Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kardeşim, dikkat etmek istiyorum. Kendime bir iyilik yapıp sigarayı bırakmam lazım. Lanet olsun irademi kontrol edip bırakamıyorum. En çok inan buna üzülüyorum yaş olmuş 28 ben irademi kontrol edemiyorum. Nefsim şeytanla birlik olmuş durumda. Allah yardımcın olsun şu sigarayı bırakmama güç versin.
Kardesim seytanın isi zaten vesvese vermek.
Hırsız bosa eve girer mi misali gibi bos adamlarla ugrasmaz seytan.
Zaten sana yaptırmak istedikleri ve söyledikleri kendisinin istegi seyler.
Onun yaptıgı ise kendi söylediklerini senin söyledigini sana kabul ettirebilmek.
Bu isleri yapmaz, vesveseye uymazsın sıkıntı cıkmaz inşaAllah.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
RKanal cekme cok yavas hatta durdu ne zaman duzelcek bu sorun bi aciklama bari yap gelip yazilanlari begeniyosun ona gore plan yapalim. Bi cok kisi bu sorunu yasiyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam vds olmasına ragmen kanal çekmede videoları editlemeden atıyor ticket açmıştım kontrol edermisiniz
Üyelik Id : 12754

Merhaba Arkadaşlar,

üzülerek belirtmek istiyorum ki 36 saattir videoyap ortak sunucuları bekleyen video sayısı 0 a hiç ulaşamadı. 2015 yılına baktığımız zamanda günlük 10x video emri geliyor ve yükleniyorsa son dün 18x emir geldi. Bugün normale döndü ama dünden dolayı aşırı bir yoğunluk hala devam ediyor.

Birde üstüne yeni ünlem geçmeyi 1 hafta önce aktif etmiştim öncekine göre 2 kat fazla cpu ve ram tüketimi yapıyor. %100 ünlem geçmeyi başardığı için. Eğer bu şekilde durum devam ederse. bu kadar çok yükleme emri gelirse 1 hafta önceki yani her zaman ki ünlem geçe dönüş yapılacaktır.

Merhaba Arkadaşlar,

dün öğlen elimde karıncalanmalar başladı. Sonrasında ayağıma karıncalanmalar başladı. Bir musluğu açarken karıncalanmalar oluyor, yürürken bazen oluyor. Ani atak ile geliyor 5 saniye sürüyor sonra gidiyor. Birşeye konsantre olamıyorum. Nöroloji doktoruna gittim, belli başlı testler ve beyin emarı istedi bugün yaptıracağım inşallah. Doktor 3 şeyden şüpheleniyor ama belli değil testlere göre sonuç çıkacak. Miğren başlıyor, şeker hastalığı başlıyor veya stresten oldu. Dün işlerle az ilgilenebildim, şuanda elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat dünden bekleyen çok iş var elimde. Lütfen arkadaşlar yönetici desteğine her türlü sıkıntınızı detaylı olarak yazınız.

Merhaba Arkadaşlar,

her ortak clientın günlük işlem limiti 50.000.000 işlemdir. Mesala ortak clientlarımdan 507 ile başlayanın kotayı doldurduğunu görüyorum. Yani günlük 50.000.000 işlemi aşmış demektir. Normalde ben hepsine ortak yönlendirme yaparım ama demekki o clienta bağlı kanallar çok işlem yaptırmış. Normalde bir ortak clientım aşağıdaki gibi 20-30 milyon işlemde gezmesini sağlatırım ama o clienta bağlı işlem hacmi son 2-3 günde fırlamış ve dün sınırıda aşmış. Hergün sabah 9'da güncelleniyor. Tabiki artık yeni üyelere 507 ile başlayan clientı sistem atamıyor. Dengeye almaya çalıştım bu durumu. Fakat ben 507 li clientdan çıkıp başka ortak clienta geçmek istiyorum diyen varsa kanallarım sayfasının en altındaki 507 li olan yeri silsin. ve kaydetsin sayfayı yenileyin altta yeniden ortak client al çıkar ona tıklarsanız boşta olan bir clientı sistem yapar.

EYDWb8.png
Geçmiş olsun Efe abi, dikkat et. 1 yıl önce aynı şeyleri yoğun stresten bende yaşadım. elim uyşuyordu, durduk yere birden belden aşağısı kitleniyordu yürümeden gecmiyordu. norolojiye gittigimde bazi testler ve mr istemisti. huzursuz bacak sendromundan ve bi kaç seyden daha suphelenilmisti. çok şükür geride kaldı. problem cikmamisti. sebep olarak stres çıkacaktır benim tahminim bende oldugu gibi. çözüm olarak antidepresen türevli ilaclar tavsiye ediyorlar yada spor, daha az dusunme gerektiren aktiviteler tavsiyesinde bulunmuştu. bedeni yor ama ruhun dinlensin üstad kendine dikkat et, görüşmek üzere :)

Merhaba Arkadaşlar,

üzülerek belirtmek istiyorum ki 36 saattir videoyap ortak sunucuları bekleyen video sayısı 0 a hiç ulaşamadı. 2015 yılına baktığımız zamanda günlük 10x video emri geliyor ve yükleniyorsa son dün 18x emir geldi. Bugün normale döndü ama dünden dolayı aşırı bir yoğunluk hala devam ediyor.

Birde üstüne yeni ünlem geçmeyi 1 hafta önce aktif etmiştim öncekine göre 2 kat fazla cpu ve ram tüketimi yapıyor. %100 ünlem geçmeyi başardığı için. Eğer bu şekilde durum devam ederse. bu kadar çok yükleme emri gelirse 1 hafta önceki yani her zaman ki ünlem geçe dönüş yapılacaktır.
Başkan botta en önemli şey toplu video bölümü bence o bölümde bu kadar yavaş yükleme olurken başka şeylere bakma ah ah nerede o eski yüklenme hızı 😞

Xperia Z2 den gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Geçmiş olsun , biraz kendine vakit ayır.
Ünlem geç yüzde yüz nasıl başarıyor , neleri seçmemiz gerekiyor. Ben yüzde 70 ile deniyorum çok ünlem geliyor da.

hocam öncelikle geçmiş olsun. Tavsiyem ünlem geç 1'i eski haline getirmenizdir çünkü toplu video kısmı çok yavaş durumda özellikle bu sabahtan itibaren...

Merhaba Arkadaşlar,

hocam geçmiş olsun benim sorunum bu durumla alakalı olabilrmi

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu video kısmında bir yavaşlık var. Ve tam olan nedeni bilmiyorum. Bu nedenle hızlı çözebilmek adına toplu videodada dündem bu yana emir veripde hiç videosu yani 1 tane bile yüklenmeyen kanalı olan var mı? Acil uyarılara youtube 10 saat ertelemek istiyor olayı hariç? Hastalığımın teşhisi konulamadığı için gece 12 ye kadar dinleceğim 12 de yarım saat toplu video durumuna bakıp yatacağım. Bu nedenle sadece bu şekilde sıkıntısı olan varsa üyelik id ve kanal nosu konuya yazabilir mi? Kusura bakmayını, stresten şuanda uzak durmam gerek stresle birlikte uyuşuyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu video kısmında bir yavaşlık var. Ve tam olan nedeni bilmiyorum. Bu nedenle hızlı çözebilmek adına toplu videodada dündem bu yana emir veripde hiç videosu yani 1 tane bile yüklenmeyen kanalı olan var mı? Acil uyarılara youtube 10 saat ertelemek istiyor olayı hariç? Hastalığımın teşhisi konulamadığı için gece 12 ye kadar dinleceğim 12 de yarım saat toplu video durumuna bakıp yatacağım. Bu nedenle sadece bu şekilde sıkıntısı olan varsa üyelik id ve kanal nosu konuya yazabilir mi? Kusura bakmayını, stresten şuanda uzak durmam gerek stresle birlikte uyuşuyorum
Önüne gelen siteye oto kanal ekleme botu satarsa sonuçlarına katlanmak zorunda kalırız çok aşırı yüklenmenin nedeni belli hocam siteye bot yazıp piyasada satmak isteyenlerin önüne geçmelisiniz yoksa daha cok sıkışacak sistem

Aşırı derecede 10 saat ertenlenme sorunu yasıyorum 3 gün oldu yükleyemedi bot videoları süre bitiyor 1 video atyor tekrar 10 saat.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gecmis olsun hemso seninle istanbulda ogle yemeği yediğimiz zaman sigara bitmeden otekini yakıyordun abicim , hatırlarsan kızın ameliyattan cıkınca ziyaretine gelmistim yan taraftaki bir alısveris merkezinin son katında yemek yedik ikram etmistin. abi isi gücü birak birkac gün saglıgınla ilgilen , gel memleketine buralarda gez cok değisti biraz degisiklik olur , buralardan bir ihtiyacın olursa telefon etmen yeterli.
is icin birsey yazmak istemiyorum , düzelince durumların konusup cözerim allahın izni ile , kendine iyi bak abicim..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam geçmiş olsun her şeyin başı sağlık kendinizi üzmeyin dinlenin

Benim bazı videoları 6 Haziran'a erteledi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri