Videoyap token satısı yapsam alan olurmu paket şeklinde 25 token 5 lira
Aynı token'ın başka kimseye satılmayacağının garantisini verirsen peynir ekmek gibi gider, ilk müşterin olurum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoyap token satısı yapsam alan olurmu paket şeklinde 25 token 5 lira
videoyap uçuyo şuanda![]()
![]()
turboya aldı bilginize
![]()
yatarken 35 video emri vereyim kalkana kadar yüklenir diyodum 20 tanesini yükledi bile 5 dakkadaAl işte tam yatarken söylenecek şey mi![]()
yatarken 35 video emri vereyim kalkanaka kadar yüklenir diyodum 20 tanesini yükledi bile 5 dakkada![]()
![]()
![]()
Uçuyorum uçuyorum 10 videoyu 1 dakikada yükledi![]()
https://www.youtube.com/watch?v=RG_fqYypjNQDikkat et de o kanal uçmasın hızlı yüklemeden![]()
Dikkat et de o kanal uçmasın hızlı yüklemeden![]()
Bir şey demiyorum üstad çünkü dersem uzayıp gidecek artık bazı şeyleri farklı düşünüyorum.. Videoyapın bu kadar üyesi içinde sadece 3 kişinin benimle aynı sorunu yaşadığınıda düşünmüyorum..Herşeyin hayırlısı olsun iyi çalışmalar..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
mesaj kutun dolu hocam skype adresini alabilir miyim?
Adamın imzasına bi baksaydın. PM'e ve skype'e bakmaz. Destekten veya buradan mesaj at. Eninde sonunda cevap gelir. @Web_Scripti
ben de o arkadaşın imzası görünmüyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, vds li sürümün fiyatını ve ne zaman alabileceğimi sormak istemiştim. Bir de çok aradım ama telefon doğrulamayı bir türlü bulamadım deneme süresi için.
ona basınca telefon doğrulayın diyor. Onu nerden yapacağımı bulamadımSoldaki sekmelerden anasayfanın altında deneme süresi vardır hocam.
ona basınca telefon doğrulayın diyor. Onu nerden yapacağımı bulamadım![]()
problemlerle ilgili hızlı iletişim için kim ile görüşebilirim. mesaj kutusu dolu olduğu için mesajı buraya yazmak zorunda kaldım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.