Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaslar ünlem geliyorsa kategori degistirin düzelir.
Yoksa ünlemden öyle % arttırarak kurtulamazsınız.
Ben mesela herkesin attıgını yükledigimde full ünlem geliyor ama fazla yüklenmeyen icerik attıgımda hemen dolarlar yanıyor.
Yani ünlem gec ile alakalı olacagını sanmam.
Daha cok icerik ile alakalıdır.
tek kategori değilki 10 ayrı kategoride denedim aynı kategorideki videoları 2 gün önce rahat yüklerken bugün sorun olmaya başladı
 
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyapta olan kanalımın vo para kazanmasını açmak için kanalyap.com a yönlendiriyor fakat kanal orada yok nasıl halledebilirim?
 
Hocam 7sinden beri bekleyen destek talebim var, 2 günü geçti cevap verilmiyor. Şuan bot video yüklemiyor, çok acil bir sorun benim için. Çözerseniz sevinirim.
Üyelik Id : 14890
Hocam desteğe bir bakın artık
 
Efe hocam bi destege gelir misin psikolojik cokuntudeyim id 64
 
@Web_Scripti hocam lütfen şu Destek kısmına bakın, 2 gündür cevap yazılmış mı, yazılmamış mı diye bakmaktan piskolojim bozuldu. 2 gündür işlerim aksadı. Vds aldım sistem üzerinden, çalışmıyor. 1 video dahi yüklemedi. Destekten de uzun uzun detaylıca yazdım. Lütfen bir cevap verin artık.
http://www.ytpara.com/7797/web_scripti.html
 
Dün bota eklediğim bütün kanallarım kapandı ne oluyor böyle ortak client kullanıyorum.
 
@Web_Scripti Hocam konudasınız ama keşke bir cevap verseniz, çok fazla destek mesajı birikmiştir vs siz de haklı olabilirsiniz ama ben botu kullanamıyorum, ÇALIŞMIYOR. Lütfen bir el atın, cevap verin. Konuda 2-3 saat içinde dönüyorsunuz yazıyor ama 3. gün olacak.
Üyelik Id : 14890
 
@Web_Scripti Hocam konudasınız ama keşke bir cevap verseniz, çok fazla destek mesajı birikmiştir vs siz de haklı olabilirsiniz ama ben botu kullanamıyorum, ÇALIŞMIYOR. Lütfen bir el atın, cevap verin. Konuda 2-3 saat içinde dönüyorsunuz yazıyor ama 3. gün olacak.
Üyelik Id : 14890

Merhaba hocam,

Öncelikle konudaki her mesaja bakıyorum. Sitedeki yönetici desteğine ise 24 saatde dönüş yapmaya çalışıyorm. Fakat Kanal ekleme yöntemini değiştirmem ile birlikte bazı bölümlerin çalışma yapısı bozuldu(kanalyap bölümü) bu nedenle onu onarmakla uğraşıyorum. Kullanmadığınız bölüm nedir acaba?

Yetkili destekdeki arkadaşlar 20-25 dk da dönüşler
 
Tam gaza gelmiş günlerdir biriken 6k hakkımın yarısını çatır çatır yükleme ile 24 saat içinde güzel güzel yiyorken. Arada spamdan kapananları temizleyip beklemeden yeni kanallarla spama devam derken, şimdi ünlem sorunu falan arkadaşlar yapmayın bakın daha hesaplara girip para açmalara başlamadım ama içimde bi korku oluştu. Töbe yarappim, bu işte bir şeye sevinirken başka bir yerden gol yemek adetten galiba. Etmeyin endişelendirmeyin, bi su serpin şu susayan gönlüme. Bu sefer düşersem yeniden kalkacak gücü bulmam aylar sürer herhalde. Herkese iyi çalışmalar.
 
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Teşekkürler Hesap Birleşimini Yapmışsınız Haklar Eklenmiş Ama Kanal Hakkı Eklenmemiş 25 kanal gözüküyor halen
 
Toplu video haklarınız alınır arkadaşlar pm atmanız yeterli,
Not: 1 k hak 0,75 kuruş olacak şekilde alım yapıyorum.
125k alındıktan sonra alım kapanacaktır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam umarım sizin için uygundur yoksa alım yapmayacağım..
 
Bundan sonraki gelişim Ünlem geçme oranı arttırma olursa çok iyi olur
 
"1) Torrent hesabınıza giriş yapıldı
2) İndirme emri verildi.
3) Sizinle alakalı bir durum değildir, eş zamanlı indirilen torrent sayısı maksimum seviyededir. Lütfen F5 tuşuna basarak farklı torrent hesaplarımızdan deneme yaptırınız."

Bir saattir deniyorum olmuyor.MB sınırı filan mı var acaba?
 
Ünlem Geç 2 (Yeni) gelmiş hayırlı olsn hepimize :=) hocam bide kanalyap bölümü düzeltilse süper olcak
 
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Özel VDS'lerin toplu video bölümünde yüklemede bir sorun mu var? Sadece ünlem geç yapmama rağmen yavaş geldi ve ram çabuk %60-80'lere geliyor.

Ünlem Geç 2 ne zaman aktif olur bu arada hocam? Mantığını tam olarak anlayamadım. Sistemden kopardıktan sonra para kazanmayı aktif edersek genede o rastgele harfi düzeltir mi aydınlatın bizi hocam. :)
 
hocam bütün kanallarımın adı değişmiş kanal 1 kanal 2 diye 25 e kadar sıralanmış
 
Arkadaşlar, yeni ünlem geçi aktif etmeye çalışıyorum. Destekde de bugüne ait henüz cevap bekleyen çok arkadaş mevcut

hocam bütün kanallarımın adı değişmiş kanal 1 kanal 2 diye 25 e kadar sıralanmış

Kanal adı vermemişseniz hocam yeni yapıda boş kanal adlarını ben yazdırttım. Dilersen silebilirsin kanal adını. Yeni yapıya alırken birşey yazmam şarttı. boşsa kaçıncı kanalsa o yazsın demiştim.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri