47 video yu 1 dakika 12 saniyede yükledi şok
Bu hızda yüklemeye ulaşmasına sevindim. Dahada bu konuda hızlanacaktır inşallah.
? i silme sistemi nasıl çalışıyor arkadaşlar? Benim otomatikte olmasına rağmen 2 tane ! yedim bugün yine, zamanla tam oturur inş.
Bir de ricam 8 sayfa kontrol değil de 500 videoya bakabilse harika olur her ? Kontrolünde
Merhaba hocam,
Günde 3 defa tüm kanalı kontrol ediyor. Soru işaret ve ünlemlere karşı. Günde 24 defa yani 30 dakika aralıklarda son yüklenen 350 videonun soru işareti ve ünlemine bakıyor. Her 30 dakikada bir tüm kanaldaki telifli videolara zaten bakmasını 4 aydır sıkıntısızca yapıyor.
Mantığıda alttaki şekilde çalışıyor.
+ Tüm videolar para kazan emri verildi.
+ 30 dakika sonra soru işaretli videolar tespit edildi aynı anda para kazanması kapatıldı ve başlık,etiket ve açıklaması rastgele 8 haneli bir rakam yapıldı.
+ 30 dakika sonra para kazanması tekrar aktifleşti.
+ 30 dakika sonra videonun yüklendiğindeki başlık, etiket ve açıklama verildi.
+ En son işlemden 3 saat sonra hala soru işaretindeyse video otomatik silindi.
Buna göre baktığımızda bir video yüklenmesiyle silinmesi arsındaki süre tam 5 saattir. Bir video soru işareti olursa tam anlamıyla para kazan yapması ise tam 1.5 saattir.
Tabiki bazı videolar soru işaretine dönüyor 30 dakika sonra ünlem olabiliyor. Ama ünlem olduğu anda sistem onuda siler direk.
Evet blade etkisini baya gösterdi
Etki gösterdi fakat bugünde rekor yüklenmeye ulaştık. Bugüne ait bekleyenlerde yavaş yavaş bitiyor randımana oturur birazdan.
Not: 1 saat öncesine kadar yazılmış tüm destek ve forumlardaki pmlere cevaplar verilmiştir. Hayırlı geceler.