Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kanaltakipte sorun yaşayan var mı? yoksa direkt yt ile mi alakalı video sayısı hangi partner vs.
direkt yt ile alakalı bir durum hocam.

Hayırlı günler hocam, 1'de video yükleme emri verdim. Şuana kadar tüm videoların yüklenmesi gerekiyordu. Yarısı yüklenmemiş. Bot yavaşlamış yani hocam bir bakarsanız sevinirim.

Bot şu anda hızlı hocam, dakika aralığı mı girdin acaba yüklemelerine :) ya da gizli telif hakkı vs mevcutsa videoda indirmeyi deneyip indiremiyordur sistem.

anasayfadan yükleme calismiyormu acaba

denedim şu anda sistemde sorun yok hocam.

kanaltakipte sorun yaşayan var mı? yoksa direkt yt ile mi alakalı video sayısı hangi partner vs.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Partnerde olmayan veya AdSense'de olan kanal partnerde gözüküyor.
Ayrıca suan sistem cok yavas.
Saat 10'da bitmesi gereken kanal suan saat 13:35 hala beklemede 12 video var.

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 13:35 ----------

Hala cok yavas.
Bu sadece bende mi böyle yoksa genelde mi bir problem var ?

@Web_Scripti Partnerde olmayan veya AdSense'de olan kanal partnerde gözüküyor.
Ayrıca suan sistem cok yavas.
Saat 10'da bitmesi gereken kanal suan saat 13:35 hala beklemede 12 video var.

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 13:35 ----------

Hala cok yavas.
Bu sadece bende mi böyle yoksa genelde mi bir problem var ?
Şu kadar denendi diye yazıyor mu?

Şu kadar denendi diye yazıyor mu?
Evet, 8 10 kere yazmıs her birinde ama ben daha fazla bekleyemedim.
Bekleyenleri sil yapıp ana sayfadan yükledim.

Ayrıca @Web_Scripti videolar örn. orjinal dk. 40 dk ise video 3 5 sn olarak kanala yüklenmis.
Bir kac kere seni etiketledim fakat hic cevap alamadım.
Galiba cok yogunsun :)

Ayrıca @Web_Scripti videolar örn. orjinal dk. 40 dk ise video 3 5 sn olarak kanala yüklenmis.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bazı videoları arkadaşın da bahsettiği gibi uzunluğunu 3 5 saniye olarak yüklüyor, orjinal video +20 dk olmasına rağmen.

Merhaba Arkadaşlar,

konu altından sorularınıza inşallah gece torrent sistemini çıkardıktan sonra verebileceğim. 3 gündür gece gündüzüm torrent sistemini getirmekle uğraşıyorum. Ve öyle bir sistem oluyor ki anlatamam.. Test eden 3 arkadaşın testleri sonucunda geliştirmeler ve dizaynlamalar yapıyorum. Herşey 10 numara gidiyor...

Bu nedenle destek olarak ben veremiyorum. Fakat yetkili destek ekibim destek verebiliyor. Sağolsunlar konudan da destek veriyorlar.

Merhaba hocam,

destekden şu yüklediğim video linkidir. şu editleme isteklerini yaptım. video süresi hatalı derseniz incelerim ve gerekeni yaparım hocam.

Günde sistem 15 miyona yakın video yüklemektedir. hergün video yükleme miktarında rekor üstüne rekor kırıyoruz. youtube ile daha önce hiç uğraşmamış onlarca yeni arkadaş satın alıyor. Tabiki ilk etaplarda onlarda bizi yoruyor. Bu nedenle destekde hafif yavaş işliyor. Fakat yeni destek ekibimizle birlikte bu yavaşlık ortadan yavaş yavaş kalkıyor. [MENTION=23427]Doctor[/MENTION] arkadaş dün çok güzel canlı destek hattı önerisi yaptı. İnşallah kısa sürede canlı destek hattımızıda 3. tip destek hattı olarak aktif edeceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bazı videoları arkadaşın da bahsettiği gibi uzunluğunu 3 5 saniye olarak yüklüyor, orjinal video +20 dk olmasına rağmen.

Merhaba murat hocam,

Aynen bunu geçen hafta 1-2 arkadaşda görmüştüm ve düzeltmiştim. Fakat atladığım bir bölüm olabilir. editleme tipiyle alakalı durumdur editlemesini verince video linkide verince inşallah hallederiz. Teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba bilgisayar upload'da yavaslamı var mesela 700 mb lık bır dosya 3 5 dakka'da yuklenıyor ben vds'e kullanıyorum vds'nin upload hızı daha demın vıdeo yuklerken olcdum 800 mbps .. acaba neden boyle yavas yuklenıyor ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desteklere yanıt veriyormusunuz dün bir destek talebi açtım bir dönüş yapılmadı, ? sormak istediğimiz soruların yanıtını kımden alacagız hocam ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba bilgisayar upload'da yavaslamı var mesela 700 mb lık bır dosya 3 5 dakka'da yuklenıyor ben vds'e kullanıyorum vds'nin upload hızı daha demın vıdeo yuklerken olcdum 800 mbps .. acaba neden boyle yavas yuklenıyor ?
Merhaba hocam,

Hatlar 1 gbit hattır. Fakat kullandığınız vds 8 e bölünüyor. hatda 8 e bölünüyor. bizim vdsler ingilterededir. konum farkıda etki eder. Normalinden yavaşsa demekki iki ülke arasındaki fiberde sıkıntı vardır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desteklere yanıt veriyormusunuz dün bir destek talebi açtım bir dönüş yapılmadı, ? sormak istediğimiz soruların yanıtını kımden alacagız hocam ?
Malesef yönetici desteği çok yoğun yetkili destek hep müsaittir. Sorununuzu ancak ben çözebileceksem geceye yanıtları yazacağım inş.
bot çok ağırlaştı sadece bende mi böyle genel mi
Bekleyen 0 video var. Bugün 14 milyon video yüklenmiş 20 milyon olsada makinalar yüklerdi bekleyen 0 video var çünkü hocam. Nasıl yavaşlık var acaba hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam, msj kutun dolu burdan yazıyim

Sen google konusunda deneyimlisin,

https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha

Burdan erişim izni veriyoruz ya hesaplara.

Bu izin süreli mi, süresiz izin mi ?

Sürekli farklı ip'den girince kurtarıcı maili soruyor google. izin verince sormuyor ama bu izin süreli mi ?

teşekkürler.

hocam son bir buçuk saatir yükemiyodu..düzelmiştir diye şimdi bakıyom çook yavaş yüklüyo

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

hocam hep bu çıkıyo:Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
YÜKLEDİĞİM VİDEOLARA BAKINCA ORDA DA GÖRÜNMÜYO

ya bu saldırı nasıl oluyor hiç anlamıyorum :D
kim neden saldırıyor nasıl saldırıyor :D
biri bu kafamdaki deli soruları cevaplayabilir mi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri