Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tam simdi ben yazacaktım.
Videolar sürekli "Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)" veya 3-5 dk olarak yükleniyor.
Bu aralar sıkıntılardayız.
Allah yardımcımız olsun inşaAllah.
Aynı kanala manuel video atınca sıkıntı yok.Merhaba Arkadaşlar,
bu başarısız olma olayı bildiğim kadarıyla vdsli veya manuel herkesde var. aynı kanala manuel video atınca yükleniyor mu acaba?
Aynı kanala manuel video atınca sıkıntı yok.
Sadece toplu yüklemelerde sıkıntı cıkarıyor.
Üyelik ID : 4851Üyeid ve kanal no nedir hocam
Üyelik ID : 4851
Kanal No: 1
Ayrıca nedendir bilmiyorum ama videoların hepsi %95 işlendi kalmıs ve sonradan islenenlerde "Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)" hatasını veriyor.
Yani her halükarda bütün videoları silecez galiba mecburen.
Siz inceleme yaptıkdan sonra silerim artık.
Videoyap sistem bölümüne gönderdim.Kanalın tokenı yok diyor. Kanalla alakalı bir erişim yapamıyorum. Kanalın içerisinden acaba tokenı mı sildiniz. lütfen o kanalın mail ve şifresini verebilirmisin?
Bildiğim kadarıyla şuanda her yerde yüklemede bu %95 de kalma olayı gözüküyor. Zaten uzun süre %95 de kalması başarısız olduğuna dönüşüyor. Kanal mail ve şifresini yönetici desteğine yazarmısın hemen
Videoyap sistem bölümüne gönderdim.
Gece'den 25 kanala video yükleme emri verdim.Bütün kanallara videoları eksik yüklemiş.Can sıkıcı hale geldi artık
üyelik id nedir kanal no nedir
Üyelik Id : 1431
Kanal No: 25
diğerlerindede var ama buna 4 tane yüklemiş çok daha fazla olması gerek
üyelik id nedir kanal no nedir
Hocam ünlem geç 40la yaptığım 2 kanalda full ünlem verdi acaba tanınma gibi bir mevzu mu var kaçı önerirsiniz ?
Senin yazdığın mesaj türü neyse cevabını o şekilde yazıyorum.
Artık can sıkıcı hale geldi işi bilmeyen bot kullanıyor. Kanalın +15 dk üstü video yüklemesi kapalıysa sen neden +15 dk üstü video yüklüyorsun? Sonrada neden 4 tanesi yüklendi yazıyorsun? Sen mail satıcısı olmasan işi bilmiyor derim. Hem mesajın küstahca hemde senin hatan benim yazılım hatam gibi gözüküyor.
Birşey hatalı oluyor demeden önce bir kanalına gir bak. Kanalına girmeye üşeniyorsun, videoyapda kanalına yüklenen videolara tıklamaya üşeniyorsun. Ama gelip ağzına geleni yazıyorsun. HELAL OLSUN SANA!
http://www.videoyap.com/vy.php?kanal=25
Neden bu şekilde kaba yazıyorum olayına gelince. Sana bir atasözü söylemek istiyorum. Ne ekersen onu biçersin.
---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------
----- Şuanda ilgilendiğim bu sıkıntıyı yaşayanlardır. Desteğe 3 arkadaş yazmış 3 üde kanallarının tokenını silmiş. Yani neden yükleme yapılırken silinir bilmiyorum.Aşağıyı dikkatlice okursanız sevinirim. -----
Yüklemeleri %95 işlenmede gösterilip sonradsında başarısız yüklenme diye yazan var mı acaba? Varsa aradığım kriterler kanal hala videoyapa ekli olması, kanalın videoyapdan tokenı ayrılmamış olması, gizli veya liste dışı onlarca aynı aknala video yüklenmesi olmayan bir kişi?
Eğer böyle bir durumu yaşayan varsa lütfen yönetici desteğine kanalın mail adresi ve şifresini yazarmı? bu sıkıntının tam olarak sebebini bulmayı araştırıyorum. Yaşayan kaç arkadaş var bilmiyorum.
Hocam 2 kanalda yeni açılan kanallar önceden video yüklenmedi 0 kanallar yaniMerhaba,
Kanal büyük ihtimalle youtubeun ünlem spam listesine yaklanmıştır. Videoyap içindeki özgün video yükleme yapılsada youtube ünlem veriyorsa o kanal ünlem spam listesine kesinlikle girmiş demektir. Bu durumda o kanala 2-3 ay yükleme yapmayı bırakıp sonrasında yükleme yaparsanız tekrardan dolar yanmaya devam eder. Veya cep telefonunuzdan kanala bir video atınız. ünlem gelince üstüne tıklayıp kanıtla butonuna basıp. video çektiğiniz ortamdan bir resim linki gönderin ve bu video bana aittir yazınız. 2-3 gün içinde kanalınızı youtube ünlem spam listesinden cıkaracaktır. Bu süreçte farklı kanallarla çalışmanızı öneririz.
Kanallarınıza ise hergün video attıkça dolar yakmak yerine toplu bir şekilde tüm videoları dolar yakmanızı öneririz. Çünkü bugün attıgınız videolarda ünlemler biraz ünlemler geldi, sonraki gün youtube botları denetim yaptığında ünlem spam listesine alabilir. Doğal olarak o kanala ondan sonra atılacaklar hep ünlem olur. Ama tek seferde hepsini birden dolar yakma işlemi yaparsanız kanal ünlem spam listesine ertesi gün girmiş olsada önceki videolarda topluca kazanmayı açmış olursunuz.
İyi Kazançlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.