Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam gayretiniz çok hoşuma gidiyor bir videoyap müşterisi olarak ancak yaşınız biraz küçük olduğu için sanki olumsuz sonuçlanabilir gibi değil mi? Tecrübe de çok önemli bu işte çünkü..

Yine de başarılar :)

Akıl yaşta değil baştadır!!!!!!

Videoyap ile ilgili genel sorunlara son derece hakimim ve bu konuda da birçok kişiye masaüstü bağlantısı yaparak sorunlarını çözdüm ve çözmeye devam ediyorum.

Lütfen yaşıma bakarak konuşmayın. Şu forumda yaşı benim yaşımın 2 katı olup da benim YT'den kazandığımın üçte birini alamayanlar var.

Sonuç: Akıl yaşta değil baştadır. :mad::mad::mad:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın yoğunluğu nedeniyle bu işe gönüllü girmek istemiştim. Fakat hocamın ahlaki anlayışı nedeniyle gönüllü kabul etmemişti.

Son düzenleme:
Akıl yaşta değil baştadır!!!!!!

Videoyap ile ilgili genel sorunlara son derece hakimim ve bu konuda da birçok kişiye masaüstü bağlantısı yaparak sorunlarını çözdüm ve çözmeye devam ediyorum.

Lütfen yaşıma bakarak konuşmayın. Şu forumda yaşı benim yaşımın 2 katı olup da benim YT'den kazandığımın üçte birini alamayanlar var.

Sonuç: Akıl yaşta değil baştadır. :mad::mad::mad:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın yoğunluğu nedeniyle bu işe gönüllü girmek istemiştim. Fakat hocamın ahlaki anlayışı nedeniyle gönüllü kabul etmemişti.

sen arkadaşın ne demek istediğini anlamadın konu ne kadar kazanıp kazanmama olayı değil

sen arkadaşın ne demek istediğini anlamadın konu ne kadar kazanıp kazanmama olayı değil

Konuya da cevap verdim : Videoyap ile ilgili genel sorunlara son derece hakimim ve bu konuda da birçok kişiye masaüstü bağlantısı yaparak sorunlarını çözdüm ve çözmeye devam ediyorum.

Fakat arkadaş tecrübe felan deyince .........

---------- Spam Engelliyici 18:26 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------

O zaman [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] arkadaş yaşıma değil vereceğim hizmete bakıp öyle konuşsun lütfen.

Toplu link bölümünde bekleme ve sınır oluyormu Batuhan Bey
Hocam önceleri çok yoğun oluyordu ama o konuda sıkıntı düzeltildi. Artık vds nin gücüne kalıyor herşey.. Birde sizin edit ayarlarınıza ama normal videoyaptaki gibi bir günde binlerce video yüklerim diyorsan olmaz.. Ama şu şekilde yapabiliyorsun hocam istediğin kanalına VDSni atayabiliyorsun istediğin kanalada videoyap sunucularını.. Hem videoyap hem vds emrinde olmuş oluyor. Şahsen ben uzun videolarda vds ile çalışıyorum. Limitler bana göre değil diyenler için VDS sart.. Unutmadana yazayım toplu link yok video hakkıymış falan bunlarda sınır yok vds de....

Son düzenleme:
Hocam önceleri çok yoğun oluyordu ama o konuda sıkıntı düzeltildi. Artık vds nin gücüne kalıyor herşey.. Birde sizin edit ayarlarınıza ama normal videoyaptaki gibi bir günde binlerce video yüklerim diyorsan olmaz.. Ama şu şekilde yapabiliyorsun hocam istediğin kanalına VDSni atayabiliyorsun istediğin kanalada videoyap sunucularını.. Hem videoyap hem vds emrinde olmuş oluyor. Şahsen ben uzun videolarda vds ile çalışıyorum. Limitler bana göre değil diyenler için VDS sart..

şimdi mesela kendimiz sunucu alsak, üzerine videoyap kursak? O zaman performans baya iyi olacak anladığım kadarıyla?

Hocam önceleri çok yoğun oluyordu ama o konuda sıkıntı düzeltildi. Artık vds nin gücüne kalıyor herşey.. Birde sizin edit ayarlarınıza ama normal videoyaptaki gibi bir günde binlerce video yüklerim diyorsan olmaz.. Ama şu şekilde yapabiliyorsun hocam istediğin kanalına VDSni atayabiliyorsun istediğin kanalada videoyap sunucularını.. Hem videoyap hem vds emrinde olmuş oluyor. Şahsen ben uzun videolarda vds ile çalışıyorum. Limitler bana göre değil diyenler için VDS sart..

hocam kelalaka.metin skype eklerseniz sevinirim.

şimdi mesela kendimiz sunucu alsak, üzerine videoyap kursak? O zaman performans baya iyi olacak anladığım kadarıyla?
Zaten mehmet hoca satıyor sunucuyu da 300 e mi 400 e mi bilmiyorum o kadar zenginleyemedim daha :)

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

sıkıntım değilde fikire ihtiyacım var :)
Pm atarım hocam size bu akşam kısmetse
Her zaman hocam sorun değil

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

hocam kelalaka.metin skype eklerseniz sevinirim.
Yemekten sonra eklerim hocam.

Zaten mehmet hoca satıyor sunucuyu da 300 e mi 400 e mi bilmiyorum o kadar zenginleyemedim daha :)

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

Her zaman hocam sorun değil

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

Yemekten sonra eklerim hocam.
hocam bana da pm den bi skype adresinizi atarsanız, başka bir kaç soru sorayım size. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Üyelik Id : 14898

Hocam bu ıd deki hakların diğer hesabıma aktarımı için destek kısmından yazdım.
Bunu başka bir yerden yapamıyormuyuz ? Hesap ekle kısmından eklediğimde üstüne eklemiyor süreyi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Üyelik Id : 14898

Hocam bu ıd deki hakların diğer hesabıma aktarımı için destek kısmından yazdım.
Bunu başka bir yerden yapamıyormuyuz ? Hesap ekle kısmından eklediğimde üstüne eklemiyor süreyi

Malesef başka bir yerden otomatik olarak eklenmiyor hocam. Destekten yazmanız gerekli. (Biraz geç cevap alabilirsiniz.)

birbirine bağlamam gerekir mi acaba ?
Şuanda yazdım gönderdim yarın eklenir anca destek yoğun farkındayım

Hakları güne çevirme güncellemesinden sonra hak transferini yanlış hatırlamıyorsam destek yapmıyor hocam. Hesapları bağlayıp oradan aktaracaksınız.

Tapatalk ile gönderildi.

Hakları güne çevirme güncellemesinden sonra hak transferini yanlış hatırlamıyorsam destek yapmıyor hocam. Hesapları bağlayıp oradan aktaracaksınız.

Tapatalk ile gönderildi.

gün olarakta yapmak istiyorum. 2 bot var birinin 20 birinin 10 günü var mesela birbiri üzerine ekleyip 30 günlük yapmak istiyorum tek hesabı

gün olarakta yapmak istiyorum. 2 bot var birinin 20 birinin 10 günü var mesela birbiri üzerine ekleyip 30 günlük yapmak istiyorum tek hesabı

Yap hocam :) hesapları bağla oluyorsa yap fazla detayını bilmiyorum.

Tapatalk ile gönderildi.

Hocam ilk hesap ekleyin sonra hak transferi ile aktarın haklarınızı.

Her iki hesaptan da birbirine eklemeniz en iyisi. Hak transferi için hangisi hangisine eklenince yeterli oluyor hatırlayamadım :)

Hocam ilk hesap ekleyin sonra hak transferi ile aktarın haklarınızı.

Her iki hesaptan da birbirine eklemeniz en iyisi. Hak transferi için hangisi hangisine eklenince yeterli oluyor hatırlayamadım :)

hak transferinde sıkıntı yokta günü transfer edemiyorum destekten yazdım bakalım tek yolu oymuş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri