Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar,

sabaha görüşmek üzere. cevaplıyamadıgım destek taleplerini sabah erkenden cevaplıycam. bol kazançlar

Sıkıntı yok hocam,

39 kanal olarak görüyorum. 30dk lık cache ünitesi var. tam sunucuda sıkıntı varken girmişsin kanal takibe. 30dk üstünden geçtikden sonra düzelir hocam. ben baktım sıkıntı yok dert etme hepside açık:P

Bol kazançlar.
sağolasın hocam teşekkür ettim :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 80 mb 10 video 2-5 dk. aralıklarla yüklensin emri verdim 4 saatde ancak 9 tane video yüklenmis.
Su indirme hız sınırını kaldırsan veya düsürsende biraz daha fazla video yükleme sansımız olsa cok güzel olacak :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam toplu videodaki sorunu düzeltmediniz mi? Yükleme yapmıyor hala boşa günlerimiz gidiyor hocam torrent falan sonraya kalsın botu kullanamıyoruz ona bi care bulun hocam.. İki gündür belkide 3 gün olmuştur vds lere yaptığınız güncellemeden sonra video yüklenmeme sorunu baş göstermişti ve hala yüklemiyor gördügüm kadarıyla.. 4-5 saat önce iki kanala yükleme emri verdim bir tane bile video yüklenmemiş
üyelik ıd:10227 - 10228

Son düzenleme:
hocam toplu videodan 500 emir verdim şimdi cayır cayır sistem :)

hocam vds mi normalmi kullanıyorsun vds lerde 3 gündür var bu problem yada benim vds de var.. Bu arada cayır cayır diyorsunuz da edit işlemlerini yapmıyor bana göre sistem cayır cayır yanıyor... :)

---------- Spam Engelliyici 12:47 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

@Web_Scripti Mehmet hocam bu vdsler anlaşılan stabil çalışmayacak sen bi ara videoyapa kademeli üyelik getirecektin ne oldu o iş sen en iyisi onu çöz hocam vds ye verdiğimiz parayı videoyapa verelim. Yeter ki su sıkıntılardan kurtulalım.. Vds ler zaten çokta randımanlı değil.. Daha bir hesabımda iki kanala 98 video emri vermişim ne gelen var ne giden.. Daha çok kanal var çalışmamız gereken ama tıkanıyor sistem..
Üyelikleri düzenleseniz de Vds yle falan uğraşmasak

Son düzenleme:
Hocam vds lerde yükleme yapılmıyor diye sizin sunucuları seçiyorum bu kezde editleme işlemlerini yapmıyor. Hocam 250 mb sa limit sınırı bunu toplu video anasayfa gibi ayırt etmek dogru değil standart neyse her yerde o olmalı.. Şu an videoyapın edit limiti 0 sanırım.. Ne vds yi kullanabiliyoruz rahatlıkla ne de videoyap sunucularını... Sadece ünlem geç yapması yetmiyor malesef.. Artık şu üyeliklere 1gb video edit limitine kadar ayarlayında rahat edelim fiyatlarını da belirleyin. Vds yle falan uğraşmayalım

Arkadaşlar Face de olan videoyu botla nasıl yüklerim ,yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar buyfullchannel sitesinin sahibi kim mesajlara neden cevap vermiyor 10 tl yükledim kanal sparişi verdim 300 yerine 298 video yüklenmiş 2 video sorun değil ama 300 denilmesin 298 denilsin hadi onuda geçtim 298 videonun hepsi eşleşen çıktı kabus gibi ya şifremi değiştirdiğim için geride iade edemiyorum gönderdiğim mesajlarada cevap gelmiyor ön yargılı olmak istemiyorum 10 tl komik bir rakam olabilir ama ben orasında değilim yapılan ticaretteki gevşeklik sorumsuzluk adama koyuyor

Arkadaşlar buyfullchannel sitesinin sahibi kim mesajlara neden cevap vermiyor 10 tl yükledim kanal sparişi verdim 300 yerine 298 video yüklenmiş 2 video sorun değil ama 300 denilmesin 298 denilsin hadi onuda geçtim 298 videonun hepsi eşleşen çıktı kabus gibi ya şifremi değiştirdiğim için geride iade edemiyorum gönderdiğim mesajlarada cevap gelmiyor ön yargılı olmak istemiyorum 10 tl komik bir rakam olabilir ama ben orasında değilim yapılan ticaretteki gevşeklik sorumsuzluk adama koyuyor

Sen eşleşen veren videoları yükle dersen eşleşen gelmesi normaldir. Bunda bir gariplik yok.

ben öyle bir şey demedim hocam bu işte yeni biri olarak hatada yapmış olabilirim arkadaşın görevide mesajlarıma cevap verip bana doğrusunu söylemesi

Hocam yeni olabilirsin tamam ama diyelim sen 100 tane video yükle dedin bana ve ben bu 100 videoyu yükledim e senin verdiğin videolar eşleşen veriyorsa bunu geçmek benim işim değil. Yani burda yönetici arkadaşın bir suçu yok. Cevap konusuna gelince yoğunluğa göre cevap veriyorlar.

Nasıl yani hocam?

kanalların değil ekstradan takip ettiğin kanallar mi gitti?
Hocam artik su yeniliklere ayirdiginiz vaktin yarisini desteğe ve sorunlara ayirsaniz bota yenilik yapicam diye sorunlu müşterileri hiçe sayiyorsunuz adam sorundan dolayı botu kullanamiyorsan napsin acaba yeniliği? Valla eski günleri özledim desteğe bisey yaziyoruz 2-3 gün sonra dönüş yapiliyor acik soyleyim son 1-2ayda yapilan son yeniliklerin 1 tanesi bile benim isemi yaramiyor eminim benim gibi baskalarida vardır birkaç üyeyi mutlu edecek yenilikler yerine eskisi gibi herkesi memnun etmeye calissaniz!

Hocam yeni olabilirsin tamam ama diyelim sen 100 tane video yükle dedin bana ve ben bu 100 videoyu yükledim e senin verdiğin videolar eşleşen veriyorsa bunu geçmek benim işim değil. Yani burda yönetici arkadaşın bir suçu yok. Cevap konusuna gelince yoğunluğa göre cevap veriyorlar.

Arkadaşım sen eşleşeni geçemiyeceksen ben sana neden para vereyimki ne anladık bu işten hadi onuda geçtim mesele geçip geçmeme meselesi de değil
sen bir ticaret yaptın ben tüketici olarak sana bir hak verdim ve sen beni memnun edecek hizmeti veremedin benim geri çekilme hakkım varmı var arkadaş kuralı öyle koymuş yazısında bende çekilmek istiyorum uzatmanın bir manası yok şu an siz değil kendisi ile muhatab olmalıydım boşuna konuşuyoruz yardımcı olamıyacaksan olayı bilmeden yorum yapmak hatadır

Arkadaşım sen eşleşeni geçemiyeceksen ben sana neden para vereyimki ne anladık bu işten hadi onuda geçtim mesele geçip geçmeme meselesi de değil
sen bir ticaret yaptın ben tüketici olarak sana bir hak verdim ve sen beni memnun edecek hizmeti veremedin benim geri çekilme hakkım varmı var arkadaş kuralı öyle koymuş yazısında bende çekilmek istiyorum uzatmanın bir manası yok şu an siz değil kendisi ile muhatab olmalıydım boşuna konuşuyoruz yardımcı olamıyacaksan olayı bilmeden yorum yapmak hatadır

Önce forumu iyice bir okuyup eşleşen, dünya engeli vs.. iyice öğrenip daha sonra bu tür işlere kalkışsanız çok daha iyi olurdu.

iyi çalışmalar

@Mehmet Ali Ertunç, @werto, burası tartışma alanı değil botun sorunlarının ve güncellemelerinin yazıldığı alandır. Tartışmanızı başka yerde yapın lütfen yeri burası değil.

Arkadaşlar Face de olan videoyu botla nasıl yüklerim ,yardımcı olursanız sevinirim
Hocam linki kopyalıp botta anasayfada kanalınızı seçip linki girin, sonra videoyap a tıklarsanız yüklenir, eğer desteklemezse;
Çözüm 2 olarak videoyu idm yardımıyla pc nize indirin, pc toplu upload bölümüne videonuzun bilgisayar dizinindeki yerini gösterip kanalınızı seçerek yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri