Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocamm ilginç bişi yaşadım sanırım kopyaladıgım videolar adsense para kazanma açık video herhangi bir eşleşen dünya engeli filan yok benm kanala kopyalarken %90 süre + ünlem geç 2 uyguladım bir kaç videom bu şekilde Dünya Engeline yakalandı. her videoya spama düşmesin diye ünlem 1 uygulamayı düşünüyordum ama bu şekilde dünya engeline yakalanmayan video yakalanırsa oldugu gibi atmak daha mantıklı geldi .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam site kur u düzeltiyosunuz galiba şuan bozuk :)
hayırlı olması dileğiyle kolay gelsin
Güzel de bi şablon site bekliyorum hocam inşallah ...
Herkeze iyi geceler ...

efe hocam bfy desteğe benim için bir kez daha bakabilirmisin.şuanda kitlendik bişey yapamıyoruz

selamlar.

Karışık hocam her kanala farklı server giriyorum random

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; otomatik kanal çekme bölümü sorunları:

1_) Saatler sapıtıyor geri kalıyor kanalları bazen kontrol etmeyi bırakıyor. (bilinen)
2_) Bazı kanallara manuel yükleme yaparken bile ( Tarama yapılıyor veya yükleme tamamlandı hatası)
3_) Kendi kontrol ettiği veya manuel kontrol yaptıgı zaman; XX tane video yüklendi Şeklinde yazıyor fakat, toplu yüklemeden bakılınca o yükleme emri gerçekleşmemiş, kanallara da yükleme yapmamış, fakat botu çekti gösteriyor.

Sorunlar acayip çoğaldı otomatik kanal çekmede hocam...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; otomatik kanal çekme bölümü sorunları:

1_) Saatler sapıtıyor geri kalıyor kanalları bazen kontrol etmeyi bırakıyor. (bilinen)
2_) Bazı kanallara manuel yükleme yaparken bile ( Tarama yapılıyor veya yükleme tamamlandı hatası)
3_) Kendi kontrol ettiği veya manuel kontrol yaptıgı zaman; XX tane video yüklendi Şeklinde yazıyor fakat, toplu yüklemeden bakılınca o yükleme emri gerçekleşmemiş, kanallara da yükleme yapmamış, fakat botu çekti gösteriyor.

Sorunlar acayip çoğaldı otomatik kanal çekmede hocam...

Üye id nedir murat hocam. Tamda şuanda o bölümle uğraşıyordum. Gerek kalmadı buldum:P

Müsaitsen gelirmisin bu bölüm hakkında seninle konuşmam gerek hocam. http://www.videoyap.com/sohbet.php

hocam abone çekten aboneleri çektim fakat 2 gün geçti kanallarımda hiç abone görünmüyor sadece 2 sinde var. diğerlerinde abone falan yok.tekrar yapmaya çalışınca uyarı veriyor.
Üyelik Id : 33004
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam abone çekten aboneleri çektim fakat 2 gün geçti kanallarımda hiç abone görünmüyor sadece 2 sinde var. diğerlerinde abone falan yok.tekrar yapmaya çalışınca uyarı veriyor.
Üyelik Id : 33004

merhaba olası bi sorun olarak : abone olan kanalların abonelikleri özel ise abone oldukları görünmüyo sayı olarak artıyo anca klistede çıkmıyo belki bu konu ile alakalı bi sorun yaşıyor olabilirsiniz

merhaba olası bi sorun olarak : abone olan kanalların abonelikleri özel ise abone oldukları görünmüyo sayı olarak artıyo anca klistede çıkmıyo belki bu konu ile alakalı bi sorun yaşıyor olabilirsiniz

sayı falan artmıyor hocam. abonelik gizli olunca sadece abone olan kanalın anasayfasında görünmüyor şu kanala abone oldu diye demek istediğiniz bu muydu?

Son zamanlarda aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Abone oldugum kanalların abonesi siliniyor

sayı falan artmıyor hocam. abonelik gizli olunca sadece abone olan kanalın anasayfasında görünmüyor şu kanala abone oldu diye demek istediğiniz bu muydu?

ya aslında ben de de öyle bi sorun var da
kanalımın birine 10 kanal abone ol emri veriyorum
işlem bitiyor 4 kanal abone oldu görünüyor
ama hepsi olmuş
listeyi açınca 4 ü görünüyo
olduğu görünmeyen bi kanala girip aboneliklerim kısmına geldiğimde abone olduğum görünüyo
bunu demek istedim de
söz uzun oldukca karışık da oluyo
sonuç olarak oradaki sayı 10 olmadan Quiz e giremiyorum bu bi sorun
şuanda yazdıklarımda bi mana yok gibi geldi ama bu kadar yazdım göndereyim artık :D

Merhaba Arkadaşlar,

Gecenin birinci güncellemesi geldi. Nereden ve nasıl yüklerseniz yükleyin ünlem geç 1 oranınız %50 ve üstündeyse artık videonun renderı daha kuvvetli alınıyor ve %0 ünlem çıkıyor.(Unutmayın ki partner çalışsanızda bu özelliği aktif etmelisiniz ki kanallarınızın içindeki videoları youtube spam diye görmesin.) Yaklaşık 1 aydır anasayfa ve toplu linkde bu şekilde çalışıyordu şimdi geri kalan bölümlerde yapılmıştır.

Bu geliştirmeyi ve mantığını anlatan [MENTION=9020]Alex[/MENTION] arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Not : Normalde bu şekilde yenilik olunca ilan etmeyi sevmem fakat beklenen birşey olduğu için ilan ediyorum.

------------

Arkadaşlar son 3 günde eko linux vds ve pro linux vds'e yeni stoklar açtım. Az öncede bir çok stok ekledim. Önümüzdeki 15 gün içinde yeni stok eklemeyeceğim. Ancak bir üyenin vdsi biter ve yenilemezse stok yeri açılacaktır.

Hadi bu güncelleme hepimize hayırlı olsun, sıradaki yenilikleri merakla bekliyorum. :)

Merhaba Arkadaşlar,

Gecenin birinci güncellemesi geldi. Nereden ve nasıl yüklerseniz yükleyin ünlem geç 1 oranınız %50 ve üstündeyse artık videonun renderı daha kuvvetli alınıyor ve %0 ünlem çıkıyor.(Unutmayın ki partner çalışsanızda bu özelliği aktif etmelisiniz ki kanallarınızın içindeki videoları youtube spam diye görmesin.) Yaklaşık 1 aydır anasayfa ve toplu linkde bu şekilde çalışıyordu şimdi geri kalan bölümlerde yapılmıştır.

Bu geliştirmeyi ve mantığını anlatan @Alex arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Not : Normalde bu şekilde yenilik olunca ilan etmeyi sevmem fakat beklenen birşey olduğu için ilan ediyorum.

------------

Arkadaşlar son 3 günde eko linux vds ve pro linux vds'e yeni stoklar açtım. Az öncede bir çok stok ekledim. Önümüzdeki 15 gün içinde yeni stok eklemeyeceğim. Ancak bir üyenin vdsi biter ve yenilemezse stok yeri açılacaktır.

Özel Eko Vds kullanıyorum. Toplu video emri verdim ve videolar yüklenirken kontrol edeyim dedim. Ünlem geç 1 ve Ünlem geç 2 hariç hiç birşey yapılmamış. Ve CPU durumu %3-4 arasında değişiyor. Normalde render aldığı zaman cpu yüksek olurdu.. Tarayıcıda ayrı bir yerde açtım ama yine ayn,yani render almıyor videoyu sadece süre ekleyerek olduğu gibi atıyor. Bugun 3. gün Vds kullanalı ama şöyle rahat bir kullanım sağlayamadım. ( Önceki yazdıklarımdan da görebilirsiniz) Vds IP`sini başka bir sayfada açıp baktığım da iste şu uyarıyı veriyor sürekli.. "Vdsinizde 10 adet render aliniyor. Ayni anda "7'den fazla render alinmamasi icin islem durdurulmustur. 15sn sayfa otomatik yenilenecektir." o an takip ediyorum sırada bekeleyen video sayısı ise sıfır. Yani bu uyarı öncesi de bekleyen video gorunmuyor sistemde..
Bunlara bir el atarsan iyi olur üstadım.

Üyelik Id : 32911

Son düzenleme:
ücretli proxy için bir yer önerirmisiniz?
her kanalda farklı farklı
Tek Client Id (Zorunlu)
Tek Client Secret (Zorunlu)
Tek Youtube Api Key(Zorunlu)
almak gerekmiyor mu
yani alınsa daha iyi olmaz mı ?

@Web_Scripti

Hocam limitlerim sayfasinda toplu video upload 1 video boyutu sinirsiz yaziyor eklenince bu dosya büyük diyor herhangi bir edit islemi yok sikayet geliyor

Telefondan gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri