Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yeni ünlem geç inşallah hayırlı olur videoyap kullanıcılarına :)

Son düzenleme:
Tüm bölümlere uyarlıyamadım gece aktif edicem arkadaşlar
Yeni ünlem geç inşallah hayırlı olur videoyap kullanıcılarına :)
Hocam daha öncede konuşmuştuk, günde 15 milyon yükleme emrine karşı 2. ünlem geç işi Botu tehlikeye atmasın?

Merhaba hocam,

öneri senin önerin hocam. Sağolasın eski yöntemi hiç test etmemiştim. Ama cok olumlu geçti. 1 saniyede 300 ğnlem geçmeyi filan yaptırmıycam evet bot yapıcak ama insan emrediyor gibi yavaş yavaş yapıcak inş hocam.

Tüm bölümlere uyarlıyamadım gece aktif edicem arkadaşlar

Merhaba hocam,

öneri senin önerin hocam. Sağolasın eski yöntemi hiç test etmemiştim. Ama cok olumlu geçti. 1 saniyede 300 ğnlem geçmeyi filan yaptırmıycam evet bot yapıcak ama insan emrediyor gibi yavaş yavaş yapıcak inş hocam.

Şimdi anladım herşey video yöneticisinden tek tek manul düzenlenecek. Ve böylelikle bot tehlikeye girmemiş olacak.
Ellerinize sağlık üstadım :)

Kanalsız video indir dediğimde videolar nereye iniyor?
Destekten videolarım klasörü dendi fakat baktığımda yok

Beta olarak ünlem geç 2 yi aktif ettim arkadaşlar. Hangi kanalınızda bekleyen kaç adet ünlem geç olduğunuda yAzdırcam.

Kullanım. Öncelikle ünlem geç 1 i kesinlikle kullanmaya devam ediniz. o sizi spamden kanal kapanmanızı önlüyor ve iyi oranda geçiriyor.

Ünlem geç 2 kullanımı:
Kanallarım sayfasından ünlem geç 2 yi aktif edin. Tüm videolarınızı yükleyin kanala. Kanala girip para kazanma açma, eşleşen silme, ünlemleri silmeyi yapın. Sonra toplu video yöneticisinde kanalı seçin ünlem geç 2 yi seçin. önerim tek sayfada 10 videodur. o pencere açık kalaın kendisi otomatik yapacaktır.

Bakalım % kaç başarı sağlanacak:)
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] arkadaşımıza bu öneri için sonsuz teşekkürler. Daha öncedende ccleaner program ve diğer anlatımlarla toplu kapanma yaşayanların kapanmasını çözmüştü.
Win 7 baktımda inmiyor yaw

Toplu video ile verdiğiniz emirdekileri diyorsanız hocam www.videoyap.com/pcindir.php adresimi açık bırakın bilgisayarınızda hangi tarayı normalde indir diyince otomatik nereye indiriyırsa oraya indirir. Chrome önermem fakat sadece bu işlem için pcye indirmede chrome en iyisi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 14 kanal aynı anda kapandı tabiki yeni başlıyan biri için evlat acısı gibi kapanan kanallarda video atarken hızlı seçeneğini seçtiğim kanallar sizce hızlı seçeneğinden dolayı kapanmış olabilirmi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 14 kanal aynı anda kapandı tabiki yeni başlıyan biri için evlat acısı gibi kapanan kanallarda video atarken hızlı seçeneğini seçtiğim kanallar sizce hızlı seçeneğinden dolayı kapanmış olabilirmi?

Geçmiş olsun, kanalları silmeden hocam yönetici desteğine yaz birden cok kullanım hatası yapmış olabilirsin. tek kanal aynı anda 50 den fazla video yükleme gibi. Bana göre aynı anda dediğine göre hepsi aynı client ile token alınmıştı. 1-2 kanalı inceledi spam dedi clientı spame attı clientdaki kanalların çoğunuda kapattı. Ama en iyi kesin çözüm incelememle birlikte lıglarını cıkacaktır. bot kullanıpda kanalım hiç kapanmadı diyen yoktur. Fakat öğrendikden sonra 1000 kanal yaptım 20 den cok kapanmadı diyen coktur. hızlı yüklemeyi sırf 100-200 üyem için açık bırakıyorum yoksa 22.000 üyemin kullanmadığı spame düşürmekde riskini bildiği işlemdir.

Geçmiş olsun, kanalları silmeden hocam yönetici desteğine yaz birden cok kullanım hatası yapmış olabilirsin. tek kanal aynı anda 50 den fazla video yükleme gibi. Bana göre aynı anda dediğine göre hepsi aynı client ile token alınmıştı. 1-2 kanalı inceledi spam dedi clientı spame attı clientdaki kanalların çoğunuda kapattı. Ama en iyi kesin çözüm incelememle birlikte lıglarını cıkacaktır. bot kullanıpda kanalım hiç kapanmadı diyen yoktur. Fakat öğrendikden sonra 1000 kanal yaptım 20 den cok kapanmadı diyen coktur. hızlı yüklemeyi sırf 100-200 üyem için açık bırakıyorum yoksa 22.000 üyemin kullanmadığı spame düşürmekde riskini bildiği işlemdir.

yok 50 video vs değil token verirkende çerez vs temizleyip ip reset attım kanalları videoyaptan sildim ama özelde kayıtta duruyor

yok 50 video vs değil token verirkende çerez vs temizleyip ip reset attım kanalları videoyaptan sildim ama özelde kayıtta duruyor

Aynı anda kapanmada çerez ip kadar clientın önemi vardır. Clientı spame düşürünce olur. Düşürmek ama cok zordur. 2-3 ayda 6 arkadaşda gördüm bu durumu. Sistemimden sildiysen logda gitmiş oluyor hocam

bakalım hocam zannetmiyorum client spame düşürmeden olmuyabilir.Şimdi mail aldığım kişileri vs deiştiricem sıfırdan bi yapıcam bakalım durum ne olucak

Bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem sorunları gitmiş şöle diyim yeni bir kanalıma video atıorum toplam 30 video sadece ünlem geç yüzde 50 yaptım tek seferde bütün videolar ünlem geçti :)

Son düzenleme:
bakalım hocam zannetmiyorum client spame düşürmeden olmuyabilir.Şimdi mail aldığım kişileri vs deiştiricem sıfırdan bi yapıcam bakalım durum ne olucak

Bu arada @Web_Scripti hocam ünlem sorunları gitmiş şöle diyim yeni bir kanalıma video atıorum toplam 30 video sadece ünlem geç yüzde 50 yaptım tek seferde bütün videolar ünlem geçti :)
@Web_Scripti Hocam 14 kanal aynı anda kapandı tabiki yeni başlıyan biri için evlat acısı gibi kapanan kanallarda video atarken hızlı seçeneğini seçtiğim kanallar sizce hızlı seçeneğinden dolayı kapanmış olabilirmi?
Bu seçenek ile günde 1500 video yüklüyorum merak etme problem olmaz kanalların başka bir şey yüzünden kapanmıştır. CCleaner kullan ve her kanal değiştirdiğinde giriş çıkışlarda modemini açıp kapatarak yeni ip alabilirsin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba ünlem geç 1'de düzeltme yaptınız mı eskisi gibi nasıl acaba ?

hocam 15 dk dır 984 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 984 yazıyor neden yükleme yapmıyor anlamadım ?

Bu seçenek ile günde 1500 video yüklüyorum merak etme problem olmaz kanalların başka bir şey yüzünden kapanmıştır. CCleaner kullan ve her kanal değiştirdiğinde giriş çıkışlarda modemini açıp kapatarak yeni ip alabilirsin.

Merhaba üstad,

aynen senin gibi kullanmak isteyen prof arkadaşlar var. Sizlerin istekleri üzerine silmedim o özelliği yanına sadece not yerleştirmiştim. Ayrıca üstad desteğe katkılarından dolayı çok teşekkürler. Allah razı olsun.

Bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem sorunları gitmiş şöle diyim yeni bir kanalıma video atıorum toplam 30 video sadece ünlem geç yüzde 50 yaptım tek seferde bütün videolar ünlem geçti :)

Merhaba hocam,

Sebebi çok şey olabilir hocam. tekrarı olursa hocam kanalları silmeyin loglara bakıp kesin çözümü yazarım hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba ünlem geç 1'de düzeltme yaptınız mı eskisi gibi nasıl acaba ?

Hiç dokunmadım hocam aynen ünlem geç 1 eskisi gibi. sadece ünlemi çok gelenler özellikle çizgi film kategorisinde ünlem geç 1 yetersiz geliyordu. çizgi film çalışan ve ünlemi çok olan uzun videolarda ünlem geç 2 yide aktif edebilirsiniz.

hocam 15 dk dır 984 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 984 yazıyor neden yükleme yapmıyor anlamadım ?

Merhaba hocam,

malesef gece 2 gibi yatarken sorun yoktu. Sabah kalktım emirleri serverlara ileten serverımın elektriğinin kesik olduğunu gördüm. Alternatif server kurmuştum bu gibi durumlarda toplu yüklemede kesinti olursa emirleri iletici yedek server diye. fakat daha hiç kesinti olmadığı için test edememiştim. İnşallah düzene soktuğumu düşünüyorum. Sabah baktığımda 3 milyon bekleyen video vardı şimdi 1 milyon kalmış. 1 saate düzene girmiş olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben vdsden hala video yukleyemiyorum. 2 gun once actim dediniz, videolar yuklenmeye basladi ama 2 gunde 1er 2ser video yukledi toplamda 25 kanala. 2 gundur 1000e yakin video kanallara zamanlanmis bekliyor, destek bekliyor. Lutfen cozun su sorunumu artik, Efe Bey lutfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri