Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

? i silme sistemi nasıl çalışıyor arkadaşlar? Benim otomatikte olmasına rağmen 2 tane ! yedim bugün yine, zamanla tam oturur inş.

Bir de ricam 8 sayfa kontrol değil de 500 videoya bakabilse harika olur her ? Kontrolünde

47 video yu 1 dakika 12 saniyede yükledi şok :)

Bu hızda yüklemeye ulaşmasına sevindim. Dahada bu konuda hızlanacaktır inşallah.

? i silme sistemi nasıl çalışıyor arkadaşlar? Benim otomatikte olmasına rağmen 2 tane ! yedim bugün yine, zamanla tam oturur inş.

Bir de ricam 8 sayfa kontrol değil de 500 videoya bakabilse harika olur her ? Kontrolünde

Merhaba hocam,

Günde 3 defa tüm kanalı kontrol ediyor. Soru işaret ve ünlemlere karşı. Günde 24 defa yani 30 dakika aralıklarda son yüklenen 350 videonun soru işareti ve ünlemine bakıyor. Her 30 dakikada bir tüm kanaldaki telifli videolara zaten bakmasını 4 aydır sıkıntısızca yapıyor.

Mantığıda alttaki şekilde çalışıyor.
+ Tüm videolar para kazan emri verildi.
+ 30 dakika sonra soru işaretli videolar tespit edildi aynı anda para kazanması kapatıldı ve başlık,etiket ve açıklaması rastgele 8 haneli bir rakam yapıldı.
+ 30 dakika sonra para kazanması tekrar aktifleşti.
+ 30 dakika sonra videonun yüklendiğindeki başlık, etiket ve açıklama verildi.

+ En son işlemden 3 saat sonra hala soru işaretindeyse video otomatik silindi.

Buna göre baktığımızda bir video yüklenmesiyle silinmesi arsındaki süre tam 5 saattir. Bir video soru işareti olursa tam anlamıyla para kazan yapması ise tam 1.5 saattir.

Tabiki bazı videolar soru işaretine dönüyor 30 dakika sonra ünlem olabiliyor. Ama ünlem olduğu anda sistem onuda siler direk.

Evet blade etkisini baya gösterdi :)

Etki gösterdi fakat bugünde rekor yüklenmeye ulaştık. Bugüne ait bekleyenlerde yavaş yavaş bitiyor randımana oturur birazdan.

Not: 1 saat öncesine kadar yazılmış tüm destek ve forumlardaki pmlere cevaplar verilmiştir. Hayırlı geceler.

Hocam destekleri bir cevaplayım bende gece bu konuyu soruşturcaktım. 8 haneli rastgele bir rakam yapıyor ya soru işaretlerini çevirirken. Bu rakamı birilerinin videonuzu bulması imkansızki. bir başkasının 2 tane videosunu bulabilir ve link atarsanız söz yaparım ama o 10 milyon basamaklı bir rakamdan nasıl denk getiripde birisinin attığı videoyu bulabileceksiniz ki? ortalama anlık 100 video soru işaretinde o rakamda oluyorsa bu oranda 100.000 de 1 demektir.

Buarada yaptığım 1 günlük tatilde otomatilk herşey yapmıştır sistem. Yinede destekden 1 gün boyunca cevap yazamadığım için üzgünüm

Hocam para kazanmada soru işareti geçmeye çalışırken videoyu gizliye almıyor diye biliyorum yeni kullanmaya başladım bu kısımı, videolara sayı atayınca kanallar ifşa olabiliyor bir çok kanal bulunabiliyor gizli yapabilme şansınız varmı

hocam videoları aratarak bulunmuyor şayet 2 gün önce bir kategoride kanalları dolaşırken bir kanalın videoların çogunda random sayı atanmış olarak gördüm direk anlaşıldı :rolleyes: o yüzden gizli bölümünü rica ettik, yapılabiliyorsa yaparsanız çok iyi olur ve teşekkürler. olmazsada canınız sağolsun

Hocam. Vidyoların soru işareti düzeltmede sayıları girmeden önce para kazanmayı kapatmıyor denedim. Bi kontrol edebilirmisiniz.

Teşekkürler.

toplu video hakkı bulunup kullanmayacak varsa hayrına benim hesaba atabilir mi :))

Merhabalar arkadaşlar, 250 toplu hak emrini baktığım zamanda şuanda 10 dakikada 240 tanesinide yüklediğini görüyorum. Serverlar yayına oturmuştur. Bu şekilde ani olarak çok fazla üye gelmesine karşın yine server siparişleri verdim. Ayda 1-2 gün bu şekilde aniden çok üye geliyor ve 1 gün civarında yavaş yüklenmeler oluyordu toplu yüklenmelerde. Bunun tekrarlanmaması için çalışmalar yapıcam sürekli.

Hocam. Vidyoların soru işareti düzeltmede sayıları girmeden önce para kazanmayı kapatmıyor denedim. Bi kontrol edebilirmisiniz.

Teşekkürler.

Merhaba hocam, Sayıları girmeden önce para kazanmayı kapatıyor. bu işlem 3 etapdan oluşuyor. Baktım işlemin ilk etabında şuanda tüm üyelerime ait 190 video bekelyeni var. 30 dakika sonra 2. etaba geçicek. 190 tanenin 190 nında para kazanması kapatılmıştır ve isimleri değiştirilmiş. 2. etapda bekleyen tüm üyelerime ait 340 video varmış. Hepsini kontrol ettim para kazanmaları tekrardan aktif edilmiştir. 3. etapda tüm üyelerime ait 280 tane bekleyen video varmış. Hepsine baktırdım bota hepsinin isimleri düzeltilmiş. 3 etap sonunda son 24 saatte serverlarım soru işaretli 4263 videonun 3812 tanesini para kazanmaya başarıyla çevirmiş. soru işaretindede geri kalan videoların hepside silinmiş. Ama siz videolarınızın otomatik etaplanmasında hangisinde olduğunda bilmeniz imkansız. Bu nedenle 2. etapdadır videolarınızı gördüğünüzde o yüzden para kazanması tekrar verilmiş halde olmuştur. 30 dakika öncesinde bakmış olsaydınız 1. etapda görmüş olurdunuz.

kabul olursa 3000 hakkımı verebilirim...

Tabiki hocam, kalan gün aktarımı yapılamıyor fakat toplu video hakkı aktarımı yapılabilyor. Destekden şu mail sahibine x video hakkımın aktarılmasını onaylıyorum yazarsanız aktarımı yaparım. Hayırlı günler

Merhabalar arkadaşlar, 250 toplu hak emrini baktığım zamanda şuanda 10 dakikada 240 tanesinide yüklediğini görüyorum. Serverlar yayına oturmuştur. Bu şekilde ani olarak çok fazla üye gelmesine karşın yine server siparişleri verdim. Ayda 1-2 gün bu şekilde aniden çok üye geliyor ve 1 gün civarında yavaş yüklenmeler oluyordu toplu yüklenmelerde. Bunun tekrarlanmaması için çalışmalar yapıcam sürekli.

Merhaba hocam, Sayıları girmeden önce para kazanmayı kapatıyor. bu işlem 3 etapdan oluşuyor. Baktım işlemin ilk etabında şuanda tüm üyelerime ait 190 video bekelyeni var. 30 dakika sonra 2. etaba geçicek. 190 tanenin 190 nında para kazanması kapatılmıştır ve isimleri değiştirilmiş. 2. etapda bekleyen tüm üyelerime ait 340 video varmış. Hepsini kontrol ettim para kazanmaları tekrardan aktif edilmiştir. 3. etapda tüm üyelerime ait 280 tane bekleyen video varmış. Hepsine baktırdım bota hepsinin isimleri düzeltilmiş. 3 etap sonunda son 24 saatte serverlarım soru işaretli 4263 videonun 3812 tanesini para kazanmaya başarıyla çevirmiş. soru işaretindede geri kalan videoların hepside silinmiş. Ama siz videolarınızın otomatik etaplanmasında hangisinde olduğunda bilmeniz imkansız. Bu nedenle 2. etapdadır videolarınızı gördüğünüzde o yüzden para kazanması tekrar verilmiş halde olmuştur. 30 dakika öncesinde bakmış olsaydınız 1. etapda görmüş olurdunuz.

Tabiki hocam, kalan gün aktarımı yapılamıyor fakat toplu video hakkı aktarımı yapılabilyor. Destekden şu mail sahibine x video hakkımın aktarılmasını onaylıyorum yazarsanız aktarımı yaparım. Hayırlı günler

Hocam diyelim hesabımda 5000 toplu video var. Sürem bitince bu kalıyormu?

Valla hayirseverlerin toplu video haklarina bende talibim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Dil çevirilerinde sorun mu var,Translate yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum:

Not: Başlık, etiket ve açıklama çevrilemiyor.

hocam kredi kartı ödemesinde sorun yaşıyorum kartınız onaylamadı hatası veriyor ama onaylamaması için bi neden yok acaba sistemde bi sorun mu var destek bölümündende yazdım yardım ederseniz sevinirim

hakkın normalde silinir ancak rica edersen arkadaş bence üyeliğini yenilediğinde eski haklarını geri verir :)

---------- Mesaj saat 15:16:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:03 civarında gönderildi. ----------

@Web_Scripti

Hocam Dil çevirilerinde sorun mu var,Translate yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum:

Not: Başlık, etiket ve açıklama çevrilemiyor.

dil çevirileri hiçbir zaman düzgün olmadı bende. yandex çeviri sisteminde sıkıntı var herhalde.çevirdiklerini de çok yanlış çeviriyor.tavsiye etmiyorum.

bugün için söylüyorum, inşallah kalıcı olur ..... baya baya hızlanmış gördüm...

evet kalıyor hakkınız yeniden süre yüklediğiniz an bu haklarıda kullanabilirsiniz:)

Ayrıca bu soru işaretleri videoları açmak için ismi rastgele bir sayı yapıyor sonra açıyor sonra tekrar eski ismi ve açıklmayı yüklüyor yani 1 bucuk saat içinde video tamamen eski haline geliyor diye belirtmiştiniz ama bazı videolarıma bakıyorum 3 gün olmus para kazanması gelmiş ama isim ve açıklamada hala sayılar var hocam ona bi bakarmısınız yani çogunu değişiyor ama bazı videoları hala o verdiği sayılarla yayınlama devam ediyor. @Web_Scripti

hakkın normalde silinir ancak rica edersen arkadaş bence üyeliğini yenilediğinde eski haklarını geri verir :)

---------- Mesaj saat 15:16:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:03 civarında gönderildi. ----------

dil çevirileri hiçbir zaman düzgün olmadı bende. yandex çeviri sisteminde sıkıntı var herhalde.çevirdiklerini de çok yanlış çeviriyor.tavsiye etmiyorum.

hocam farkındayım ama benim işimi görüyor kabaca.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri