Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vds'li kullanan arkadaslar toplu link hızı editsiz nasıl? Toplu link'de sınır ve bekleme var mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
@Web_Scripti hocam destekten 2 gündür cevap alamıyorum..Pm de atamadım posta kutunuz dolu..İlgilenirmisiniz lütfen
Bir karışıklık olmasın? 2 gün öncesine ait sadece bir anıl hocamın mkv format destek isteği var bugün yapacam diye bekletiyorum. Birde engin hocamın vds iptali yerine normal videoyapa geçişi var.
Yeni yıl için büyük alt yapı değişikliklerim var. Yükleme yavaşlık sıkıntısı çözmekle dün zamanım geçti.
Birde arkadaşlar herkesde çok hak birikti. Benide korkutuyor bu kadar hak. Kişi kullanmasa satıyor. Yinede satmak isteyenler çıkacaktır fakat belli hak sayısı belli güne çevirmeyi yapmaya karar aldım. Bu konuda çok öneri geliyor. Galiba yükleme sayısını azaltmam için iyi olabilir düşüncesindeyim
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gözünü sevim su duruma bı el at 1 haftadır vıdeo yukleyemıyorum daha demın 2 tane video bıraktım ıkısını'de sanıye olarak yuklemıs baska bır kanalıma 10'a 15'e ykaın vıdeo bıraktım yuklendı gosterıyor kanala bakıyorım 1 tane yuklenmıs oda sanıye olarak yuklenmıs tum yuklemelerı toplu bılgısayar upload ıle yapıyorum .
Üyelik Id : 10530 : Hocam videoların hepsının youtube'dan kendı vds'me indirdim ordan aynı anda tolu bilgisay upload ıle kanallarıma bırakıyorum neredeyse bıraktıgım tum vıdeolar sanıye olarak yuklenmıs . bazıları yuklendı gosterıyor hıc yuklenmıyor sanıye olarak yuklenenlerı sıldım hepsini .
hocam dailymotion toplu link kelime arama kanal çek gibi özellikler gelecek mi gelirse ne zaman gelir.
Hocam o konuda bana örnek gerekiyor. Şu videoyu şu şekilde atıyorum. şu editlemleri yaptırıyorum bu şekilde saniye olarak yükleniyor derseniz. benimde indirip ondan sonra pc yükleme ile yapabileceğim şekilde gösteirrseniz durumu görebilirim.
Diğer türlü göremediğim karşılaşmadıgım bir hata olunca nereden nasıl oldugunu bilmem imkansız hocam.
Kısaca hocam:
Videoyu yandex disk v.s. ye yükleyiniz. o linki bana destekden iletin. Hangi editlemeyi yapıyorsanız onuda yazın. Ben bir bakayım hocam nasıl olduğuna. aynı şekilde denemeden yapılan o durumu görmem imkansız hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad destek mesajı attım dünden beri bekliyorum ilgilenmeyi düşünüyor musun acaba ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam otomatik kanal çekmede bir sıkıntı yok değil mi? Takip ettiğim bir kanal 20 saat önce video yüklemiş ama sistem çekmemiş. Risk bölümünde ben hepsini çekmesini tercih etmiştim. Beklemeden atsın diye.. Şimdi manuel kontrolle ekledim videoyu.. Ayrıca kanalalsatla ilgili bir sıkıntı var ilgilenirmisiniz konusuna da yazmıştım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video bölümünü düzenlerken bekletme özelliği eklemişsiniz ama önceden var olan bir kanalın bekleyen tüm videolarını silmeyi kaldırmışsınız. Bekletme seçeneğinin yanına silmeyi de tekrar eklerseniz memnun oluruz.. Az önce yanlış bir emir verdim tek tek silmek zorunda kaldım bekleyenleri..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video bölümünü düzenlerken bekletme özelliği eklemişsiniz ama önceden var olan bir kanalın bekleyen tüm videolarını silmeyi kaldırmışsınız. Bekletme seçeneğinin yanına silmeyi de tekrar eklerseniz memnun oluruz.. Az önce yanlış bir emir verdim tek tek silmek zorunda kaldım bekleyenleri..
En aşağıda tüm videoları sil yazıyor. Siz de mi sorun var?
Hocam o erteleme menüsünden hangi kanalı silmeyi istiyorsanız ona tıklayın. O kanalın bekleyen videolarının olduğu sayfa açılacak. Sonra sayfanın en altına inin, orada tümünü sil var.
Dün böyleydi gerçi, şu an bir değişiklik olduysa bilemiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.