Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad attığım mesaja bir bakabilirsen sevineceğim.. hem pm hemde destekden dün saaat 15:36 gibi yazmıştım...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu bilgisayar upload ıle kanallarıma aynı anda video yukleme bıraktım yıne bagzı kanllarıma uzun videoyu sanıye olarak yuklemıs . Hocam neredeyse bıraktıgım tum kanllarıma videoların cogu sanıye olarak yuklenmıs sımdı onları tekrar sılıp tekrar yuklucem bu sefer spamdan kapanma olasılıgı yukselıcek . özel vds'em var kanalların yarısını özel vds'ye dıger kalanları videoyap serverlarına bıraktım aynı anda 5 kanala toplu bılgısayar upload ıle kendı baska vds'em ile video yuklemeye bıraktım sorun nerde acaba ?

Son düzenleme:
@Web_Scripti hocam destekten 2 gündür cevap alamıyorum..Pm de atamadım posta kutunuz dolu..İlgilenirmisiniz lütfen

Bir karışıklık olmasın? 2 gün öncesine ait sadece bir anıl hocamın mkv format destek isteği var bugün yapacam diye bekletiyorum. Birde engin hocamın vds iptali yerine normal videoyapa geçişi var.

Yeni yıl için büyük alt yapı değişikliklerim var. Yükleme yavaşlık sıkıntısı çözmekle dün zamanım geçti.

Birde arkadaşlar herkesde çok hak birikti. Benide korkutuyor bu kadar hak. Kişi kullanmasa satıyor. Yinede satmak isteyenler çıkacaktır fakat belli hak sayısı belli güne çevirmeyi yapmaya karar aldım. Bu konuda çok öneri geliyor. Galiba yükleme sayısını azaltmam için iyi olabilir düşüncesindeyim

Bir karışıklık olmasın? 2 gün öncesine ait sadece bir anıl hocamın mkv format destek isteği var bugün yapacam diye bekletiyorum. Birde engin hocamın vds iptali yerine normal videoyapa geçişi var.

Yeni yıl için büyük alt yapı değişikliklerim var. Yükleme yavaşlık sıkıntısı çözmekle dün zamanım geçti.

Birde arkadaşlar herkesde çok hak birikti. Benide korkutuyor bu kadar hak. Kişi kullanmasa satıyor. Yinede satmak isteyenler çıkacaktır fakat belli hak sayısı belli güne çevirmeyi yapmaya karar aldım. Bu konuda çok öneri geliyor. Galiba yükleme sayısını azaltmam için iyi olabilir düşüncesindeyim

Hocam bazen cevap verdiğiniz halde destekte görünmüyor diye maili de kontrol ettim ne mailde ne destekte cevap yok..Belki gözünüzden kaçmıştır

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gözünü sevim su duruma bı el at 1 haftadır vıdeo yukleyemıyorum daha demın 2 tane video bıraktım ıkısını'de sanıye olarak yuklemıs baska bır kanalıma 10'a 15'e ykaın vıdeo bıraktım yuklendı gosterıyor kanala bakıyorım 1 tane yuklenmıs oda sanıye olarak yuklenmıs tum yuklemelerı toplu bılgısayar upload ıle yapıyorum .

Üyelik Id : 10530 : Hocam videoların hepsının youtube'dan kendı vds'me indirdim ordan aynı anda tolu bilgisay upload ıle kanallarıma bırakıyorum neredeyse bıraktıgım tum vıdeolar sanıye olarak yuklenmıs . bazıları yuklendı gosterıyor hıc yuklenmıyor sanıye olarak yuklenenlerı sıldım hepsini .

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gözünü sevim su duruma bı el at 1 haftadır vıdeo yukleyemıyorum daha demın 2 tane video bıraktım ıkısını'de sanıye olarak yuklemıs baska bır kanalıma 10'a 15'e ykaın vıdeo bıraktım yuklendı gosterıyor kanala bakıyorım 1 tane yuklenmıs oda sanıye olarak yuklenmıs tum yuklemelerı toplu bılgısayar upload ıle yapıyorum .

Üyelik Id : 10530 : Hocam videoların hepsının youtube'dan kendı vds'me indirdim ordan aynı anda tolu bilgisay upload ıle kanallarıma bırakıyorum neredeyse bıraktıgım tum vıdeolar sanıye olarak yuklenmıs . bazıları yuklendı gosterıyor hıc yuklenmıyor sanıye olarak yuklenenlerı sıldım hepsini .

Hocam o konuda bana örnek gerekiyor. Şu videoyu şu şekilde atıyorum. şu editlemleri yaptırıyorum bu şekilde saniye olarak yükleniyor derseniz. benimde indirip ondan sonra pc yükleme ile yapabileceğim şekilde gösteirrseniz durumu görebilirim.

Diğer türlü göremediğim karşılaşmadıgım bir hata olunca nereden nasıl oldugunu bilmem imkansız hocam.

Kısaca hocam:

Videoyu yandex disk v.s. ye yükleyiniz. o linki bana destekden iletin. Hangi editlemeyi yapıyorsanız onuda yazın. Ben bir bakayım hocam nasıl olduğuna. aynı şekilde denemeden yapılan o durumu görmem imkansız hocam.

hocam dailymotion toplu link kelime arama kanal çek gibi özellikler gelecek mi gelirse ne zaman gelir.

Hocam o konuda bana örnek gerekiyor. Şu videoyu şu şekilde atıyorum. şu editlemleri yaptırıyorum bu şekilde saniye olarak yükleniyor derseniz. benimde indirip ondan sonra pc yükleme ile yapabileceğim şekilde gösteirrseniz durumu görebilirim.

Diğer türlü göremediğim karşılaşmadıgım bir hata olunca nereden nasıl oldugunu bilmem imkansız hocam.

Kısaca hocam:

Videoyu yandex disk v.s. ye yükleyiniz. o linki bana destekden iletin. Hangi editlemeyi yapıyorsanız onuda yazın. Ben bir bakayım hocam nasıl olduğuna. aynı şekilde denemeden yapılan o durumu görmem imkansız hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gecen sıze yolladım ındırdıgım vıdeonun lınkını hangı edıtmeleyı yaptıgımı aynı sorun .

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 12:59 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dediğinizi yaptım sorunlu videoları ve kullandıgım çerçeveyi destek'den yolladım acil bakarsanız ilgilenirseniz sevinirim... Üyelik Id : 10530

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad destek mesajı attım dünden beri bekliyorum ilgilenmeyi düşünüyor musun acaba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam otomatik kanal çekmede bir sıkıntı yok değil mi? Takip ettiğim bir kanal 20 saat önce video yüklemiş ama sistem çekmemiş. Risk bölümünde ben hepsini çekmesini tercih etmiştim. Beklemeden atsın diye.. Şimdi manuel kontrolle ekledim videoyu.. Ayrıca kanalalsatla ilgili bir sıkıntı var ilgilenirmisiniz konusuna da yazmıştım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam otomatik kanal çekmede bir sıkıntı yok değil mi? Takip ettiğim bir kanal 20 saat önce video yüklemiş ama sistem çekmemiş. Risk bölümünde ben hepsini çekmesini tercih etmiştim. Beklemeden atsın diye.. Şimdi manuel kontrolle ekledim videoyu.. Ayrıca kanalalsatla ilgili bir sıkıntı var ilgilenirmisiniz konusuna da yazmıştım.

Takipde sıkıntı var hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] botunuzu 3 gündür deniyorum, herşeyi iyi fakat çok önemli bir sorunu var. Hd videolarda hangi editleme işlemini yaparsam yapim sadece videoyu hızlandırsam bile görüntü kalitesi o kadar çok düşüyorki, orijinal videoyla karşılaştırdığımda videoyapla attığım video mozaikle sansürlenmiş gibi görünüyor, diğer botlarda görüntüyü kırpmadıkça kalite düşmüyordu. Bunun bir çözümü varmı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video bölümünü düzenlerken bekletme özelliği eklemişsiniz ama önceden var olan bir kanalın bekleyen tüm videolarını silmeyi kaldırmışsınız. Bekletme seçeneğinin yanına silmeyi de tekrar eklerseniz memnun oluruz.. Az önce yanlış bir emir verdim tek tek silmek zorunda kaldım bekleyenleri..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video bölümünü düzenlerken bekletme özelliği eklemişsiniz ama önceden var olan bir kanalın bekleyen tüm videolarını silmeyi kaldırmışsınız. Bekletme seçeneğinin yanına silmeyi de tekrar eklerseniz memnun oluruz.. Az önce yanlış bir emir verdim tek tek silmek zorunda kaldım bekleyenleri..

Hocam o erteleme menüsünden hangi kanalı silmeyi istiyorsanız ona tıklayın. O kanalın bekleyen videolarının olduğu sayfa açılacak. Sonra sayfanın en altına inin, orada tümünü sil var.

Dün böyleydi gerçi, şu an bir değişiklik olduysa bilemiyorum.

Tanlış anlamışım edittt.

Son düzenleme:
En aşağıda tüm videoları sil yazıyor. Siz de mi sorun var?

kardeşim kanala özgü olandan bahsediyorum tüm videoları silersem yanarım tek tek her kanala yeniden emir mi vereceğiz... Bilmediğin konularda yazma.

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

yok hocam kaldırmışlar önceden vardı yada benim kafa döndü bulamıyorum şimdi :) tüm videoları silmek için var gördügüm kadarıyla

---------- Spam Engelliyici 18:27 ---------- Önceki Mesaj 18:23 ----------

Hocam o erteleme menüsünden hangi kanalı silmeyi istiyorsanız ona tıklayın. O kanalın bekleyen videolarının olduğu sayfa açılacak. Sonra sayfanın en altına inin, orada tümünü sil var.

Dün böyleydi gerçi, şu an bir değişiklik olduysa bilemiyorum.

ahada buldum hocam değiştirmişler ya kanal ismine tıklayınca o kanala ait emirler çıkıyor :) aşağıdanda siliyoruz iyi ki bahsettin bi deneme yaptım tuttu.. Dün 138 kanalım gitti kanalalsatta o andan itibaren kafa beyin kalmadı :) mehmet hocada bi dönüş yapmadı 5 kanal ekleyen bile aynı durumu yaşamış.. Kanalların alayı topluluktan kapandı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri