Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Pc nizden okunan .mp4 diye gözüken dosyayı okurken antivirus programı video olarak okumuyor. Buda video olarak değilde yabancı dosya diye gösteriyor. Sıradan bir mp4 dosyası olarak gözükmüyor. Evdeki windows makinamdan ancak içeriğini görebilirşm videonun. Şirkette mac kullanıyorum gece hocam bu tür videoların formatının asıllığı görüp dönüş yapıcam

tamam hocam beklıyorum umarım halledebılırsınız .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad destekdende yazdım durumu sistem çok ağır çalışıyor.. Toplu video kısmıdada kelime arama falan yapıyorum çalışmıyor.. Bir türlü yükleme yapamadım..

An itibariyle sistemde çöktü :S

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad destekdende yazdım durumu sistem çok ağır çalışıyor.. Toplu video kısmıdada kelime arama falan yapıyorum çalışmıyor.. Bir türlü yükleme yapamadım..

An itibariyle sistemde çöktü :S

internetini kontrol et hocam fişek gibi şimdi baktkm. Toplu videoların yüklenmesi ayrı bir durum. Sitenin arayüzünün çalışması ayrı bir durum. Arayüzde hiç bir yavaşlık göremedim.

internetini kontrol et hocam fişek gibi şimdi baktkm. Toplu videoların yüklenmesi ayrı bir durum. Sitenin arayüzünün çalışması ayrı bir durum. Arayüzde hiç bir yavaşlık göremedim.

internetteki superonline kesintiside ayrı bir sıkıntı zaten bugün.. Tekrar bakacağım üstad bi yandex dns deniyim en iyisi.. Ama sn yinede desteğe bakabilirsen iyi olur üstad..

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

toplu videoda kelime arayla çek diyorum hiçbirşey gelmiyor deli oldum ya :S

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

@Web_Scripti üstad bilmiyorum tam olarak ama ben çözemedim şu sıkıntı var bende ve vyap sürem 2 gün kaldı..

Edit: sorunu kendim çözüm üstad teşekkürler..

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam. Destek ekibi ne zaman kurulacak? Konuya yazmak istemezseniz pm de atabilirsiniz. Biraz istekliyim de. :D :D

Mehmet hocam bağlı hesaplar arasında kendimiz hak transferi yapabiliyor muyuz yoksa destekten yazmamız mı gerekiyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşey sorucaktım benım videoyap hesabım özel vds'li şimdi acaba toplu bılgısayar upload ıle vıdeo bırakınca özel vds'den mi yüklüyor yoksa benım sectıgım yukleme serverın'dan mı mesela 5 kanalı aynı anda vıdeo yuklemeye bırakıyorum 2 tanesı öze vds'e secılı dıger 3'ü videoyap serverı secılı sectıklerım ılemı yukluyor acaba yoksa dırekt ozel vds ile mi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad videoyap için imacros bölümü entegre edeceğin zaman bana bir şekilde ulabilirsen sevinirim üstad bir oturur konuşuruz.. Şu anda yarı otomatikde olsa gmail açıcı yaptım.. Eski kodlar vardı elimde zaten yapmıştım şimdi biraz daha geliştirdim onu :)

Hocam MKV çözüldü demiştiniz ama "resimli çerçeveniz eklenemedi" hatası alıyorum. Aldığımdan beri adam akıllı kullanamadım şu botu :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanal eklerken extra etiket giriyorum. Fakat toplu videodan kanal çekerken yada kelime ararken tümünü özgünleştir dediğimde sadece eklediğim extra etiketler kalıyo.. Müsait olduğunuzda kontrol eder misiniz bi yada sistem böyle mi işliyo ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanal eklerken extra etiket giriyorum. Fakat toplu videodan kanal çekerken yada kelime ararken tümünü özgünleştir dediğimde sadece eklediğim extra etiketler kalıyo.. Müsait olduğunuzda kontrol eder misiniz bi yada sistem böyle mi işliyo ?

Sistem öyle aslında extra olarak o kısımdaki etiketleri serpistirse daha iyi tabi..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar serverlarla cebelleşiyorum gece belli bir süreliğine yeni üye alımına durduracağım. mevcut üyeler süre uzatabilecek. 1 ay önce 17 bin aktif üyemiz vardı şuanda 21 bin aktif üyemiz olmuş. Toplu video hakkınıda güne çevirme ekledim. Belki video yklenmeleri azalır diye. Fakat haklarını güne çevirenler çok olsada herkes kendine belli hak bırakıyor. Gelen toplu video emirlerinde %99 u youtube. Başka bot deneyen mi yok nedir;)

Geçen hafta sipariş ettiğim dedicatedler gelene kadar mevcut üyelerime daha iyi performansta video yükletmek için yeni hesap oluşturmayı gece 12 de durduracagım. Siteden duyuru yapmıyorum. Lütfen arkadaşlar bu günlerde eşinizi dostunuzu videoyapa üye ettirmeyin. serverlar yetişemiyor. Serverlarıda aetık kontrol etmekde güclük çekiyorum.

Arkadaşlar serverlarla cebelleşiyorum gece belli bir süreliğine yeni üye alımına durduracağım. mevcut üyeler süre uzatabilecek. 1 ay önce 17 bin aktif üyemiz vardı şuanda 21 bin aktif üyemiz olmuş. Toplu video hakkınıda güne çevirme ekledim. Belki video yklenmeleri azalır diye. Fakat haklarını güne çevirenler çok olsada herkes kendine belli hak bırakıyor. Gelen toplu video emirlerinde %99 u youtube. Başka bot deneyen mi yok nedir;)

Geçen hafta sipariş ettiğim dedicatedler gelene kadar mevcut üyelerime daha iyi performansta video yükletmek için yeni hesap oluşturmayı gece 12 de durduracagım. Siteden duyuru yapmıyorum. Lütfen arkadaşlar bu günlerde eşinizi dostunuzu videoyapa üye ettirmeyin. serverlar yetişemiyor. Serverlarıda aetık kontrol etmekde güclük çekiyorum.

Hocam destek ekibi ne zaman kurulacak? Buradan yazmak istemezseniz pm de atabilirsiniz.

Üstadım sizde böyle kapsamlı ve güzel bir bot yapmasaydınız :D

Hocam Toplu video hakkınıda güne çevirme ekledim.

yazmıssınız nerden yapıcaz onu ben bulamadımda

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam birbirine bağlı olan hesaplara hak devretmek için destekten mi yazmam gerekiyor. Yoksa öyle bir yer var mı :)

n5EknB.png

1104 video yukleem hakkım var ama boyle ı hata aldım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri