Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam botta bir sorun var sanırım telifli videolar ve para kazanma kısmında hata veriyor.. İnceleyebilirseniz seviniriz...

Evet şuanda youtube to youtube yapılamıyor .

Hata mesajı :

Not: Link hatalı olabilir, Videonun gerçek başlığını çekilemedi!

bende kanallarım kapandı sandım genel sorunmuş

aynen bende çok korktum daha 5 dk önce kanallar açıktı neolduda bir anda bütün kanallar kapandı dedim kendi kendime... sistemden kaynaklanan bir hataymış. oohhh beee

Yalnız bu hata biraz sıkıntılı gibi gözüküyor haberiniz olsun. Sanırım biraz zaman alıcak gibi.

en kısa sürede düzelir inşallah desteğe de yazdım henüz cevap yok..

?'li video sildirme işlemi güvenip kanalları emanet edecek kalitede çalışmıyor şuanda henüz.

Yaptığım testler sonucu 10 spam kanalıma 10'larca ünlem yedim, onun dışında özendiğim 5 kanallarıma da ünlemler yedim.

! yemek gerçekten kanal için tehlikeli bir durum ama sistem hala ! yememizi engelleyemiyor.

Fikir çok güzel ama %50 performans ile çalışıyor diyebilirim. Umarım kanallarımızı emanet edebileceğimiz düzeye getirilir ? li video silme sistemi.

?'li video sildirme işlemi güvenip kanalları emanet edecek kalitede çalışmıyor şuanda henüz.

Yaptığım testler sonucu 10 spam kanalıma 10'larca ünlem yedim, onun dışında özendiğim 5 kanallarıma da ünlemler yedim.

! yemek gerçekten kanal için tehlikeli bir durum ama sistem hala ! yememizi engelleyemiyor.

Fikir çok güzel ama %50 performans ile çalışıyor diyebilirim. Umarım kanallarımızı emanet edebileceğimiz düzeye getirilir ? li video silme sistemi.

Sistem ünlem yemenizi nasıl engelleyebilir ki ?

Bu konuda çalışma yapıyorum beyler. www.radore.com makinaları aldığımız yerdir. Türkiye'nin en büyüğüdür. Fakat kendi sitelerinede şuanda ulaşamıyorum. Benim makinanında birbirlerine bağlantısının olduğu hub da sıkıntı var galiba makinalar arası iletişim kopuk ama her makina açık durumu düzelticem hemen.

vallah ben tırstım bütün hesaplarımı sildim sistemden :)) düzelsin yeni kanallar ile devam edeceğim...

gerçekten çok ama çok tırstım ve morelim bozuldu istatistiği öyle görünce " saçlarım beyazladı yaa"

arkadaslar yapıcı olalım madem bu botsuz bırakın 1 gun kalmayı 1 saat kalamıyorsak pozitif olalım birbirimize karşı .. zaten 24 saat saldırı yiyor bot birde biz olumsuz davranırsak olmaz ki , hepimiz bu bottan ekmek yiyoruz dolayısı ile bota sahip cıkmasını bilmeliyiz ! iyi iken güzel tsk ler deyip zor durumlarda tu kaka yapmamalıyız.. herkese hayırlı geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri