceye yeni serverlarıda teslim alıyorum. Son 1 haftada eskinin dışında 300 yeni üyelik geldi. Buda büyük etki etti. Şuana kadar hep hızları 24 saatte onardım yine öyle olucaktır. Tarayıcıyı belleyen videolar sayfasında açık bırakırsanızo sekme turboya alır işlemlerinizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri