Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

+3 gün süre eklenmiş herkese tesekkurler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; Hocam bir ticketime bakar mısınız müsaitseniz eğer bir dileğim olacaktı sizden. 15824

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gündür havalenin onaylanmasını bekliyorum üyelik+vds :)
Id: 14585

19:46 uyarı vermis; Youtube sistemi, yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor diye 19:47 yani 1 dk sonra botla yüklenmis yüklenmemis hepsi uctu.
Gmaillerde saglamdı sözde.
İnceleme yapın diyecegim fakat her inceleme sonucunda hic bir sonuc elde edemiyoruz.
Saglık olsun deyip gececez yine.

19:46 uyarı vermis; Youtube sistemi, yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor diye 19:47 yani 1 dk sonra botla yüklenmis yüklenmemis hepsi uctu.
Gmaillerde saglamdı sözde.
İnceleme yapın diyecegim fakat her inceleme sonucunda hic bir sonuc elde edemiyoruz.
Saglık olsun deyip gececez yine.

Bende hep erteliyor yüklemeleri ama kanallar kapanmıyor.

Siteye girilmiyor :) neyse iyi oldu pc basindan kalkip normal hayata dönerim biraz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bota girilmiyor ya zaman boşa akıyor:(((

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

4-5 kanal açmayı düşünüyordum bu akşam ya

3 tane video yükledim 4üncüyü yüklerken hata verdi. 8-9saat sonra tekrar deneyin yazıyo, ilk kez gördüm bu hatayı.

Arkadaslar bot ile max. kac video atıyorsunuz ?
Edit: [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Google API sisteminde bayagı bir degisiklik yaptı.
Acaba bundan dolayı mı kapandı kanallar ?
Zaten son 2 gündür hep 10 saat sonra yükle hatası alıyordum.

Son düzenleme:
2 günde 4,5 kanal yaptım hepsine çok atmam gereken video olursa max 50 attım.hiç bi bekleme hatası kanal kapanması felan yaşamadım çok şükür.videoyap ilk çıktığından beri ara ara youtube işini bırakmış olsamda hep tekrar başladığımda videoyap aldım bottan kaynaklı hiç bi kapanma yaşamadım kapanan kanallarım genelde 3 telifden fesih edildi böyle devam ediceğindende şüphem yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri