Merhaba Arkadaşlar,
bugün akşama kadarki sorulmuş tüm destek cevaplarını verdim. Bugün akşam 20:00'dan sorulmuşları sabah cevaplayacağım.
Botun cuma, cumartesi ve pazar günleri kullanım oranı haftaiçine göre 2 kata yakın anlık online oluyor. Birde 2015 videoyap için çok bereketli geçti, çok iyi oranda büyüdü. Anasayfa ve toplu linkde 250mb renderı 500mb ve altına render yapabilir hale getirdim. Tabiki bu büyümede toplu video fişek gibi olmaya devam etsede anasayfa ve toplu link için aynı durum mevcut olmadı. geçen hafta yeni blade sipariş ettim. Geldiğinde anasayfa ve toplu link rahatlayacaktır. Yani gelecek hafta sonu inşallah daha hızlı render alıyor olacaktır.
Diğer bir husus. Mp4 çeşitleri çok fazladır. Her mp4 standart değildir. Bu nedenle torrent gibi yerlerden gördüğünüz her videoyu sistem kolayca renderlıyamıyor. O videolar renderlamak formatları bozuk oluduğu için renderlamak zor oluyor. Bakalım önümüzdeki hafta sonuna kadar bu konuda müthiş şeyler gelecektir.
Herkese hayırlı ve bol kazançlı geceler diliyorum, destek beni çok yordu. Bu nedenle bugecelik bu kadar arkadaşlar.