Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bazen banada oluyor data apiyi aktif ettigim halde bakiyorum aktif olmamis tarayicidan mi google hatasindan mi bende anlamadim tekrar aktif ediyorum api key v3 e gecti o zaman ozgunlestirme icin kullaniliyor kisa zaman icinde degistirdiysen degistirmene gerek yok

Telefondan gönderildi.

data apiyi nerden aktif edecez hocam ?

Abi günlük sınırı aştınız diye ve
Kanalınıza ait token yok diye uyarılar geliyormuş bota [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

dün öğlen elimde karıncalanmalar başladı. Sonrasında ayağıma karıncalanmalar başladı. Bir musluğu açarken karıncalanmalar oluyor, yürürken bazen oluyor. Ani atak ile geliyor 5 saniye sürüyor sonra gidiyor. Birşeye konsantre olamıyorum. Nöroloji doktoruna gittim, belli başlı testler ve beyin emarı istedi bugün yaptıracağım inşallah. Doktor 3 şeyden şüpheleniyor ama belli değil testlere göre sonuç çıkacak. Miğren başlıyor, şeker hastalığı başlıyor veya stresten oldu. Dün işlerle az ilgilenebildim, şuanda elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat dünden bekleyen çok iş var elimde. Lütfen arkadaşlar yönetici desteğine her türlü sıkıntınızı detaylı olarak yazınız.

Abi günlük sınırı aştınız diye ve
Kanalınıza ait token yok diye uyarılar geliyormuş bota [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

her ortak clientın günlük işlem limiti 50.000.000 işlemdir. Mesala ortak clientlarımdan 507 ile başlayanın kotayı doldurduğunu görüyorum. Yani günlük 50.000.000 işlemi aşmış demektir. Normalde ben hepsine ortak yönlendirme yaparım ama demekki o clienta bağlı kanallar çok işlem yaptırmış. Normalde bir ortak clientım aşağıdaki gibi 20-30 milyon işlemde gezmesini sağlatırım ama o clienta bağlı işlem hacmi son 2-3 günde fırlamış ve dün sınırıda aşmış. Hergün sabah 9'da güncelleniyor. Tabiki artık yeni üyelere 507 ile başlayan clientı sistem atamıyor. Dengeye almaya çalıştım bu durumu. Fakat ben 507 li clientdan çıkıp başka ortak clienta geçmek istiyorum diyen varsa kanallarım sayfasının en altındaki 507 li olan yeri silsin. ve kaydetsin sayfayı yenileyin altta yeniden ortak client al çıkar ona tıklarsanız boşta olan bir clientı sistem yapar.

EYDWb8.png

Merhaba Arkadaşlar,

dün öğlen elimde karıncalanmalar başladı. Sonrasında ayağıma karıncalanmalar başladı. Bir musluğu açarken karıncalanmalar oluyor, yürürken bazen oluyor. Ani atak ile geliyor 5 saniye sürüyor sonra gidiyor. Birşeye konsantre olamıyorum. Nöroloji doktoruna gittim, belli başlı testler ve beyin emarı istedi bugün yaptıracağım inşallah. Doktor 3 şeyden şüpheleniyor ama belli değil testlere göre sonuç çıkacak. Miğren başlıyor, şeker hastalığı başlıyor veya stresten oldu. Dün işlerle az ilgilenebildim, şuanda elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat dünden bekleyen çok iş var elimde. Lütfen arkadaşlar yönetici desteğine her türlü sıkıntınızı detaylı olarak yazınız.

Merhaba Arkadaşlar,

her ortak clientın günlük işlem limiti 50.000.000 işlemdir. Mesala ortak clientlarımdan 507 ile başlayanın kotayı doldurduğunu görüyorum. Yani günlük 50.000.000 işlemi aşmış demektir. Normalde ben hepsine ortak yönlendirme yaparım ama demekki o clienta bağlı kanallar çok işlem yaptırmış. Normalde bir ortak clientım aşağıdaki gibi 20-30 milyon işlemde gezmesini sağlatırım ama o clienta bağlı işlem hacmi son 2-3 günde fırlamış ve dün sınırıda aşmış. Hergün sabah 9'da güncelleniyor. Tabiki artık yeni üyelere 507 ile başlayan clientı sistem atamıyor. Dengeye almaya çalıştım bu durumu. Fakat ben 507 li clientdan çıkıp başka ortak clienta geçmek istiyorum diyen varsa kanallarım sayfasının en altındaki 507 li olan yeri silsin. ve kaydetsin sayfayı yenileyin altta yeniden ortak client al çıkar ona tıklarsanız boşta olan bir clientı sistem yapar.

EYDWb8.png

geçmiş olsun

üstad abone bölümünü açarmısın

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Aman üstad,

Kendine dikkat et önce sağlık

üstad abone bölümünü açarmısın

Belli zamanda abone siliniyor yazan arkadaşlar olmuştu ve gerçekten silindiğini gördüm. Fakat bu işin nedeni belli bulamamam markamı zedelemesinden korkuyorum. Mesala videoyapın ilk torrent bölümü açıldığında hep sıkıntılıydı, yeni yeni full performans vermeye başladı. O bölüm ciddi maekamı zedeledi, çalışmıyor diye hep yazılar geldi. O bölümünde torrent gibi sıkıntı dolu olmasını istemiyorum. Çünkü sebebini henüz bilmediğim bir abonelerin geri silinmesi var

Belli zamanda abone siliniyor yazan arkadaşlar olmuştu ve gerçekten silindiğini gördüm. Fakat bu işin nedeni belli bulamamam markamı zedelemesinden korkuyorum. Mesala videoyapın ilk torrent bölümü açıldığında hep sıkıntılıydı, yeni yeni full performans vermeye başladı. O bölüm ciddi maekamı zedeledi, çalışmıyor diye hep yazılar geldi. O bölümünde torrent gibi sıkıntı dolu olmasını istemiyorum. Çünkü sebebini henüz bilmediğim bir abonelerin geri silinmesi var

Hocam zaten genelde quiz icin kullaniliyor yani quize sokulsun yeter diyor herkes bende dahil silinsede bir sorun yaratmiyor bize zatem o bolumu kullananlarin hepsi belirli kriterleri aşmak icin kullaniyordur.

Edit: gecmis olsun umarim kotu bir sey cikmaz

Telefondan gönderildi.

Aman üstad,

Kendine dikkat et önce sağlık

Kardeşim, dikkat etmek istiyorum. Kendime bir iyilik yapıp sigarayı bırakmam lazım. Lanet olsun irademi kontrol edip bırakamıyorum. En çok inan buna üzülüyorum yaş olmuş 28 ben irademi kontrol edemiyorum. Nefsim şeytanla birlik olmuş durumda. Allah yardımcın olsun şu sigarayı bırakmama güç versin.

abone tek kanala birden gelince yt siliyor aboneleri veya incelemeye alıyor 1-2 saate tekrar açılıyor aboneler. Yani üstad zaman ayarı falan ekleyebilirsin biz kanalı yaparken 10 aboneyide yollatırız 1 güne hem izlenim yansıyana kadar hemde aboneler gelene kadar anca olur anlatabildimmi. hızlı şekilde birden gelen abone silinir. veyatta kalsın öyle 1saat aboneler duruyor bana 1saat yeter kanalı sokmak için ben kullanabilirim üstad, açabilirsen sadece bana çok güzel olur

Hocam zaten genelde quiz icin kullaniliyor yani quize sokulsun yeter diyor herkes bende dahil silinsede bir sorun yaratmiyor bize zatem o bolumu kullananlarin hepsi belirli kriterleri aşmak icin kullaniyordur.

Edit: gecmis olsun umarim kotu bir sey cikmaz

Telefondan gönderildi.

Bende destekden öyle açıklama yapmıştım ama 2-3 arkadaş ben daha quize bağlamamıştım, emeğimi boşa çıkardınız yazıları zoruma gitmişti

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:35 ----------

abone tek kanala birden gelince yt siliyor aboneleri veya incelemeye alıyor 1-2 saate tekrar açılıyor aboneler. Yani üstad zaman ayarı falan ekleyebilirsin biz kanalı yaparken 10 aboneyide yollatırız 1 güne hem izlenim yansıyana kadar hemde aboneler gelene kadar anca olur anlatabildimmi. hızlı şekilde birden gelen abone silinir. veyatta kalsın öyle 1saat aboneler duruyor bana 1saat yeter kanalı sokmak için ben kullanabilirim üstad, açabilirsen sadece bana çok güzel olur

Tam anlıyamadım, silinen abone geri mi geliyor?

Bende destekden öyle açıklama yapmıştım ama 2-3 arkadaş ben daha quize bağlamamıştım, emeğimi boşa çıkardınız yazıları zoruma gitmişti

Akilli adam aboneleri yolladiktan 10-15 dakika sonra quize sokar zaten pire icin yorgan yakmayin hocam ozel yazilimlar yerine videoyapa yonelelim

Telefondan gönderildi.

Kardeşim, dikkat etmek istiyorum. Kendime bir iyilik yapıp sigarayı bırakmam lazım. Lanet olsun irademi kontrol edip bırakamıyorum. En çok inan buna üzülüyorum yaş olmuş 28 ben irademi kontrol edemiyorum. Nefsim şeytanla birlik olmuş durumda. Allah yardımcın olsun şu sigarayı bırakmama güç versin.

hocam sigarayı bırakmakdaki en büyük etken bi neden bulmaktır ama beyine kazımak lazım o nedeni. Dedem geldi bizde kalıyor 10 gündür. Günde 30 dakika uyuyor. Uykudan nefessiz kalarak uyanıyor ve günde 1 saat makinadan hava alıyor. Tam yattığında öksürükleri başlıyor ve durmadan ciğerleri kopana kadar öksürüyor. Geçen cuma günü saat 11 gibi kalktım,cumaya gitmek için abdest alırken şu cümlesini duydum "Allahım şu mubarek cuma günü sana yalvarıyorum bi hata yaptım beni affet kurtar beni şu öksürükten" tüylerim diken diken oldu. 30 sene içmiş ve 18 senedirde içmiyordu. yani 18 yıldır bırakmasına rağmen şuanda akciğerinin %70 lik kısmı simsiyah ve taş gibi kalın olmuş durumdaymış.ne kadar etkili olur bilemem ama bırakmak gerekiyor. bende cumartesi gününden beri bıraktım içmiyorum. salı günü bir tane canım istedi içime çektim, miğdem bulandı ve kusarcasına öksürdüm. attım hemen.inşallah biraz olsun işine yarar. kolay gelsin tekrar geçmiş olsun

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:35 ----------

Tam anlıyamadım, silinen abone geri mi geliyor?

ilk ben dile getirmiştim aboneler siliniyor diye, o silinen 25 kanalın aboneleri 1-2 gün içerisinde ilk 5-6tanesi sonra geriye kalanı geri geldiler. isterseniz denemede yapabilirsiniz fakat geri gelmeyen 4 kanalda mevcut. o 4kanala hiç geri gelmedi. Üstad dedigim gibi şikayetçi falan degilim çok harika bir özellikti tekrar aktif edersen çok memnun oluruz

Akilli adam aboneleri yolladiktan 10-15 dakika sonra quize sokar zaten pire icin yorgan yakmayin hocam ozel yazilimlar yerine videoyapa yonelelim

Telefondan gönderildi.

Anlıyorum hocam, peki bugün geri açacağım ve üst tarafına 1 saat içinde aboneler silinme ihtimali olmadan işleminizi yapın diye not düşeyim. Artık kullanıpda şikayetçi olanlara karşı bir hazır mesaj yayımlarım.

hocam sigarayı bırakmakdaki en büyük etken bi neden bulmaktır ama beyine kazımak lazım o nedeni. Dedem geldi bizde kalıyor 10 gündür. Günde 30 dakika uyuyor. Uykudan nefessiz kalarak uyanıyor ve günde 1 saat makinadan hava alıyor. Tam yattığında öksürükleri başlıyor ve durmadan ciğerleri kopana kadar öksürüyor. Geçen cuma günü saat 11 gibi kalktım,cumaya gitmek için abdest alırken şu cümlesini duydum "Allahım şu mubarek cuma günü sana yalvarıyorum bi hata yaptım beni affet kurtar beni şu öksürükten" tüylerim diken diken oldu. 30 sene içmiş ve 18 senedirde içmiyordu. yani 18 yıldır bırakmasına rağmen şuanda akciğerinin %70 lik kısmı simsiyah ve taş gibi kalın olmuş durumdaymış.ne kadar etkili olur bilemem ama bırakmak gerekiyor. bende cumartesi gününden beri bıraktım içmiyorum. salı günü bir tane canım istedi içime çektiğim sanki miğdem bulandı ve kusarcasına öksürdüm. attım hemen.inşallah biraz olsun işine yarar. kolay gelsin tekrar geçmiş olsun

Deden adına çok üzüldüm aykut hocam. İnşAllah Allah dualarını kabul eder ve öksürükten kurtarıp hayatının geri kalanını rahat geçirmesine neden olur.

Bende dünden bu yana sigarayı içmiyordum, elim ayağım titredi 1 saat önce iştim ve 2 tane birden. Şimdi içtiğime pişmanım ama o anı anlatmam çok zor. Kafamı duvara vuruyorlar gibiydi. İnşAllah bıracağım bu mereti. Teşekkürler

Hocam birde limitlerim bolumunu duzenleyecektiniz pc toplu uploadta 900 mb yazacaktiniz birde rica etmistim 1 gb olmasini bazen 720p videolar 900 ü geciyor 980 civari oluyor :) sigara birakmak icin irade lazim hayatimda hic sigara icmedim cevremdekilerin %90 i icer ben icmem cunku acik ve net zararli. Organlarima neden zarar vereyim ki kızına söz ver hocam icmicem diye kizini kendinden cok sevdigin icin icmezsin emin ol :)

Telefondan gönderildi.

hocam toplu video çok yavaş bir ilgilenebilir misin

edit: durdu şu an

Son düzenleme:
17 saatte neredeyse 10 video felan yüklenmişkanal çekmede.. çok yavaş ilgilenirmisiniz dünden beri düzelmedi hala

üyelik no 2116 hocam pro vds var dün aldım normal süre veya başka platformlarda kullanmam için ne yapmam lazım pek memnun kalmadım vds den..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri