kahraman638
Yasaklanmış
![]()
1104 video yukleem hakkım var ama boyle ı hata aldım![]()
250'nin üstüne sayıyor hocam. Yarın yapabilirsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Hocam destek ekibi ne zaman kurulacak? Buradan yazmak istemezseniz pm de atabilirsiniz.
Depoda 250 hakkın yani ogüne ait hakkın orada yer almaz. Depodaki hakkı yazar -250 hak olarak değerlendir. Günün hakkı depoda görülmez.![]()
Soru cevap yeniliği getirdikten sonra destek ekibinide aktifleştirmeyi planlıyorjm hocam yogun olmasam şuanda yapmış olacaktım ama işte serverlar nedemiyle yogunum.
Depoda 250 hakkın yani ogüne ait hakkın orada yer almaz. Depodaki hakkı yazar -250 hak olarak değerlendir. Günün hakkı depoda görülmez.
Hocam toplu link50 yii artırabilirmiyiz haktan götürse üstünü [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=13668]yavute[/MENTION]nin sana sorduğunu düşünmedim bu soruyu ama neyseDaha 25 ile server zorlanıyo. Serverlar kaldırmaaz.![]()
Daha 25 ile server zorlanıyo. Serverlar kaldırmaaz.![]()
![]()
[MENTION=13668]yavute[/MENTION]nin sana sorduğunu düşünmedim bu soruyu ama neyse
Böyle cevaplar verirsen seni alacağı varsada almaz desteğe bak
Şu tokeni iptal etme linki neredeydi ?
yeni bi kıyım mı oldu yoksa sadec benim kanallarmı kapandı...![]()
Öğlen bi kanalım kapandı. Onun dışında 1 haftadır kapanma yok.
Aynı ipden token vermişsindir. Ve çerezleri de temizlemeyi unutmuşsundur.
Hocam ya mailden ya da sen kanalları eklerken bir hata yaptın.. Videoyap duyurular bölümüne bakmanı tavsiye ederim.. Belki hatayı bulursun.. Destektende yazarsan mehmet hoca dönüş yapacaktıryok orda başka bi hata var çünkü yükleme yapmadıgım boş kanallarda da var kapanan hadi hayırlısı nazarlık olsun....![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.