Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bana normal üye dedin içim cız etti bak :)

Normal üyelere Bilgisayar'dan yüklemeyi 50 yapamaz mısın, zaten dümdüz yüklücek rendersız :) Her 25 de bir vds ye girip, 20 dk bekleyip tekrar video atmak zor geldi : ) VDS den de render atacağım da :)

Bu arada artık tek botum VİDEOYAP yavaşlarsa kusura bakmayın millet :)

Hocam toplu olmasa da olur :)

Nasıl yani hocam:) Bu nasıl isteksizlik. anasayfa, toplu link ve toplu pc upload a 500mb getirdik diye o isteğe gerek kalmadımı. Böyle azını isteyen ve memnun arkadaşlar gördükçe çok seviniyorum. Yinede birşey yapmaya çalışacağım hocam o konuda. Zaten anlık yükleme yapan serverlarımız toplu video serverlarından apayrı.

Normal üyelere Bilgisayar'dan yüklemeyi 50 yapamaz mısın, zaten dümdüz yüklücek rendersız :) Her 25 de bir vds ye girip, 20 dk bekleyip tekrar video atmak zor geldi : ) VDS den de render atacağım da :)

Neyapalım üstad, üyelik 2 ye ayrılıyor. Bir normal üyeler var birde vdsli videoyap üyeleri var. Benim için 2 side aynı çünkü 2 sinden de aynı şeyi kazanıyorum. Adı normal diye geçiyor olabilir benim gönlümde ve sistemde tüm üyeler birer platindir.

Geçenlerde galiba [MENTION=23427]Doctor[/MENTION] herhalde istemişti. Toplu Link 25 var, Toplu Link 50 var. Birde Toplu Link 250 olsun. Bu toplu link 250 iyi kullanınca toplu video hakkından gitsin. Bu fikir tamamen aklıma yatıyor.

Ayn şekilde toplu bilgisayardan upload bölümü 25'erli ya. Onda da 250'şerli yapıcam. Kaç video atılırsa tek seferde o kadarını toplu video hakkından keseeğim 250 şerli kullananlarda.

Peki güzel hoş ne zaman diyorsanız bende bilmiyorum:) Hafta sonu toplu video editleme testim erken biterse bu haftaya. Yoksa gelecek haftaya. bu tarz büyük yapı gelişme işlerini ancak hafta sonuna bırakıyorum.(Aralıksız 15-20 saat yazılım gerektiriyor. Duraksama olduğunda server arasında bütünlük yapamıyorum)

Günde 100k video emri versen videoyap altından rahatça kalkacağına inanıyorum.

Sen zaten sadece videoyap çok çalıştın. Belli başlı dönemlerde farklı bot denediğin oldu. Fakat bunu herkes yapıyor üstad. Üyelerimin %20'si farklı bot denemiştir. Ve bencede bu çok doğru birşey. Kişi bizden umduğunu bulduğunu sanıyor olup farklı bir botda daha çok şey bulabilir. Veya tam zıttı bizden bulduğunu farklı bir botda da bulamayabilir.

Ben bu işi maksat hobi olsun diye yapıyorum. Sen bunu gayet iyi bilenlerdensin hocam...

@Web_Scripti

Mart 15 ten sonra TR'ye döndüğümde günlük bi +10k video emride benden :)
Not: Belli olmaz belki özgüne başlayabilirim phantom flex kamera araştırması yapıyorum şuan. :)

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

Nasıl yani hocam:) Bu nasıl isteksizlik. anasayfa, toplu link ve toplu pc upload a 500mb getirdik diye o isteğe gerek kalmadımı. Böyle azını isteyen ve memnun arkadaşlar gördükçe çok seviniyorum. Yinede birşey yapmaya çalışacağım hocam o konuda. Zaten anlık yükleme yapan serverlarımız toplu video serverlarından apayrı.

Neyapalım üstad, üyelik 2 ye ayrılıyor. Bir normal üyeler var birde vdsli videoyap üyeleri var. Benim için 2 side aynı çünkü 2 sinden de aynı şeyi kazanıyorum. Adı normal diye geçiyor olabilir benim gönlümde ve sistemde tüm üyeler birer platindir.

Geçenlerde galiba @Doctor herhalde istemişti. Toplu Link 25 var, Toplu Link 50 var. Birde Toplu Link 250 olsun. Bu toplu link 250 iyi kullanınca toplu video hakkından gitsin. Bu fikir tamamen aklıma yatıyor.

Ayn şekilde toplu bilgisayardan upload bölümü 25'erli ya. Onda da 250'şerli yapıcam. Kaç video atılırsa tek seferde o kadarını toplu video hakkından keseeğim 250 şerli kullananlarda.

Peki güzel hoş ne zaman diyorsanız bende bilmiyorum:) Hafta sonu toplu video editleme testim erken biterse bu haftaya. Yoksa gelecek haftaya. bu tarz büyük yapı gelişme işlerini ancak hafta sonuna bırakıyorum.(Aralıksız 15-20 saat yazılım gerektiriyor. Duraksama olduğunda server arasında bütünlük yapamıyorum)

Günde 100k video emri versen videoyap altından rahatça kalkacağına inanıyorum.

Sen zaten sadece videoyap çok çalıştın. Belli başlı dönemlerde farklı bot denediğin oldu. Fakat bunu herkes yapıyor üstad. Üyelerimin %20'si farklı bot denemiştir. Ve bencede bu çok doğru birşey. Kişi bizden umduğunu bulduğunu sanıyor olup farklı bir botda daha çok şey bulabilir. Veya tam zıttı bizden bulduğunu farklı bir botda da bulamayabilir.

Ben bu işi maksat hobi olsun diye yapıyorum. Sen bunu gayet iyi bilenlerdensin hocam...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben sadece otomatik kanal çekme bölümüne özgünleştir gibi özelliklerin yanında özelleştir de yapabilir misin demiştim, sanırım çalışmaların sürüyor bu konuda. :) Çünkü eminim özgünleştirme kadar can katacaktır o bölüme.
Şuanda hız ve diğer özellikler stabil. eşleşen geçerler süper.. Yaptığım testlerde %99,9 sonuc aldım.

Espiri yaptım, normal üyeyiz tabi ki : )

Toplu Link 250 harika fikirmiş, o sayıyı arttırmak yazılım uğraş mı gerektiriyor, istediğin zaman 5 dk da arttırılabilir görünüyor öyle değil anlaşılan :)

Videoyap'ın en güzel yanı hızı zaten, herşey sınırsız olsa bu hız yakalanmaz. Sınırlar revize edilebilir ama kalkmamalı.

İlk videoyap'ı 2 yıl önce babaannemden 20 TL borç alıp almıştım hiç unutmuyorum o günü :) Nerden nereye, ilk göz ağrısı başka oluyor.

Sen kendin de adsense ağırlıklı çalışıyorsun hocam, senden ricam her zaman ünlemde başarı üzerine düşünmen, ünlem yemeyelim herşey çok kolay.

Saldırılar da nazar olsun, takma kafana başarılar.

bende bu bot sayesinde çok iş başardım başarıyorum...
bana göre degeri az bile yaptıgı işler karşısında benimde emeklerim var ama başarımın sırrında çok yardımcı oldu videoyap ...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizden bot alıcam da. şunu sorayım dedim.

videoları ben önce yt'den çekip vds'den yüklesem, daha sonra videoyap ile tüm videoları para kazanmaya açabilir miyim?

Son düzenleme:
Mart 15 ten sonra TR'ye döndüğümde günlük bi +10k video emride benden :)
Not: Belli olmaz belki özgüne başlayabilirim phantom flex kamera araştırması yapıyorum şuan. :)

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben sadece otomatik kanal çekme bölümüne özgünleştir gibi özelliklerin yanında özelleştir de yapabilir misin demiştim, sanırım çalışmaların sürüyor bu konuda. :) Çünkü eminim özgünleştirme kadar can katacaktır o bölüme.
Şuanda hız ve diğer özellikler stabil. eşleşen geçerler süper.. Yaptığım testlerde %99,9 sonuc aldım.

Merhaba Murat hocam,

Edit: yanlış kullanım ve yt yi çöplüğe çevirmeme adına murat hocamın isteği ve haklılığı üzerine sildim...

Espiri yaptım, normal üyeyiz tabi ki : )

Toplu Link 250 harika fikirmiş, o sayıyı arttırmak yazılım uğraş mı gerektiriyor, istediğin zaman 5 dk da arttırılabilir görünüyor öyle değil anlaşılan :)

Videoyap'ın en güzel yanı hızı zaten, herşey sınırsız olsa bu hız yakalanmaz. Sınırlar revize edilebilir ama kalkmamalı.

İlk videoyap'ı 2 yıl önce babaannemden 20 TL borç alıp almıştım hiç unutmuyorum o günü :) Nerden nereye, ilk göz ağrısı başka oluyor.

Sen kendin de adsense ağırlıklı çalışıyorsun hocam, senden ricam her zaman ünlemde başarı üzerine düşünmen, ünlem yemeyelim herşey çok kolay.

Saldırılar da nazar olsun, takma kafana başarılar.

Bak bende sana maceramın başını anlatayım.

Birgün bir seo şirketi benden youtube'a video yükleyip backlink satmak istediğini söyledi. Ne kadara yaparsın diye sordu. O zamanları bilirsin. Tek kanal eklenebiliyor, anasayfadan tek tek video atılabiliyor. Hiç bir editleme yoktu. 9.000 TL'ye imzaları attık. Adama demo olarak test ettirdim. Dediki bu çok yavaş. Ben bir tuşa basıcam onlarca tanımladığım kanalıma aynı videoyu atacak dedi. Bende Sözleşme üzerine istediğini yaptım, almıyorsan söyle kızmam dedim. Alırım ama backlink sattıkça öderim. Haftada 300-500 dedi. O nedenle satamadım adama ve yazılımım bende kaldı.

Bunu genel amaçlı bir siteye uyarladım ve backlink kasanlar için videoyap'ı piyasaya sürdüm. Hatta 1 yıllık alana oyun scriptimide hediye ediyordum. Oyun scriptimde 75 tldir. Satışlar berbattı. İlk 10 günde galiba 1-2 kişiye sattım. Sonra [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] geldi. 1 yıllık ücreti yatırdı ve aldı. Çok şaşırmıştım ve ümitlenmiştim. Ondan zaten 3-4 gün sonra youtube para kazanma sistemini açtı.

Bu sefer botu backlink kasanlara satmak yerine youtube ile para kazanabilirliğini gösterip satmaya odaklandım. Youtube'dan para kazanmayı anlatmak çok zor oldu ama çok şükür buralara geldik.

Merak etme caner hocam. buyfullchannel.com da iade ettiğin her kanal bekledikçe hit yapıyor :) Toplam 3 milyon civarı izlenme vardır senin iade ettiğin ve benim olan kanallarda. Hem bot alarak bana kazandırıyorsun, hem kanal iade ederek kazandırıyorsun. Bende sayenizde yolumu buluyorum.

Buarada caner hocam. Aynen bende adsense çalışıyordum. Taki 25 şubata kadar. 25 şubatda partner başladım. Onada şöyle başladım. Baktım bir kanal yapmışım geçmiş zamanda. Hit yapmış kanal. Girip para kazanmayı açtım. %95 civarı para kazanma açıldı ama bir video 1 milyonun üstünde hitte sahip ve ünlem verdi. O zamana kadar hiç bu kadar çarez kalmamıştım. Gitti quize yerleştim. Eğer adsenseme bağlamışsam 1 telifli kanala dokunmuyorum. Ama adsenseme henüz bağlamamışsam 1 telifli kanalı siliyordum. Şimdi düşünüyorum ve araştırıyorum. 1 telifli kanalı alan partner varmıdır acaba :)

bende bu bot sayesinde çok iş başardım başarıyorum...
bana göre degeri az bile yaptıgı işler karşısında benimde emeklerim var ama başarımın sırrında çok yardımcı oldu videoyap ...

Merhaba Üstad,

Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Herşey senin emeklerin sayesinde oldu hocam, o parayı sen kazandın ve kazanıyorsun. Ben sadece yavaş yürüyeceğine hızlı yürümene vesile oldum. Ama buarada önemli olan herşey nereye yürüleceğini bilmekti. Sen bunu başarıyorsun hocam.

Son düzenleme:
@Web_Scripti ben zaten anlamıştım ilk açıldıgında buyfullchannel mantıgını:) güzel mantık ;) alsanda kazandırır almasanda ;)
Ben phantom flex kameraya neden bakıyorum dersen hocam. 1000 ve 10000 fps lik videolar çekerek slow motion yakalama özelliği olan bir kamera almak istiyorum aslında. O parayı kazandırır mı bilmiyorum ilk etapta fakat, spama da durmak yok zaten. 2 3 tane özgün kanalım olmasına rağmen nasıl spam çalıştığımı sen biliyorsun :)

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ---------- @

Web_Scripti
Mehmet hocam sen yinede o özgün mantığını anlattığın yeri sil bence, sonra hit almak için günlük emirlerin 6 7 katına çıkacaktır. :) ufak bir tavsiye. Zaten sistemi bilen biliyor. :)

Son düzenleme:

Ben de ilk r10'a konu açıldığı gün, bu işte çok para olacağını sezmiştim. Piyasaya ilk senin bot çıkmıştı sanırsam.

Buychannel kanallarıma şaşırdım :) Bol kazançlar, hangi kanallar acaba merak ettim. Genelde iyi arge yapıyorum ben, hitlenir. Buychannel yine çalışsam mı acaba :)

En ufak sorunlu kanalı hiçbir partner almaz, eğer sorunun kalkma tarihi yakınsa beklet sorun kalkınca sokarsın partnere. Ayrıca 100'lerce partner de yapmanı öneririm. Partnerleri adsense'e krema yaparsın.

Ben çalışmaya dönüyorum :) artık tek videoyap ileyim, başka bişi lazım değil bana. Bir de çok video hakkı lazım olcak : ) bulamazsam alırım artık siteden. ahh vds server hızlı olsaydı feci olcaktı :) başarılar hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Video ortası imacros hata veriyor, video ortası reklamları ayarlamıyor partner için.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam desteğin durumu nedir acaba? bir kaç toplu kapanmadan sonra o sıralar yoğun olduğunuz için kapananları silmiştim bottan direkt, beklememek adına fakat şimdi görüyorum ki çözememişim sorunu.

Ben de ilk r10'a konu açıldığı gün, bu işte çok para olacağını sezmiştim. Piyasaya ilk senin bot çıkmıştı sanırsam.

Buychannel kanallarıma şaşırdım :) Bol kazançlar, hangi kanallar acaba merak ettim. Genelde iyi arge yapıyorum ben, hitlenir. Buychannel yine çalışsam mı acaba :)

En ufak sorunlu kanalı hiçbir partner almaz, eğer sorunun kalkma tarihi yakınsa beklet sorun kalkınca sokarsın partnere. Ayrıca 100'lerce partner de yapmanı öneririm. Partnerleri adsense'e krema yaparsın.

Ben çalışmaya dönüyorum :) artık tek videoyap ileyim, başka bişi lazım değil bana. Bir de çok video hakkı lazım olcak : ) bulamazsam alırım artık siteden. ahh vds server hızlı olsaydı feci olcaktı :) başarılar hocam.

Merhaba Üstad,

Eyw sağolasın. tam partner hakkında bilgim yoktu. Aynen en başlarda çalışmaya başlamış arkadaşlardansın. Senin Yt tarihin ytnin temelinde var. Bfy ye hakkında yaptığın kanalları toparlayıp yazarım hocam. Çok kanalın varmış :) Detaya buradan girmeyim.

178k hakkın var. Daha ne yapacan hakkı hocam :)

Bakalım partnerdan yana yüzüm güler mi bilmiyorum. Sadece hit yapmış ama ünlem vermiş videoları olan kanalları partnerlıyorum. %99 zaten adsense çalışıyorum. Partnera 2-3 gün içinde 300 civarı kanal bağladım.

tekrar reklam bölümüne gir ayarlanmadıgını görürsün hocam :)

Murat hocam nasıl bir ekranla karşılaşıyorsun bir ekran caps i atarmısın? o bölüme ufak bir ayar girdim. Imacros kodunu %100 hızlandırdım. 2 kat hızlı çalışıyor artık ama sende nasıl bir hata var?

Ben şuan video ortası yapıyorum partner e sıkıntı yok bende :s

Aynen murat hocam galiba güncelleme yaptıgım 1-2 dk içinde girmişti.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam desteğin durumu nedir acaba? bir kaç toplu kapanmadan sonra o sıralar yoğun olduğunuz için kapananları silmiştim bottan direkt, beklememek adına fakat şimdi görüyorum ki çözememişim sorunu.

Merhaba üstad,

bir güncelleme yapıyorum 1 saate bitecek sonra inşallah desteğe bakacağım. Daha az önce yazmışsın galiba bugün dönüş yapacağım hocam.

Merhaba Arkadaşlar bu botta toplu kapanma yaşayan mevcutmu

Toplu kapanma yasamaman için herşey anlatılıyor hocam botta kullanıcı hatası dışında toplu kapanma yaşamazsın.

Geçenlerde galiba [MENTION=23427]Doctor[/MENTION] herhalde istemişti. Toplu Link 25 var, Toplu Link 50 var. Birde Toplu Link 250 olsun. Bu toplu link 250 iyi kullanınca toplu video hakkından gitsin. Bu fikir tamamen aklıma yatıyor.

Bu iki özelliği ben söylemiştim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gelmesi çok iyi olur :)

27 Aydır, 19.000 e Aşkın Üyemizle Birlikte Büyüyoruz.

Videoyap.com

Deneme Süresi için siteye üye olduktan sonra sol bölümdeki deneme süresi bölümüne tıklamanız yeterlidir.

VDS gerekmez, sizin internet kotanızı kullanmaz.
Videoyap.com tarayıcınız üzerinden kullanılır ve videoyap kendi sunucuları üzerinden işlem yapar.
VDS'lere göre EN AZ 10 kat hızlıdır.

Merhabalar,

Sistemin yaptıklarını 2 cümle ile özetlemek gerekirse: Youtube ve bir çok botunu yazdığımız sitelerden sadece link girerek o sayfadaki videoyu kendi sayfanıza özgünleştirerek çekebilirsiniz ve bu işlemde logonuzu, intronuzu, altyazınızı, video süre kesmeyi, video kırpma, sesini silme, renk açma / kapama, çerçeve ekleme ve videoyu hızlanmdırma özelliklerini ekleyebilirsiniz. Youtube kelime arama aracıyla, plasylist çekme aracıyla veya kanal çekme aracıyla toplu video ekleyebilirsiniz. Ayrıca Otomatik botlardan karşı kanala eklenen videoları otomatik kendi kanalınıza ekletebilirsiniz. Veya karşı kanaldaki istediğiniz kadar videoyu günlük istediğiniz miktarda yükletebilirsiniz. Sadece Youtube botu değil bir çok siteninde toplu video botuda mevcuttur.

Sistemin Yaptıkları :

1-) 105'den fazla siteden sadece linkiyle videoyu kendi hesabınıza atabilirsiniz.
Özgünleştir butonuyla bu sitelerdeki başlıkları düzenlersiniz ve çok hızlı bir biçimde kanalınıza atarsınız. (Not : Açıklama kısmına sitenizin veya kanalınızın linkini girmeniz ciddi derecede seo ya etkisi vardır.)

2-) Toplu video ekleme özelliği sayesinde 5 saniyede 250 adet videoyu çekim listenize eklersiniz . Tek tek video eklemede sınır bulunmamaktadır. Şuanlık toplu video yüklemede günlük 250 adet hak bulunmaktdır. Kullanmadığınız günlerin hakkı sonraki günlere aktarılır. Dilerseniz ekstra ücretlerle video hakkınızı sınırsız uzatabilirsiniz.

3-) Bir sitedeki video'nun mp4,flv,avi gibi adreslerini kopyalayarak anında youtube ekliyebilirsiniz.

4-) Yüklediğiniz videolar 150 mb altındaysa videolarınıza otomatilk alt yazı ekliyebilirsiniz..

5-) Yüklediğiniz videolardaki sesleri isterseniz sildirebilirsiniz ve bir çok Eşleşen üçüncü taraf içerik uyarısını atlatmış olursunuz..

6-) Çektiğiniz video sonuna otomatik belirttiğiniz intro yazıyı atabilirsiniz. Böylelikle farklı süreli, resimli video yüklemiş gibi olursunuz. 3. eşleşme oranı düşer, kazançlarınız artar, youtube dan aldığınız hit özgün gözüktüğü için artmış olur.

7-) Video üstüne otomatik video üstüne logonuzu basabilirsiniz.

8-) Yüklediğiniz her video belirttiğiniz blogspot.com hesabınıza otomatik konu açar. Konuyu açarken başlık, açıklama, etiket ve embed kodunuzu otomatik yazar.

9-) Ücretsiz video scriptimizi veriyoruz. Videoyap.com la yüklediğiniz her video otomatik sitenizde yayınlanıyor. Ve video resimlerini otomatik hostunuza çekiyor.

10-) Özgünleştirme butonuyla herkesden farklı çok hit alan videolar yükleyin. Videoyap.com'un özel sistemidir. Bizi seçip her ay yenileyenlerin %70 tercih sebebidir.

11-) Yükleyeceiğiniz videolarda otomatik telif hakkı veren bir video bulunuyorsa onu sistemimiz uyarır ve size yükletmez. Bu telif hakkı 3. şahıs hakları değildir. Kanalınızın uyarı hakkını ***üren videolardır.

12-) Videoları yüklerken zaman çubuğu cıkarır. Siz videonuzun kaç boyutu olduğunu, % kaçının yüklendiğini anlık görebilirsiniz.

13-) Videoyap.com üzerinden destek bölümü ortalama 15 dakika ile 3 saat arasında dönüş yapmaktadır.

14-) Hangi kanaldan hangi kanalınıza video çekileceğini ekleyin, sistem karşı kanala her eklenen videoyu belirttiğiniz kanalınıza yüklesin. Ayrıca kanallarınıza dilediğiniz kadar kanal çekim emri verebilirsiniz. Toplu video günlük hakkınız kadar ekleme yapabilir.

15-) Çektiğiniz videonun açıklamasında başkasının linki bulunuyorsa sistem otomatik siler.

16-) Botlarla veya manuel eklediğiniz her video hangi yabancı dildeyse o dilde düzgün eklenir.

17-) Kanallarınızın açık veya kapalı olduğunu, kaç video, kaç izlenme ve kaç abonesi olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kanallarınıza son video yükleme tarihlerini de görebilirsiniz.

18-) Günlük toplu video hakkı yetersiz geldiyse ek ücretle günlük hakkınızı arttırabilirsiniz.

19-) Toplu video ekleme sayfasında dilerseniz tek tuşla tümünü özgünleştirebilirsiniz.

20-) Tek tuşla kanalınızdaki tüm 3. telifleri siler ve yeni eklenen tüm videolara para kazananmaları aktif eder(Eğer para kazan açıksa aktif eder yoksa telifleri siler)

21-) Videoların süresini kesip video oluşturabilirsiniz. Örneğin; 1 dakikalık videonun içerisinde istediğiniz 15 saniyeyi alabilirsiniz.

22-) Her 30 dakika da bir defa kanallarınızın telif veren videolarını siler, tüm videoları para kazanma özelliğine çevirir. (Para kazanmada ünlem olan videolarıda siler)

23-) Videoların boyutunu büyültebilirsiniz(crop).

24-) Videoların rengini açabilr veya koyulaştırabilirsiniz.

25-) Translate sistemi sayesinde; tek tuşla videonun başlık, etiket ve açıklamasını otomatik dil algılama özelliğiyle seçtiğiniz dile çevirebilirsiniz.

26-) Toplu videolarda kelime bazlı arama yapılırken alttaki filtreleme sistemi eklenmiştir.

Süre Seçimi : Kısa(0-4 dakika) - Orta(4-20 Dakika) - Uzun (20 dakika üstü)
Eklenme Tarihi : Bugün Eklenenler - Bu Hafta Eklenenler - Bu Ay Eklenenler - Tüm Zamanlarda Eklenenler
High-definition : HD videoları çıkarma
Creative commons : Telif Uyarısı Vermeyecek Para Kazanması Açık Videolar

Artık yenilikeri buraya yazmak yerine Yenilikler sayfamıza yazmaya devam ediyorum.

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vinescope.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Hurriyet.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Stupidvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videoizle.co (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haberturk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailyhaha.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ekolay.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Medyafaresi.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Fragmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vine-videos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Uzmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Replikizle.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Worldstarhiphop.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Epicfail.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cracked.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyanimalvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videojug.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Metacafe.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ ...... Toplam 112'den fazla bot mevcuttur. Başka sitelerden mp4 veya flv adresinide yazarak çekebilirsiniz.

Video Tanıtımı : Video içerisinde Video ekleme(Özgünleştirme ve aynı özelliği), Toplu video ekleme ve Otomatik Blogspot konu & Websitenize otomatik ekleme bulunuyor.

Sesli Videoyap.com tanıtım ve kullanma Klavuzu(Eylül 2014)

1 Aylık ücreti : 30.00 TL
3 Aylık ücreti : 70.00 TL
6 Aylık ücreti : 115.00 TL
1 Yıllık ücreti : 199.00 TL

Videoyap.com üzerinden kredi Kartınız veya Paypalınızla ödeme yapabilirsiniz(online hesabınızı update eder)
Ayrıca pm atarak veya site üzerinden desteğe yazarak havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Paypal-creditcard-logo.jpg

Videolar 1 gbit hat ile yüklenir.

www.videoyap.com

Özgünleştirme örnek ekran görüntüsü:

Not: Başka sitelerden videoları hesabınıza kolay atmanız için video linki bulan programlar :

Videoyap.com bir Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti. kuruluşudur.

videoyap için gerekli bankaya eft gönderildi süremi bekliyorum :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] imacros partner için oluşturulan kod ile para kazanma bölümüne girmeden işlem yapmaya çalışıyor ve sonrasında para kazanma sekmesine kendim girdiğimde karşılaştığım sorun bu. Hocam birde 2500 limiti diye bir şey yok imacrosta sınırsız kod limiti var, sadece bir kaç ayarı lazım forumda konusu var.
HATA:
Screenshot by Lightshot

Mevcut hocam, bot,vds, manuel nerede olursa olsun toplu kapanmaya yaşayan olur. Şu tarz soruyorsan üyelerin yüzde kaçı 1 ayda toplu kapanma yaşadı 28 bin üyeden 9 tanesi yaşadı. Bildiğim kadarıyla 2 tanesi hariç hepsi bu ay başlamış kişilerdi.

Toplu kapanma yasamaman için herşey anlatılıyor hocam botta kullanıcı hatası dışında toplu kapanma yaşamazsın.

Bu iki özelliği ben söylemiştim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gelmesi çok iyi olur :)

Eyw kardeşim teşekkürler. İnşallah getireceğim hocam. Sabahtan beri özelleştirmeyle vaktim gitti ve bitmedi bir türlü. Çok ayar oldum şu js işine.

videoyap için gerekli bankaya eft gönderildi süremi bekliyorum :)

Bol kazançlar hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] imacros partner için oluşturulan kod ile para kazanma bölümüne girmeden işlem yapmaya çalışıyor ve sonrasında para kazanma sekmesine kendim girdiğimde karşılaştığım sorun bu. Hocam birde 2500 limiti diye bir şey yok imacrosta sınırsız kod limiti var, sadece bir kaç ayarı lazım forumda konusu var.
HATA:
Screenshot by Lightshot

Bende bile sıkıntı cıkarıyor ki hocam. Bir çok üye şikayetçi diye yapmıştım.

1-2 videoda o şekilde işaretlememesi olabilir hocam. Imacros bu 100 tanesinden 2-3 tanesini malesef atlıyor. %100 düzgün çalışması için hergün uğraşıyorum neredeyse.

@Web_Scripti hocam Kodu hızlandırması için eklediğin ;

WAIT SECONDS=(4|#DOWNLOADCOMPLETE#) Kodu

bu kod hocam çok hızlı çalıştığı için para kazanma sekmesine girme fırsatı olmuyor imacros un. Bunun yerine 1.2 seçilebilir hız. O şekilde ayarladıgımda hepsini ayarlıyor. Sizin (4|#DOWNLOADCOMPLETE#) kodunuz ile hiç birini ayarlamıyor öylece geçip gidiyor. Bu da hızdan kaynaklı

Ayrıca 2500 limiti için [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] tan alıntı yaparak;

Note: You can disable this warning message by increasing the
"extensions.imacros.maxMacroLength" parameter.
"
Burada da yazıyormuş ayrıca o tırnak işareti içindeki parametreyi arttırman gerekiyor. Screenshot by Lightshot Burada var nasıl yapılacağı onun da, eğer yapamazsan yardımcı oluruz. "

O imacros 1 2 ve 3 şeklinde kod hazırladıgında bot bazı videolar hazırlanmıyor hocam. en fazla 500 video hazırlıyor. ben bir kanalda 2k videoyu birden ayarlıyordum eski kod sistemi ile. Eski sistem daha güzeldi. Bu limit kaldırmayı yapamayan arkadaşlar olursa yukarıdaki anlatıma bakabilirler.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri